Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(keistuole @ 2011 11 05, 08:43)
Merginos, o kodėl į varškės apkepą reik dėt manų kruopas, ką jos tokio daro ir kuo jas galima pakeist.
Nevartojam mes jų, tai dėl šaukšto baisiai nesinori pirkt poko.


Manai dalyvauja apkepo "surisime", bet manau nieko tokio, jei ju ir neidesit, nes kiausiniai dedasi. As neturedama manu, deciau sauksta miltu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 05, 09:50)
Manai dalyvauja apkepo "surisime", bet manau nieko tokio, jei ju ir neidesit, nes kiausiniai dedasi. As neturedama manu, deciau sauksta miltu...

Arba krakmolo šaukštą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 05 lapkričio 2011 - 09:53
Braske buvo idejus naminiu lavasu recepta, kur iskeptus juos reikia trumpam pamerkti i vandeni, Ules bloge apie vandeni nerasoma g.gif Kaip is tikruju, reikia ikisti i vandeni lavasus iskeptus ar ne? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 05, 12:23)
Braske buvo idejus naminiu lavasu recepta, kur iskeptus juos reikia trumpam pamerkti i vandeni, Ules bloge apie vandeni nerasoma  g.gif  Kaip is tikruju, reikia ikisti i vandeni lavasus iskeptus ar ne?  g.gif  4u.gif

as dariau 2 kartus: pirma karta merkiau i vandieni, o antra karta apsiejau be vandienio, manau, skoniui itakos nedaro, aplamai as nesupratau, kam tas vanduo
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Reiks pabandyt be tų manų.
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 11 05, 11:26)
as dariau 2 kartus: pirma karta merkiau i vandieni,  o antra karta apsiejau be vandienio, manau, skoniui itakos nedaro, aplamai as nesupratau, kam tas vanduo


Turetu sukieteti atvese, jei nepamirkomi, taip suprantu. Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
gaminau ir as plova, labai patiko tongue.gif tik mesa troskinau ilgiau, nes turejau kumpi, pabijojau kad bus kieta mesa.. ir dejau Basmati ryzius, tiesiog kitu neturejau. Bet man pavyzdziui nesigauna niekad kad idejus zalia mesa i keptuve, nors ir ant didziausios ugnies, ji skurstu, o ne troskintusi doh.gif visad dedu, noriu kad apkeptu graziai, o ji leizia sultis ir niekad nesigauna su plutele schmoll.gif nesuprantu, kame beda ..gal keptuveje problema ? g.gif



Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 11 05, 13:26)
as dariau 2 kartus: pirma karta merkiau i vandieni,  o antra karta apsiejau be vandienio, manau, skoniui itakos nedaro, aplamai as nesupratau, kam tas vanduo

tai gal sukote iskart dar siltus? Nes pinai atvese- luzta , jei nesudrekinti
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 05, 14:09)
Bet man pavyzdziui nesigauna niekad kad idejus zalia mesa i keptuve, nors ir ant didziausios ugnies, ji skurstu, o ne troskintusi  doh.gif visad dedu, noriu kad apkeptu graziai, o ji leizia sultis ir niekad nesigauna su plutele  schmoll.gif nesuprantu, kame beda ..gal keptuveje problema ?  g.gif



Gal iš kart visą mėsą dedat apkepint? Tada atšala keptuvė nuo didelio kiekio mėsos ir nebeužtenka temperatūros apskrudimui. Aš dedu po nedidelį kiekį mėsytės ir kuo puikiausiai apskrunda thumbup.gif tik aišku ilgiau "pažaist" reikia.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 05, 16:31)
Gal iš kart visą mėsą dedat apkepint? Tada atšala keptuvė nuo didelio kiekio mėsos ir nebeužtenka temperatūros apskrudimui. Aš dedu po nedidelį kiekį mėsytės ir kuo puikiausiai apskrunda thumbup.gif tik aišku ilgiau "pažaist" reikia.

Aga ir aš taip darau..dar svarbu gerai įkaitinti keptuvę. Tikrai gerai įkaitinti ir kepti ant didelės ugnies smile.gif tikrai didelės biggrin.gif kepimas gaunasi trumpas ir nespėja išsiskirti mėsos sultys, tada ji tik apkepa o nesitroškina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 11 05, 15:44)
tai gal sukote iskart dar siltus? Nes pinai atvese- luzta , jei nesudrekinti

nu ne zinok 4u.gif as nemirkiau visai, kazkaip pagalvojau,kad nesamone blush2.gif ir viskas liuks, tik svarbu turbut nestorai iskocioti 4u.gif vakar kaip tik kepiau smile.gif
Atsakyti
geras, o man kur tik buvo nesudrėkinta- lūžo bigsmile.gif net fotkeje kai kur matosi plyšiai smile.gif
na, bet gal...sunku pasakyt nepabandžius. tiesiog tas 'pamirkymas' duoda lavašui tokią kaip skuduriuko formą- jis visiškai gležnas pasidaro, suk kaip nori smile.gif Na, toks beveik kaip ir priklauso, kad butu...
Beje, perskaičiau daug receptų , na, receptas beveik pas visas vienodas tik daug autoriu perskaičiau, ypač jei tai nuo Kaukazko pusės merginos- skirtumas tas, kad vienos merkia, kitos dangsto rankšluostukais drėgnais, bet kad nemirkytų- neteko matyt, tai ir man net nešovė į galvą nemirkyti. Be to, visai nepavargau biggrin.gif
Šiaip, tortilijų mirkyti nereikia, o ir receptas truputį kittas, atrodo, mielių nereikia, bet tai jau ne lavašas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 lapkričio 2011 - 17:09