QUOTE(ievakata @ 2011 08 04, 19:50)
Ir laabai dekui merginoms, tokius pomidorus pavyko uzsiaugint tik su jusu pagalba, kad ziuriu , groziuosi kaip mazas vaikas su nauju zaisliuku, grazuoliai mano
MAn labaiusiai patinka kol kas is cheriuku Black chery ir sweet milion, is mesiniu corazon ir jauciasirdziai, marisa lyg neblogai atrodo, gal dar
avietiniai favoryt, ir geltonieji ola polka, vat del Marfos nzn, kol kas labai panasu i MArisa, tik pastaroji gausiau dera, ai dar Kmicik, tik viena turiu, bet gausiai dera.
As taip pat prisidedu prie padeku merginoms, labai daug ko ismokau, ir vis dar mokaus. Daug ka konspektuoju. Tik mazai cia rasau, nes nelabai turiu ka pasakyti, visai zalia pomidoru reikaluose.

Daug klausimu iskyla, bet net neklausus randu praktiskai visus atsakymus.
Favoryt avietiniai?

Valio, atpazinsiu tada dar viena savo veisle.

Nors sodinau pavasari nedaug (jaucio sirdi, favoryt, heinz ir brooklyn, dar kazkokie slyviniai buvo, bet maras suvalge...), ir pirma klaida, kuria padariau, nesusizymejau kur kas susodinta.

Jaucio sirdi atpazistu is daigu aukscio ir pomidoru formos.

Dabar zinosiu ir favoryt (beje visai skanus), dar liko atpazint kur heinz o kur brooklyn, nes jie man panasus.

Zinau, kad abu tinka ilgam laikymui, tai bandysiu laikyt. Tik vistiek noretusi zinot kur kuris. Na, cia bus pamoka kitiems metams.
Prisiskaitinejau cia apie begale rusiu, net galva sukasi.

Zinau, kad tikrai noresiu bandyt auginti kitais metais black cheryy ir black russian, jei tik seklu gausiu...