Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

Tikrai būtų visi sulūžinėję,jei nebūčiau sudrėkinusi.Dariau griežtai pagal receptą.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 05, 15:31)
Gal iš kart visą mėsą dedat apkepint? Tada atšala keptuvė nuo didelio kiekio mėsos ir nebeužtenka temperatūros apskrudimui. Aš dedu po nedidelį kiekį mėsytės ir kuo puikiausiai apskrunda thumbup.gif tik aišku ilgiau "pažaist" reikia.


Taip ir darau doh.gif dabar zinosiu, kad reikia det po truputi, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 05, 15:09)
gaminau ir as plova, labai patiko  tongue.gif tik mesa troskinau ilgiau, nes turejau kumpi, pabijojau kad bus kieta mesa.. ir dejau Basmati ryzius, tiesiog kitu neturejau. Bet man pavyzdziui nesigauna niekad kad idejus zalia mesa i keptuve, nors ir ant didziausios ugnies, ji skurstu, o ne troskintusi  doh.gif visad dedu, noriu kad apkeptu graziai, o ji leizia sultis ir niekad nesigauna su plutele  schmoll.gif nesuprantu, kame beda ..gal keptuveje problema ?  g.gif

palaukit, kol tas vanduo isgaruos, o tada jau ir ims skrusti, gali net sudegti biggrin.gif tikrai turi pavykti, tik laukit, kol vanduo issigaruos
Atsakyti
siandien ketinu apkepa su zuvim gamint. Mislinu kaip su bulbem daryt ar susitarkuot per burokine tarka ir det zalias apacioj, ar issivirt ir det virtas pjaustytas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 05, 12:28)
Ačiū  4u.gif Reiks pabandyt be tų manų.

Galima dar virtų ryžių dėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 11 06, 15:25)
siandien ketinu apkepa su zuvim gamint. Mislinu kaip su bulbem daryt ar susitarkuot per burokine tarka ir det zalias apacioj, ar issivirt ir det virtas pjaustytas  unsure.gif

Aš tai žalias supjaustau riekutėmis ir dedu kaip žuvies žvyneliai ax.gif
Bet tada ilgiau keps, jei nori kad greičiau tai dėk virtas bulvikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 05, 09:43)
Merginos, o kodėl į varškės apkepą reik dėt manų kruopas, ką jos tokio daro ir kuo jas galima pakeist.
Nevartojam mes jų, tai dėl šaukšto baisiai nesinori pirkt poko.

"Suriša" varškę. Be manų įsivaizduoju skytesnis tas apkepas turėtų gautis. Miltais gal galima keisti. Pabandykite, gi ne karvę kainuoja, man pats skaniausias varškės apkepas, kur yra tų manų šiek tiek, nes nemėgstu, kai apkepai išplaukę "skystaliniai" būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 11 07, 12:15)
"Suriša" varškę. Be manų įsivaizduoju skytesnis tas apkepas turėtų gautis. Miltais gal galima keisti. Pabandykite, gi ne karvę kainuoja, man pats skaniausias varškės apkepas, kur yra tų manų šiek tiek, nes nemėgstu, kai apkepai išplaukę "skystaliniai" būna  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man taip pat skaniausiai tik su manais ax.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif už fantastiškus, realiai pagaminamus receptus, estetiškas, subtilias,meniškas,apetitą keliančias nuotraukas.Paskaitinėju gan dažnai, pasigrožiu nuotraukomis.Dėkui už asmeninius pastebėjimus,patarimus tų,kurios išbando temos korifėjų pasiūlytus/realizuotus receptus thumbup.gif
Žinoma, pavojinga šią temą sklaidyti pilvui maršus grojant biggrin.gif
Išbandžiau orkaitėje keptas bulves
http://skanusgyvenim...tos-bulves.html
Man buvo daugiau ,nei skanu thumbup.gif .Neesu besaikė ,sorry,rijikė blush2.gif ,bet valgant minėtas bulves,saiko jausmas išgaravo,kaip dūmas neblaškomas vėjo doh.gif
Laaabai skanu thumbup.gif

Atsakyti
o tas bulves kai kepat dedat visas zoleles isvardintasn recepte? g.gif labai jau giriat bandysiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 07, 13:40)
o tas bulves kai kepat dedat visas zoleles isvardintasn recepte?  g.gif  labai jau giriat bandysiu ir as  biggrin.gif


Aš improvizuoju.Šį kartą į bulves dėjau juodą maltą pipirą.Likus kokiom 10 min. iki intensyvaus kepimo pabaigos bėriau džiovintą raudonėlį,šviežią ,smulkintą baziliką.Išjungus orkaitę,bulvės dar gal kokias 10-15 min.buvo orkaitėje.
Sėkmės mirksiukas.gif , manau,kad šiuo atveju kulinarinė nesėkmė neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2011 11 07, 14:53)
Aš improvizuoju.Šį kartą į bulves dėjau juodą maltą pipirą.Likus kokiom 10 min. iki intensyvaus kepimo pabaigos bėriau džiovintą raudonėlį,šviežią ,smulkintą baziliką.Išjungus orkaitę,bulvės dar gal kokias 10-15 min.buvo orkaitėje.
Sėkmės mirksiukas.gif , manau,kad šiuo atveju kulinarinė nesėkmė neįmanoma.

Man dar patinka picų prieskoniai Santos Marijos, ten toks žolelių mišinys thumbup.gif
Atsakyti
Plovas pagal Ulę 4u.gif
user posted image
user posted image

tik pamiršau įdėti paprikos miltelių doh.gif bet ir be jų buvo skanus..tik pas mane liko keletas tokių kietų ryžių..gal kurie ant viršaus buvo, padžiuvo..su jais vos dantų neišsilaužiau biggrin.gif ar čia tik pas mane tokių ryžių liko? ar čia tik mano dantys jautrūs? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 07 lapkričio 2011 - 14:05