Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 10:34)
Taip , galima padaryti drugelius , ir įspausti tik raštą ( jei nesmarkiai spustelsite ) ...eikite į viršutinę temą , ten yra vaizdo medžiaga , kaip gaminti  4u.gif .

Didziausias dekui uz greita atsakyma aciuks.gif thumbup.gif
skubejau uzsakyti , cia Lietuvoj, bet sio metu pas jos buvo paskutinis, tai ryt jau turesiu pas save, nes sekmadieniais atveza i VILNIU thumbup.gif

@adrij@,Migle79, Dianocka,OLESTAI, NAITAS ir kitu kepejeliu pastoviu , o ju nemazai cia, tortai nepakartojami, visi nuostabūs thumbup.gif wub.gif

Taip pat ir mamyciu kurie tik pradeda tortukai thumbup.gif o toliau jie tik tobules mirksiukas.gif

gal kas man atsakys nuo ko buna celiulitinis torto apdengimas ?

Papildyta:
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 30, 11:27)
@adrij@, jus mano idealas, ziuriu as i tuos tortus ir akys raipsta, niekaip galva neisnesa kaip toki mena reik padaryt.... smile.gif

manau kad greit iseis, nes nemazai kepi tortu, o viskas su laiku ateina bigsmile.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 11:39)
Ačiū  4u.gif ...matai , kas mezga , kas siuva , kas tortus daro , o kai gauni gerą dozę adrenalino (  iš kai kur , ir pastoviai ) , tai dar geriau einasi  yess.gif , ačiū joms už tai  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2011 - 13:57
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 13:23)
k.lapelyte , nekabok ten apačioje , o prašau rodyti , ką nuveikei , ir tik greit triniti.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 07 30, 12:12)
ehh kaip gražiai mokat papuošt tortus  wub.gif
vis tik pasigrožėdavau, bet va savaitagalį gavau tortuką iš Wingailės ir užsimaniau išmokt
o įdomu ebay. uk yra pirkt kolkas nerandu šių

Va tokiu tai sočiai http://cgi.ebay.co.u...em=270746870146
dar tik savaitė kaip pardėjau domėtis, tai viskas neaišku  ax.gif  dažai http://www_cake-deco...c...1&Itemid=61 kaip pavyzdys jų čia daug.. tai kokius reik pirkt? kokie kam  ax.gif

receptuose puošimo dirbtinis medus, o kodėl ne tikras dedamas
tada labai patiko kaip tortas padarytas krepšelis  wub.gif  noriu tokį padaryt, tik reik antgalius susieškot, bet va ebay http://www.ebay.co.u...=item2c5e28d051 kaip pavyzdys dauguma tik antgaliai o tai kur mase dėt? reik kažko atskirai  g.gif  dairaus antgaliu atrodo nepigu, bet LT jaučiu dvigubai gal brangiau, neišsirenku kokie geri nemasiniam gaminimui sau tortam,

drugelius as cia uzsakiau, jau ziuriu foto isimta (nes paskutiniai jau buvo) 28 lt., o kiek EBAY jie kainoja ?
http://www_cake-deco...c...t&Itemid=83

kaskas norejo kriauklyciu mazu, tai mergytes cia yra sios silikonines formeles mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 14:23)
k.lapelyte , nekabok ten apačioje , o prašau rodyti , ką nuveikei , ir tik greit triniti.gif

biggrin.gif dabar iseinu i juros svente.ryt idesiu viena giganta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 11:59)
Snikersas , kiti - juodas miškas , pastilažas ....kelionė jo  laukė į Vilnių

user posted image

O šitas mažai princesei , kuri laaabai myli šuniukus .

Medutis , pastilažas , šuniukas darytas su silikono moldu .

user posted image

kokiais dazais isgautos sios spalvos???
ar uztenka maziau dazu deti i mase, ar reikia su baltais pamaisyti, kad isgauti ko sviesesnius ?
nes norisi ko sviesesniu, kad vaikai ko maziau chemijos prisivalgytu verysad.gif
nes kai buvau pard. SICILIS vilniuje, ten buvo maistiniai dazai, bet ant ju DIDELEM RAIDEMIS parasyta : kad labai veikia vaikus judrumui ir protiskai ir begalibe E, vat tau ir maistiniai dazai blink.gif
o kai paklausiau apie Americolor dazus , tai atsake kad jie nesertifikoti, niekur neregistroti, ir jais prekiauti draudziama blink.gif ar tai taisybe ar melas, bet dalis tiesos gali buti g.gif Bet vistiek uzsisakiau kelias bonkutes Americolor dazus su elektric uzrasu ax.gif blush2.gif
ACIU smile.gif

Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 12:15)
Gavau patarimą iš vienos forumietės kaip pasidaryti formą , ačiū jai , ir pati išsilankščiau iš skardinės nuo sidriuko  tongue.gif , , toliau atskiri lapukai , vielutės , ir darai  "ale bijūną " .

o kaip ta formite atrodo ???

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 30, 12:35)
aura.

Kas liečia dažus , vienai patinka vienoki , kitai kitokie , aš turiu įvairių , o įsimylėjusi ukrainietiškus - miltelių pavidale , AmericaColor , be galo gražių ryškių  spalvų  wub.gif ....vienam tinka daugiau geliniai , kitkam skystesni .....reik turėti visokių  mirksiukas.gif .

kur galima tokius nusipirkti, ukrainietiškus - miltelių pavidale ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2011 - 14:32
Sveiko, Cipciukas (nepriprantu prie jusu naujo nico) 4u.gif na kaip visad su "gigantais"
Migles tai figureles kaip is multiku smile.gif labai labai grazios

Mano tortukas, kuriuo as esu patenkinta nors ir jame yra trukumu blush2.gif
medutis, morenginis, sokoladine simfonija
user posted image
laukiu jusu patarimu ir konstruktyvios kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 07 30, 13:28)
@adrij@ tortai tikrai zada atema,jau grozis neapskomas.
jusu rankos auksines 4u.gif
gal galite pasirodyti kokia formele issilankstete bijunui?man irgi reikes  ax.gif

ir man idomu smile.gif

radau tokia nuoroda BIJUNU
http://forum.say7.info/topic8480.html

ir video BIJUNU kitokiu http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2011 - 15:14
user posted image
truputi pasipuose mano snikersine zvaigzdute smile.gif
Atsakyti
sveikutes auksarankes wub.gif
@drijos tortai atima zada... wub.gif wub.gif

mano kuklutis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 30, 16:03)

truputi pasipuose mano snikersine zvaigzdute smile.gif

O man ji asmebiskai grazesne buvo be karoliu ir auskaru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 07 30, 17:47)
O man ji asmebiskai grazesne buvo be karoliu ir auskaru wub.gif

nu vooo, ir vel nepataikiau biggrin.gif o man kaip tik atrodo simpatiskiau smile.gif nors aisku juk kiekvienam skirtingai smile.gif
Papildyta:
[quote=JOLKA999,2011 07 30, 17:31]
mano kuklutis ax.gif

o cia su grietinele ar beze?
Papildyta:
as kai puosiu su grietinele apturiu labai daug streso... bijau, kad neistirptu.vis dedu i saldytuva..o kaip su slapia beze? ar ja irgi reikia taip saugot ar galima ir ilgiau su ja pazaist? aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 30, 14:10)
biggrin.gif  dabar iseinu i juros svente.ryt idesiu viena giganta  mirksiukas.gif

blink.gif ... ką ...vieną , baik juokus .

erikiuxxx , tai tie patys AmericaColor dažai , tik nedaug dėta , o va tą kondencuoto pieno atspalvio ( trijų aukštų ) dariau - makalavau pasistačius atidarytą indelį su kondencuotu pienu kol išgavau tokią doh.gif , ten dėti geltoni ( kiaušinio trynio atspalvis ) ir aukso atspalvis , vidurinis geltonas aukštas ir bijūnas gelt. kiaušinio trynio spalva .

Formeliai ...išgėriau sidrą tongue.gif , žirklėmis išsikirpau juosteles , trijų ilgių , pasiėmiau pieštuką , ir juostelės vidury išlanksčiau išlenkimus ( beje per gilius , nereik taip smarkiai išlenkti ) galą suklijavau moment klijais ....formelė panaši kaip širdelės , tik viršuje palankstyta .

Kur tu įdėjai video , tik ne tą kur tu parodei , bet šone yra 4 daliu video su kitu bijūnu , ten ir bijūno formelė parodyta , aš darau tokiu principu .

Ačiū visoms , už mano tortų įvertinima aciuks.gif.

Saulytės be galo miela šypsena , tokia švelni , žiūrint norisi nusišypsoti paskui ją wub.gif .

JOLKA999 , paprastas , kuklus tortas , bet švelnus , gražių atspalvių smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 30 liepos 2011 - 16:04