QUOTE(Keryda @ 2011 12 01, 17:21)
Aciu Arya, taip ir darau, biski kas- iskart dedu prie kruties, bet jis iskart uzmiega. tas pats ir su tikru valgymu- vis reikia ji budinti, kai maitinu is kruties, o maitinti stengiuosi kas 3 valandas (12, 15, 18, 19 ir tt..). Jis privargsta, jam silta, gera, jis uzminga, as keliu budinu, tada duodu misinuko. Tai ar to misinuko iskart atsisakyti ir nebeduoti ne kiek? bet jis juk bus maziau pavalges... o kaip su krutimis? juk dabar duodu viena maitinima is vienos, kita- is kitos. tai taip ir palikti, tik nebeduoti misinuko? bijau, kad svoris nepradetu kristi... 

Pas mane buvo panaši situacija, kai dukra nepriauginėjo svorio. Tada irgi primaitinau mišinuku, bet primaitinimui naudojau pagalbinę maitinimo sistemą, mišinuką visada tik su ja ir duodavau, jokių buteliukų, taip tikrai neatpras nuo krūties ir gaunasi dar papildoma spenelių stimuliacija. Mišinuko kiekio jokiu būdu nereikia didinti, reiktų po truputį mažinti, po kokia 10 ml ir stebėti kaip auga svoris. Ir tarpai kas 3 val. man atrodo tikrai per dideli, aš maitinau kuo dažniau iš krūties, tik mišinuką sumaitindavau kas 3 val., o šiaip leidau būti prie krūties kiek tik nori, įsidėdavau į nešioklę arba gulėdavau lovoje - kas 30 min keisdavau krūtį. Mišinio atsisakėm visai penktą mėnesį (nors galėjau gal ir anksčiau, bet irgi nedrįsau labai mažinti) ir išmaitinau iki 2 metų.