Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 29 tema

QUOTE(vuolia @ 2011 08 02, 11:30)
http://www.jcrew.com...32077/32077.jsp
Papildyta:
tai noreciau 00 dydzio, melynos spalvos ir uz 20  biggrin.gif

Vuolia, Tavo noras suprantamas - ir as jamciau, juolab, kad per minus 40 procentu nuolaida, sugebejau pagauti melynu dryzuotu marskinuku antra dydi, tai gal visai graziai susikomplektuotu biggrin.gif Dryziuku manija kazkokia ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 08 02, 11:29)
Fabiana, sortukai ne per dideli, tiesiog visi Jcrew sortai yra kliosinio tipo, nei vienu nemaciau aptempianciu slaunis. Mano nuomone, Vuolia sortukai gula graziai, ne, bet cia gal ir del to,kad ant saves vis panasu vaizdeli matau ax.gif

Silk blousanna tunic antram dydziui reikalinga 90cm krutines apimtis 4u.gif tikrai graziai tada ziuris, nes ispildo visa medziagos turini ax.gif Su mazesnemis apimtimis tikrai reiketu nulinuko 4u.gif

Šortukai man negražiai atrodo ne ties šlaunimis, o per patį klyną blush2.gif Atrodo, kad ten dar daug kas tilptų biggrin.gif

O tunikai ir krūtinės didesnės reikia, ir liemens, nes visur siaubingai kabo. Ir dar nėra ji labai ilga. Pas mane dauguma džinsų/kelnių pažemintu liemeniu, tai nesilaiko sukišta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 08 02, 11:26)
O aš gavau šitą gražuolę. Pasižiūrėjau FB, kad kūdesnė už mane mergaitė ėmė 2 dydį, tai ir aš tokį surizikavau. Bet gerokai per didelė  doh.gif  O parduot tai gaila...
user posted image
Vuolia, šortai tikrai per dideli, negražiai atrodo  blush2.gif

ir neparduosit?
aš jos taip ir nepagavau, tik man greičiausiai 2 dydis bus mažas.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 02, 11:38)
ir neparduosit?
aš jos taip ir nepagavau, tik man greičiausiai 2 dydis bus mažas.

Gal Jūs juokajate, Keistuole? cool.gif Jums manau dar ir didelė būtų 4u.gif
Atsakyti

Merginos, Jus pamirskit apie iliemenavima Jcrew marskiniu bei tuniku sekcijoje, gi jie visi yra labai "kliosavoti" (na,atsiprasau uz issireiskima). Gal tik perfect fit serija pasizymi kiek kuklesne apimtimi liemens srityje ax.gif . O silk blousanna tunic ir neturi buti iliemenuota. Man rodos, kad jos modelyje svarbu,kad petukai ir krutine butu savo vietose, o liemuo... Ir kaip keista,kad Fabiana Jums ji trumpoka, kazkuri mergaite teige,kad jei per ilga, kad neina normaliai kelnese sutalpint doh.gif Bet,kita vertus, cia gi nuo ugio priklauso ax.gif .

p.s: is esmes turbut Jcrew sortai yra idealus nuo 90cm klubu ir kiek platesnems slaunytems. Nes man beveik visus ju 00 dydzio sortukus noris nors po cm siaurinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 08 02, 11:40)
Gal Jūs juokajate, Keistuole? cool.gif Jums manau dar ir didelė būtų 4u.gif

na ką aš žinau, visi jcrew marškinukai pas mane 6 dydžio, ir neiškrentu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 02, 11:46)
na ką aš žinau, visi jcrew marškinukai pas mane 6 dydžio, ir neiškrentu  unsure.gif

keistuole, aš važiuodama pasiimti prekyčių tikėjausi ganėtinai stotną moteriškę pamatyti, o iš tikrųjų vos ne balerina. Ant ko tą 6 dydį maunat, niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 02, 11:46)
na ką aš žinau, visi jcrew marškinukai pas mane 6 dydžio, ir neiškrentu  unsure.gif

Nu kaip keista g.gif Nes aš už Jus stambesnė (kiek atsimenu) ir nešioju marškinukus J.Crew visus 2 dydžio g.gif
Atsakyti
Man irgi Silk blousana tunic visai nepasirode ilga, o as tai tikrai nesu auksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 08 02, 11:48)
keistuole, aš važiuodama pasiimti prekyčių tikėjausi ganėtinai stotną moteriškę pamatyti, o iš tikrųjų vos ne balerina. Ant ko tą 6 dydį maunat, niekaip nesuprantu doh.gif

palyginus su jumis tai pakankamai stotna biggrin.gif

QUOTE(Dzinte @ 2011 08 02, 11:49)
Nu kaip keista g.gif Nes aš už Jus stambesnė (kiek atsimenu) ir nešioju marškinukus J.Crew visus 2 dydžio g.gif

matyt ūgis vizualiai palieknina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 02, 11:55)
palyginus su jumis tai pakankamai stotna  biggrin.gif

Bet kad tikrai net neįsivaizduoju per kur. Nebent pečiai platesni ar kažkas tokio nelabai pastebimo, nes visur kitur taigi jokio lišno lašinio nerasta doh.gif

Beje, ar ne metas būtų pereiti prie 'tu', kad jau daugelis čia taip smagiai pagaliau palikom formalumus už borto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 08 02, 12:02)

Beje, ar ne metas būtų pereiti prie 'tu', kad jau daugelis čia taip smagiai pagaliau palikom formalumus už borto?  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti