Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2011 08 04, 20:23)
As irgi seklyciu noreciau  bigsmile.gif Kaip cia galima butu ju gaut? Jei parasyciau kokiu noriu atsirastu kas ju duos?  blush2.gif

Jei norėsi hibridų, tai niekas neduos, nes tokių sėklų niekas nerenka - reiks pirkti parduotuvėje. Jei paprastų, nehibridinių sėklučių, tai, manau, pasidalins, bet bent už siuntimą reiktų susiprast susimokėt smile.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 08 04, 22:51)
O Delfin i ka panasus, ar sultingi ar mesingi g.gif

Į pomidorus panašūs, ne į delfinus.... biggrin.gif Skanūs, bet ne mėsingi. Normalaus dydžio, raudoni, gražūs. Minkštesni už parduotuvinius, bet transportabilūs, tinka marinavimui, sultims ir visa kita... bla-bla-bla.... smile.gif

QUOTE(lolita1960 @ 2011 08 04, 22:58)
-PERSIMONAS

spalva matos pacioj apacioj ,pirmasis sunokes pilnai.

Nežinau, ar čia ar koks kipšas kompe sėdi, ar jau žiūrėt nebemoku ... nuotraukų nematau... g.gif

P.s. O jau matau, matyt, kipšas kompe buvo, išsinešdino... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 05 rugpjūčio 2011 - 05:43
QUOTE(Ex @ 2011 08 05, 06:41)
Į pomidorus panašūs, ne į delfinus.... biggrin.gif Skanūs, bet ne mėsingi. Normalaus dydžio, raudoni, gražūs. Minkštesni už parduotuvinius, bet transportabilūs, tinka marinavimui, sultims ir visa kita... bla-bla-bla.... smile.gif

aš dar pasižymėjau, kad apyvaisis nedidelis,o skonis kaip "tikro" pomidoro biggrin.gif kad labai mėsingi būtų, nepasakyčiau, sultingi, bet ne "skysti".
O visa kita Ex labai gerai apibūdino 4u.gif
Atsakyti
Aciukas del delfinu, reiks kitais metais itraukt i sarasa........
Atsakyti
Nežinau, ar čia ar koks kipšas kompe sėdi, ar jau žiūrėt nebemoku ... nuotraukų nematau... g.gif

P.s. O jau matau, matyt, kipšas kompe buvo, išsinešdino... biggrin.gif
[/quote]

pomidoras geltonai -oranzinis ,ne mano kojos pirsto nago spalvos...kazkaip jis papuole i foto ,net nepastebejau ,cia foto daryta anksciau dabar isnokusiu buvo daugiau...

Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 05 rugpjūčio 2011 - 13:12
laba 4u.gif merginos gal kuri girdėjo tokį rece[tą,kad pomidorai užpilami tik spiritu,man anyta sakė skaitė tokį receptą.3l stiklainis pilnas pomidorų ir 3 šaukštai spirito, g.gif gerai pavartai tą stiklainį ir uždengi g.gif kažkaip keistai skamba g.gif bet sako ,kad būną kaip švieži g.gif
sakau gal ką sumaišė ji skaitydama g.gif
Atsakyti
[quote=lolita1960,2011 08 05, 13:12]
Nežinau, ar čia ar koks kipšas kompe sėdi, ar jau žiūrėt nebemoku ... nuotraukų nematau... g.gif

P.s. O jau matau, matyt, kipšas kompe buvo, išsinešdino... biggrin.gif
[/quote]

pomidoras geltonai -oranzinis ,ne mano kojos pirsto nago spalvos...kazkaip jis papuole i foto ,net nepastebejau ,cia foto daryta anksciau dabar isnokusiu buvo daugiau...

Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
[/quote]

pabandykit sudet i saldytuva, man kambary irgi nestingsta. Sustingsta saldytuve, o tada ir rusi gabenu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vessta,2011 08 05, 13:26]
pomidoras geltonai -oranzinis ,ne mano kojos pirsto nago spalvos...kazkaip jis papuole i foto ,net nepastebejau ,cia foto daryta anksciau dabar isnokusiu buvo daugiau...

Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
[/quote]

pabandykit sudet i saldytuva, man kambary irgi nestingsta. Sustingsta saldytuve, o tada ir rusi gabenu 4u.gif
[/quote]

tai as jau vakar vakare, kai atveso, sudejau i saldytuva ,stingsta po truputi ,bet mazokai,as taip visa laika ir laikau saldytuve sukrovus,nes rusys nelabai saltas ir atsileidzia...saldytuva nustaciau kad saldytu labiau,bet ...nu bus matyt
Atsakyti
Tai ir mano vienais metais darytus su želtina pomidorus,pirma reikėjo šaldytuve palaikyt,o tik paskui valgyt,Bijojau per daug želatinos pridėti,kad nesigautų kaip guminiai.Ir šiemet darysiu,tik kad valgytojų pamažėjo bent kuriam laikui
O dabar su agurkais kariauju,išdavinėju pomedorus blush-anim-cl.gif
Bet ateis ir jų eilė
Reiktų bandyt gal kokio padažo padaryt,niekad nesu dariusi
Atsakyti
siandien dariau zalius pomidorus pagal pora cia esanciu receptu 4u.gif jam-niam -niam kaip skanu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Aciu pasidalinusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. eksperimento vardan i nedidele dali mishraines dar priedo pabandziau luptu obuoliu pripjaustyti (nes ojojoi kiek obuoliu prikrite) - sakyciau ne ka ne blogiau skonis pasirode bigsmile.gif tokio gal svelnesnio skonio gavosi. obuoliu dejau panasiom dalim kaip pomidoru, ir svogunu, tik morku biski maziau nes tiesiog pritrukau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 05 rugpjūčio 2011 - 14:06
[quote=lolita1960,2011 08 05, 14:12]
Nežinau, ar čia ar koks kipšas kompe sėdi, ar jau žiūrėt nebemoku ... nuotraukų nematau... g.gif

P.s. O jau matau, matyt, kipšas kompe buvo, išsinešdino... biggrin.gif
[/quote]

pomidoras geltonai -oranzinis ,ne mano kojos pirsto nago spalvos...kazkaip jis papuole i foto ,net nepastebejau ,cia foto daryta anksciau dabar isnokusiu buvo daugiau...

Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
[/quote]
g.gif kažkada esu darius juos ir aš...bet paskui nusibodo...gal tiesiog reik sudėti į šaldytuvą , nes dabar gan šilta patalpose...
blush2.gif oj , jau pasikartojau su anksčiau rašiusiomis...

O aš šiandien dariau lečo, pagal saintlina receptą , o vietoj pomidorų padažo , dėjau tokį pat kiekį savų pertrintų pomidorų...oj kaip skanu 4u.gif , kad tik gerai stovėtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2011 08 05, 14:16)
laba 4u.gif merginos gal kuri girdėjo tokį rece[tą,kad pomidorai užpilami tik spiritu,man anyta sakė skaitė tokį receptą.3l stiklainis pilnas pomidorų ir 3 šaukštai spirito, g.gif gerai pavartai tą stiklainį ir uždengi g.gif kažkaip keistai skamba g.gif bet sako ,kad būną kaip švieži g.gif
sakau gal ką sumaišė ji skaitydama g.gif

g.gif abejoju , kad čia receptas žiemai...nemanau , kad taip ilgai jie laikysis...
Papildyta:
biggrin.gif ax.gif o dar...šiandien radau tokią parduotuvėlę sodų gatvėje... thumbup.gif ir atradau ten tokį rusišką dalyką fitosporiną- M
rašo , kad reikia purkįti profilaktiškai pomidorus juo ir jie nesirgs fitoftora...rašo , kad tai absoliučiai nekenksminga medžiaga , galima valgyti kad ir tuoj pat po purškimo...vienžo , ten yra gyvos ląstelės ir sporos Bacilus subtilis...nusipirkau... ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 rugpjūčio 2011 - 14:14
[quote=lolita1960,2011 08 05, 13:12]
Merginos turiu problema,cia ne i tema,vakar dariau pomidorus su zele, 24 stiklainius padariau,ir nenori stingt ,ka galetumet patart,ka galiu is ju perdaryt,atrodo viska dejau pagal recepta ,matyt zelatinas falsyvas,gaila ismest,ten juk viskas valgoma...kiek metu darau, niekad taip nera buve,gaila ir produktu, ir darbo.
[/quote]


[quote=lolita1960,2011 08 05, 13:45]
pabandykit sudet i saldytuva, man kambary irgi nestingsta. Sustingsta saldytuve, o tada ir rusi gabenu 4u.gif
[/quote]

tai as jau vakar vakare, kai atveso, sudejau i saldytuva ,stingsta po truputi ,bet mazokai,as taip visa laika ir laikau saldytuve sukrovus,nes rusys nelabai saltas ir atsileidzia...saldytuva nustaciau kad saldytu labiau,bet ...nu bus matyt
[/quote]
Aš irgi dariau vieną partiją, gerai, kad tik 5 stiklainius, irgi nenorėjo stingti, nors į 1 lirtą vandens pridėjau 4 šaukštus žalatino. Bet šaldytuve pastingo truputi. Tai dabar dedu 6 šaukstus. Stingsta normaliai. Po savaites vieną stiklainį atsidariau, tai visai ne guminiai. schmoll.gif
Atsakyti
Diuni, visuomet maniau, kad tu iš Klaipėdos doh.gif doh.gif , ......tai bus tau tų čio-čio-sanų sėklų, prikrapštysiu jų daug....na, kad būtų, jei ką ax.gif
Atsakyti