Tikrai būtų visi sulūžinėję,jei nebūčiau sudrėkinusi.Dariau griežtai pagal receptą.
QUOTE(Alekto @ 2011 11 05, 15:31)
Gal iš kart visą mėsą dedat apkepint? Tada atšala keptuvė nuo didelio kiekio mėsos ir nebeužtenka temperatūros apskrudimui. Aš dedu po nedidelį kiekį mėsytės ir kuo puikiausiai apskrunda
tik aišku ilgiau "pažaist" reikia.

Taip ir darau


QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 05, 15:09)
gaminau ir as plova, labai patiko
tik mesa troskinau ilgiau, nes turejau kumpi, pabijojau kad bus kieta mesa.. ir dejau Basmati ryzius, tiesiog kitu neturejau. Bet man pavyzdziui nesigauna niekad kad idejus zalia mesa i keptuve, nors ir ant didziausios ugnies, ji skurstu, o ne troskintusi
visad dedu, noriu kad apkeptu graziai, o ji leizia sultis ir niekad nesigauna su plutele
nesuprantu, kame beda ..gal keptuveje problema ? 




palaukit, kol tas vanduo isgaruos, o tada jau ir ims skrusti, gali net sudegti

siandien ketinu apkepa su zuvim gamint. Mislinu kaip su bulbem daryt ar susitarkuot per burokine tarka ir det zalias apacioj, ar issivirt ir det virtas pjaustytas

QUOTE(keistuole @ 2011 11 05, 12:28)
Galima dar virtų ryžių dėti

Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 11 06, 15:25)
siandien ketinu apkepa su zuvim gamint. Mislinu kaip su bulbem daryt ar susitarkuot per burokine tarka ir det zalias apacioj, ar issivirt ir det virtas pjaustytas 

Aš tai žalias supjaustau riekutėmis ir dedu kaip žuvies žvyneliai

Bet tada ilgiau keps, jei nori kad greičiau tai dėk virtas bulvikes

QUOTE(keistuole @ 2011 11 05, 09:43)
Merginos, o kodėl į varškės apkepą reik dėt manų kruopas, ką jos tokio daro ir kuo jas galima pakeist.
Nevartojam mes jų, tai dėl šaukšto baisiai nesinori pirkt poko.
Nevartojam mes jų, tai dėl šaukšto baisiai nesinori pirkt poko.
"Suriša" varškę. Be manų įsivaizduoju skytesnis tas apkepas turėtų gautis. Miltais gal galima keisti. Pabandykite, gi ne karvę kainuoja, man pats skaniausias varškės apkepas, kur yra tų manų šiek tiek, nes nemėgstu, kai apkepai išplaukę "skystaliniai" būna

QUOTE(Belle_fleur @ 2011 11 07, 12:15)
"Suriša" varškę. Be manų įsivaizduoju skytesnis tas apkepas turėtų gautis. Miltais gal galima keisti. Pabandykite, gi ne karvę kainuoja, man pats skaniausias varškės apkepas, kur yra tų manų šiek tiek, nes nemėgstu, kai apkepai išplaukę "skystaliniai" būna 



Dėkui
už fantastiškus, realiai pagaminamus receptus, estetiškas, subtilias,meniškas,apetitą keliančias nuotraukas.Paskaitinėju gan dažnai, pasigrožiu nuotraukomis.Dėkui už asmeninius pastebėjimus,patarimus tų,kurios išbando temos korifėjų pasiūlytus/realizuotus receptus
Žinoma, pavojinga šią temą sklaidyti pilvui maršus grojant
Išbandžiau orkaitėje keptas bulves
http://skanusgyvenim...tos-bulves.html
Man buvo daugiau ,nei skanu
.Neesu besaikė ,sorry,rijikė
,bet valgant minėtas bulves,saiko jausmas išgaravo,kaip dūmas neblaškomas vėjo
Laaabai skanu


Žinoma, pavojinga šią temą sklaidyti pilvui maršus grojant

Išbandžiau orkaitėje keptas bulves
http://skanusgyvenim...tos-bulves.html
Man buvo daugiau ,nei skanu



Laaabai skanu

o tas bulves kai kepat dedat visas zoleles isvardintasn recepte?
labai jau giriat bandysiu ir as


QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 07, 13:40)
o tas bulves kai kepat dedat visas zoleles isvardintasn recepte?
labai jau giriat bandysiu ir as 


Aš improvizuoju.Šį kartą į bulves dėjau juodą maltą pipirą.Likus kokiom 10 min. iki intensyvaus kepimo pabaigos bėriau džiovintą raudonėlį,šviežią ,smulkintą baziliką.Išjungus orkaitę,bulvės dar gal kokias 10-15 min.buvo orkaitėje.
Sėkmės

QUOTE(Rikara @ 2011 11 07, 14:53)
Aš improvizuoju.Šį kartą į bulves dėjau juodą maltą pipirą.Likus kokiom 10 min. iki intensyvaus kepimo pabaigos bėriau džiovintą raudonėlį,šviežią ,smulkintą baziliką.Išjungus orkaitę,bulvės dar gal kokias 10-15 min.buvo orkaitėje.
Sėkmės
, manau,kad šiuo atveju kulinarinė nesėkmė neįmanoma.
Sėkmės

Man dar patinka picų prieskoniai Santos Marijos, ten toks žolelių mišinys

Plovas pagal Ulę
tik pamiršau įdėti paprikos miltelių
bet ir be jų buvo skanus..tik pas mane liko keletas tokių kietų ryžių..gal kurie ant viršaus buvo, padžiuvo..su jais vos dantų neišsilaužiau
ar čia tik pas mane tokių ryžių liko? ar čia tik mano dantys jautrūs?



tik pamiršau įdėti paprikos miltelių


