Įkraunama...
Įkraunama...

Transfer faktoriai - 4life maisto papildai

QUOTE(orangesun @ 2017 08 13, 01:33)
<p>jeigu gydytu, visi tai zinotu ir kalbu nebutu, jeigu realiai gydytu, tada priskirtu prie vaistu ) ir kontroliotu FDA kaip vaista o ne kaip papilda kaip mityba )) ne juokink )
</p><p></p><p>bet kadangi nepadeda ir padeti kazkokie fuflo milteliai neaisku is ko padaryti negali ) tai ir liepe rasyti ant pakuoe kad negali nei gydyti nei gerinti ))
</p>

Nu tai ir žino milijardai, pasaulis gi didelis. Kad Lietuvoje nemažai dar žmonių tamsybėje sėdi, tai nereiškia, kad niekas nežino biggrin.gif
Tu pasižiūrėk kiek tokių papildų parduotuvių po visą pasaulį siuntinėja, dirbti nespėja. Atsiliepimų kiek ir jie realių žmonių. Aš pati apie kiekvieną parašau, tai matau,gi kad mano išspausdina, nepakoreguoja nieko. Didelėse parduotuvėse kiekvienas savo profilį turi, viską valdyti gali. Jei kuiris papildas silpnesnis, taip ir rao žmonės, kad silpnesnis, nepirkite, bet jei kuris stiprus, tai tūkstančiai giria.
Žodžiu, nebėra čia apie ką šnekėt su tokiu neapsišvietusiu žmogumi kaip pati. Nugi pasiimk kurį nors žinomesnį papildą, pasižiūrėk tyrimus su juos atliktus ir galų gale nusipirk jį patikimoje pardėje ir pavartok. Pamatysi kaip smegenyse prašviesės, užkalkėjimas nueis, imsi pasauliui šypsotis ir neberašinėsi to paties brieduko kas kartą biggrin.gif
Atsakyti

viska senai patikrinta )) paprastas mitybas negali gydyti ) tuo labiau kazkoki panasi i mityba papildai ) neasku is ko pagaminti ) raso ten tokie kaip tu kuriem tipo kazka padejo ) nors istikruju zmogus pats pasveiskta be jokiu vaistu ir tuo labiau papildu )  tyrimai rodo kad papildai nieko negydo ir gydyti negali. tas slamstas geriausiu atveju jokio efekto neduos, blogiausiu atydursi ligonineje del salutiniu. Senasi irodyta kad papildai negali gydyti dar karta sakau ) ir kad po 20000 zmoniu ir daugiau papuola pas gydytoju amerikoje del tu papildu kiekviena meta ) tu banalei pardavineji papildus, todel tau reikia sakyti kad papildai gydo )

Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 08 15, 21:00)
tu banalei pardavineji papildus, todel tau reikia sakyti kad papildai gydo )
</p>

Labai klysti, absoliučiai nieko bendro neturiu su prekyba. Niekam nieko neparduodu, bet sau ir savo šeimai tai taip, vos spėju pirkti ir pirksiu tongue.gif
Atsakyti

Savo seima gydai su maisto miltele? :) o is kur tu zinai kad tai ne tavo iprasta mityba padeda ? ir kokiais ligais serga tavo seima? konkrecius kodus pasakyk pagal tarptautine ligu klasifikacija . Tie kas raso atsilepimus apie papildus as jau sakau, ten raso specialiai, tokiu jokingu komentaru dar nesu skaites :)

 


Savo seima gydai su maisto miltele? :) o is kur tu zinai kad tai ne tavo iprasta mityba padeda ? ir kokiais ligais serga tavo seima? konkrecius kodus pasakyk pagal tarptautine ligu klasifikacija . Tie kas raso atsilepimus apie papildus as jau sakau, ten raso specialiai, tokiu jokingu komentaru dar nesu skaites :) gaila tavo vaiku gal pripratini prie tableciu nuo pat vaikistes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 16 rugpjūčio 2017 - 17:54
QUOTE(orangesun @ 2017 08 16, 18:53)
<p>Savo seima gydai su maisto miltele? smile.gif o is kur tu zinai kad tai ne tavo iprasta mityba padeda ? ir kokiais ligais serga tavo seima? konkrecius kodus pasakyk pagal tarptautine ligu klasifikacija . Tie kas raso atsilepimus apie papildus as jau sakau, ten raso specialiai, tokiu jokingu komentaru dar nesu skaites smile.gif gaila tavo vaiku gal pripratini prie tableciu nuo pat vaikistes.</p>

Nu kokius kodus tau dar galima rašyti, jei tu elementarių dalykų nesupranti. Nu jei aš rašau tikrus atsiliepimus, kitos narės, kurios iš Lietuvos perka rašo tikrus atsiliepimus, tai iš kur tie netikri atsiliepimai? Jau iš latvių, baltarusių, rusų ir pačių amerikiečių bus vien tik netikri? tau viskas gerai?
Nu taip, taip žinok, tik ir gijama nuo pervirto ar perdirbto maisto ax.gif Ir kaip taip įmanoma, kad senstant ima sveiksti ir būtent, kai papildų imasi? Ir taip visiems sutapimai, kad pradeda vartoti ir po truputį taisosi sveikata, nors valgo tą patį ir dar sensta?
Juokdarė tu. Ir beje, veikliosios medžiagos dar ir kaip yra, koncentracijos yra, dozės yra, kurių viršyti negalima ir pan.
Normalūs, išsilavinę medikai Amerikoje, jei žmogus negali vartoti vaistų, pvz. alergiškas jiems ar perdaug pasireiškia šalutiniai požymiai, visada rekomenduos papildų alternatyvas. Pvz. prie širdies ligų gudobelę, CoQ10, kajeną, d-ribozę, česnaką, magnį, kalį ir t.t.
Jau nekalbu apie protokolus, kurie itin populiarūs nuo Laimo ligų.
Tu praplėsk akiratį, kol nevėlu ax.gif
Atsakyti

ahahaha vel pasaku pasakoji, ne juokauk taip, gerai tau amerikeciai smegenus praplove, amerika tai aferistu sali, kur viska del pinigu, farm kompanijos bando prastumti preparatus gydyti ko daugiau ligu, jeigu FDA neleidzia, tai papirkineja gydytojus kad tie skyrtu pacientams preparatus gydyti liga kurie sitie preparatai negali gydyti, arba skyria vaikams kuriems negalima tokius preparatus, ir tai as kalbu apie medicina.  Apie papildus isvis nera ka kalbeti, sitas brudas kur viduje miltele pagaminta geriausiu atveju is maisto ) blogiausiu atveju is visokio brudo, sumaisita viska iskart, tai polipragmazija, toks kokteilis gerai negali veikti i zmogu, zmonems kaip tik darosi blogai nuo tu papildu, o dar buna ir tikru vaistu prideda ir neraso apie tai, kad butu nors koks efektas, as jau sakiau apie purgena, priesuzdegiminius ir viagra kuri deda i papildus )

 

Jeigu tau suveikia placebo efektas ir tau tikrai darosi geriau, tada tau ir maciutes slapimas padetu, apipilk save toks pats efektas bus :) Apie laimo liga isvis nusisnekejai, gudobele, cesnakas magnis :) tai jeigu valgyti tikra cesnaka daugiau naudos bus. q10 nesamone, magni irgi nesamone, jo netruksta organizme :)kali ant tiek daug valgom kad jo niekada netruksta. d riboze tai cukrus ka tu gydyti su cukru uzsimanei?) guodabeles isvis juokas ) Geriausiu atveju tau parduoda maista uz 10riopai dydesne kaina ) nors istikruju joks ten ne maistas o siuksle tabletese kurie nieko gydyti negali :) apie tai ir rasoma ant pakuotes ) jeigu galetu gydyti tai praeitu patikrinimus ir nereiketu rasyti ant pakuotes kad negali gydyti ) o taip jie raso ir nuo teismo apsauguti, ne norit tikekit norit ne, norit gerkit norit ne :)) Tik tamsus zmogus zemo isilavinimo gali tiketi kad papildai gydo kazka :). Jau senai viska patikrinta labaratoriose is k pagaminti papildai ir homeopatijos preparatai, ir as zinau zmoniu kurie tikrino :) Parodyk man atsilepimu saita? nes as tau rodziau atsilepimu saita, ten feikas, raso tokia nesamone, apie tokius ligus kuriu net nebuna :) tik pazvengti is ju galima. O apie kokias tu atsilepimus kalbi as nezinau :) As valgau varkse geriu arbata, valgau bulve, mesa, obuolius, tai viska ka reikia kad jausti save gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 18 rugpjūčio 2017 - 15:26
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 20:19)

Neverta su ja diskutuoti, tuscias reikalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2017 08 18, 19:53)
Neverta su ja diskutuoti, tuscias reikalas blink.gif

Tikrai taip.
Pagavau ją eilinį sykį. Ji pati magnį ir vit. B (berods B6) siūlė narėms kitoje temoje, o dabar sako, kad magnio niekam netrūksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai arba ji pati magnio + B6 gamintoja ar prekiautoja, nes tik juos ir tėra paminėjusi, o kiti papildai jai šūdas http://www.gamtosnam...is-b6/?item=614
Gamintojas: UAB „Biosola", Molėtų g. 16A, Didžioji Riešė, 14260 Vilniaus r.,tel. (8 5) 246 9651.
arba ji iš viso pasimetusi kosmose, nes dabar jau teigia, kad magnio niekam netrūksta ax.gif
Atsakyti

Tau su galva negerai, as jau atsakiau i sita klausima, kad niekam netruksta, bet jeigu truksta del kazkokiu ligu, del virskinimo trakto ligu, tai turi irodyti gydytojas tyrimais, ir tada jau bus gydymas, su visai kitais dozavimais. Tu gi kalbi ne apie vaistus, o apie papildus, kuri nori siulyti visiems is ejles :) turi zmogus deficina ar neturi :) aferiste.

Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 08 21, 19:03)
<p>Tau su galva negerai, as jau atsakiau i sita klausima, kad niekam netruksta, bet jeigu truksta del kazkokiu ligu, del virskinimo trakto ligu, tai turi irodyti gydytojas tyrimais, ir tada jau bus gydymas, su visai kitais dozavimais. Tu gi kalbi ne apie vaistus, o apie papildus, kuri nori siulyti visiems is ejles smile.gif turi zmogus deficina ar neturi smile.gif aferiste.
</p>

Žmogus, kuris jaučia, kad jam nieko netrūksta, nieko ir nedaro. O jei domisi, tai vadinasi reikia jam pačiam ar šeimos nariui, žino savo ar šeimos narių ligas ir t.t.
Tai ko tu čia putojies? Kuriai čia su galva negerai? Negi manai, kad žmonės neturi ką veikti ir šiaip sau perkasi kaip saldainius? biggrin.gif
Atsakyti

zmones perka nes pamate kazkur aferistu reklama, arba aferistu kabinetose kurie su aferistiniais prietaisais bando tikrinti sveikata ) apgaudineja kad jie turi sveikatos problema, parazitus, ir panasei, naivuoliai tuo tiki ir perka ju papildus kurie nieko negydo istikruju )) zino savo seimos ligu? tai turi gydytojai gydyti ligas o ne aferistai kurie papildus pardavineja :) su papildai nieko neisgydysi )) jeigu papildai gydo kodel iki siol vartoji? :)) kaip narkomane :) nustok vartoti ir pamatysi kad koks buvo sveikatas toks ir bus :) nieko nepasikeis :)

Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 08 24, 15:37)
<p>zmones perka nes pamate kazkur aferistu reklama, arba aferistu kabinetose kurie su aferistiniais prietaisais bando tikrinti sveikata ) apgaudineja kad jie turi sveikatos problema, parazitus, ir panasei, naivuoliai tuo tiki ir perka ju papildus kurie nieko negydo istikruju )) zino savo seimos ligu? tai turi gydytojai gydyti ligas o ne aferistai kurie papildus pardavineja smile.gif su papildai nieko neisgydysi )) jeigu papildai gydo kodel iki siol vartoji? smile.gif) kaip narkomane smile.gif nustok vartoti ir pamatysi kad koks buvo sveikatas toks ir bus smile.gif nieko nepasikeis smile.gif
</p>

Todėl, kad prie tam tikrų ligų nuolat jų ir reikia. Pvz. kaip tu siūlai nuolat senukams palaikyti gerą kraują, kad netirštėtų? Kokiu stebuklingu būdu? bigsmile.gif
Atsakyti