[quote=lolita1960,2011 08 05, 14:12]
Nežinau, ar čia ar koks kipšas kompe sėdi, ar jau žiūrėt nebemoku ... nuotraukų nematau...
P.s. O jau matau, matyt, kipšas kompe buvo, išsinešdino...
[/quote]
pomidoras geltonai -oranzinis ,ne mano kojos pirsto nago spalvos...kazkaip jis papuole i foto ,net nepastebejau ,cia foto daryta anksciau dabar isnokusiu buvo daugiau...
Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
[/quote]

kažkada esu darius juos ir aš...bet paskui nusibodo...gal tiesiog reik sudėti į šaldytuvą , nes dabar gan šilta patalpose...

oj , jau pasikartojau su anksčiau rašiusiomis...
O aš šiandien dariau lečo, pagal
saintlina receptą , o vietoj pomidorų padažo , dėjau tokį pat kiekį savų pertrintų pomidorų...oj kaip skanu

, kad tik gerai stovėtų
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2011 08 05, 14:16)
laba

merginos gal kuri girdėjo tokį rece[tą,kad pomidorai užpilami tik spiritu,man anyta sakė skaitė tokį receptą.3l stiklainis pilnas pomidorų ir 3 šaukštai spirito,

gerai pavartai tą stiklainį ir uždengi

kažkaip keistai skamba

bet sako ,kad būną kaip švieži

sakau gal ką sumaišė ji skaitydama

abejoju , kad čia receptas žiemai...nemanau , kad taip ilgai jie laikysis...
Papildyta:

o dar...šiandien radau tokią parduotuvėlę sodų gatvėje...

ir atradau ten tokį rusišką dalyką fitosporiną- M
rašo , kad reikia purkįti profilaktiškai pomidorus juo ir jie nesirgs fitoftora...rašo , kad tai absoliučiai nekenksminga medžiaga , galima valgyti kad ir tuoj pat po purškimo...vienžo , ten yra gyvos ląstelės ir sporos Bacilus subtilis...nusipirkau...