Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 13:00)
Jau turejau ta "malonuma" kai endo operavo  doh.gif, kai atejo traukti tai vos pagavo gydytoja  biggrin.gif , ta pati istorija buvo kai siulus trauke  biggrin.gif As kai pamaciau ta asmeni tai net silpna pasidare fear.gif ,  galvojau pjaus vel pilva  doh.gif

4u.gif o man sios SPA paslaugos buvo naujoviskos, todel nezinojau ko laukti. Visu pirma, dar nepilnai atsigavusi po narkozes linksminau V doh.gif , kai netycia uzdejau ranka ant pilvo ir gavoju - kas cia per daikts g.gif doh.gif V sako -turbut slapimo, pasiciupineju - ne velnio, akys stai tokios blink.gif - is pilvo sniuras blink.gif blink.gif blink.gif Prabuvau as su juo viena dienele, ateina gydytoja ir sako, kilk is lovytes as tau drena istrauksiu is karto lengviau bus. As vos atsikeliau (spaudimas 60/50), dasliauziau iki procedurinio nieko neitardama, atsiguliau. Klausiu - ar labai skaudes? Atsakymas - na panasiai kaip siulus traukti cool.gif O is kur man zinot, as pirma karta ligoninej guliu, prima karta kateteri ir narkoze gavau. Raminu save -reiskia neskauda, visi isgyvena. Veiksmas: istrauke - pagal mane neisivaizduoju kaip jo ten tiek tilpo. O dabar sako "biski"pilvuka paspausiu, o ka man ten spausti, as jau 3 diena nevalgius, pilvas prie nugaros prilipes. Isgreze skura, papavydejo man, siule savo 10 kg, as mandagiai atsisakiau. Viskas. Jau norejau sokti nuo gulto, nes staiga pasijutau daug geriau, bet sesute pagavo, uzklijavo kryziukais zaizdele ir jau zvali zygiavau valgyt ligonines pusryciu - destos su juoda duona 4u.gif

Siulus eme poliklinikoj. is sonu iseme be problemu, o su bamba teko sesutems pavargti. Sake uzsiuvo kaip baliona uzriso. Dar viena tokia prijaucianti sesute pasitaike, sako - ai palik, ispuliuos ir patys iskris doh.gif tongue.gif Bet iseme. Siai dienai randukai matosi tik kada pati parodau kur jie yra, viskas graziai uzgijo. Aciu Jurininku ligonines darbuotojams ir gydytojai Salygienei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 04 rugpjūčio 2011 - 13:35
QUOTE(DruiDe @ 2011 08 04, 15:31)
4u.gif o man sios SPA paslaugos buvo naujoviskos, todel nezinojau ko laukti. Visu pirma, dar nepilnai atsigavusi po narkozes linksminau V  doh.gif , kai netycia uzdejau ranka ant pilvo ir gavoju - kas cia per daikts  g.gif  doh.gif V sako -turbut slapimo, pasiciupineju - ne velnio, akys stai tokios  blink.gif - is pilvo sniuras  blink.gif  blink.gif  blink.gif 

Man tai irgi viskas buvo pirma karta ,bet jau pamacius visas instrumentus supratau kad bus nemalonu blink.gif Ir mano randu visai nesimato, bamboj visi galvoja kad auskara turejau biggrin.gif Bet jau antra karta turbut jau taip graziai nebus g.gif O nejaugi negalima uzsiuti tirpstanciais siulais, kaip per gimdyma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 14:54)
O nejaugi negalima uzsiuti tirpstanciais siulais, kaip per gimdyma g.gif ?

kai kas jau siuva.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 04, 15:55)
kai kas jau siuva.

bigsmile.gif tada prasysiu ax.gif
Atsakyti
O man randai negražiai sugijo. tiksliau vienas kur per bambą, iš pradžių buvo gražus mažytis randelis..o paskui, kas ten atsitiko, ėmė jis ir išsivertė. tai dabar diskomfortą jaučiu ir kompleksuoja net šiek tiek(pirmą kartą gyvenime nusipirkau vientisą maudomą..) tempia man ta randą pastoviai ir taip niežti skaudančiai..br...

o kai išiminėjo dreną tai juokas buvo. guliu, sau tirtu iš baimės ir laukiu kol P.V. ateis. O tas atėjęs trūkt, taip greit. šiek tiek suskaudo, bet net iš ties tai net nesupratau kas įvyko. maniau, kad ir jausiu kaip ta šlanga per mano pilvą keliauja ax.gif
Atsakyti
Taigi informuoju,kad ir jūs žinotumėt, jei kada prireiks. Ar Zaladeksą, ar difereliną kompensuoja 80proc., kai III, IV st, o 50proc., kai I, II. Vadinasi, tik ieškot reikia. Ir nesvarbu, kiek laiko po LP, gydymui ar IVF. smartass.gif
Atsakyti
Labukas
QUOTE(DruiDe @ 2011 08 04, 12:31)
4u.gif o man sios SPA paslaugos buvo naujoviskos, todel nezinojau ko laukti. Visu pirma, dar nepilnai atsigavusi po narkozes linksminau V  doh.gif , kai netycia uzdejau ranka ant pilvo ir gavoju - kas cia per daikts  g.gif  doh.gif V sako -turbut slapimo, pasiciupineju - ne velnio, akys stai tokios  blink.gif - is pilvo sniuras  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Prabuvau as su juo viena dienele, ateina gydytoja ir sako, kilk is lovytes as tau drena istrauksiu is karto lengviau bus. As vos atsikeliau (spaudimas 60/50), dasliauziau iki procedurinio nieko neitardama, atsiguliau. Klausiu - ar labai skaudes? Atsakymas - na panasiai kaip siulus traukti  cool.gif  O is kur man zinot, as pirma karta ligoninej guliu, prima karta kateteri ir narkoze gavau. Raminu save -reiskia neskauda, visi isgyvena. Veiksmas: istrauke - pagal mane neisivaizduoju kaip jo ten tiek tilpo. O dabar sako "biski"pilvuka paspausiu, o ka man ten spausti, as jau 3 diena nevalgius, pilvas prie nugaros prilipes. Isgreze skura, papavydejo man, siule savo 10 kg, as mandagiai atsisakiau. Viskas. Jau norejau sokti nuo gulto, nes staiga pasijutau daug geriau, bet sesute pagavo, uzklijavo kryziukais zaizdele ir jau zvali zygiavau valgyt ligonines pusryciu - destos su juoda duona  4u.gif

Siulus eme poliklinikoj. is sonu iseme be problemu, o su bamba teko sesutems pavargti. Sake uzsiuvo kaip baliona uzriso. Dar viena tokia prijaucianti sesute pasitaike, sako - ai palik, ispuliuos ir patys iskris  doh.gif  tongue.gif Bet iseme. Siai dienai randukai matosi tik kada pati parodau kur jie yra, viskas graziai uzgijo. Aciu Jurininku ligonines darbuotojams ir gydytojai Salygienei  4u.gif

ir mane operuos Jurininkuose 29d. Jetus kaip bijau nes nesu turejus operacijos su pilna narkoze ir gulejus ligoninej doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 03, 22:38)
o koks skirtumas kuris daktaras operuos  g.gif  pooperacine ta pati, sesutes tos pacios  smile.gif  o daktaras ateina 2 kart per diena po opercijos geriausiu atveju  ax.gif  salia manes gulejo moteriske kuria P.V. operavo, ja valanda veliau atveze, bet taip per visa diena ir nepamaciau kaip jis atrodo  doh.gif

Labai didelis skirtumas kas operuos, todel visos ir verziasi pas P.V. thumb_yello.gif
Jei nera reikalo, tai jis tikrai nesedi (juk tada negaletu pacientu priiminet), bet jeigu yra (vienai pazistamai taip buvo), tai visa nakti salia buna 4u.gif
Be to, jei jau operaciju diena, tai dirba nuo ryto iki vakaro doh.gif o va budintis ir uzeina ax.gif

Mergaites, ar gali buti endometrioze be cistu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 04 rugpjūčio 2011 - 17:44
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 04, 18:43)
Mergaites, ar gali buti endometrioze be cistu? blush2.gif

tikrai taip!
Atsakyti
na jau panos man jau plaukai stojasi piestu del tu jusu drenu unsure.gif blink.gif man praita kart tai jokiu drenu nebuvo, bet itariu, kad sikart bus doh.gif

mimoza pas mane iki siol buvo endo be cistu, kazkaip pastaruoju metu cia jos uzderejo ax.gif

klausykit merginos kas tures LP krikscioniskuose, matau kad jusu cia daug...galetume ir susisneket kai gulesim gal atrasim viena kita lotuliukas.gif butu bent netaip liuuuuudna mirksiukas.gif nes daug cia ruosiasi gult po peiliu ax.gif

Ice Tea kaip vizitas pas gydytoja?kas naijesio kiek jau jums laiko?kaip savijauta?

blin ryt varau krauja priduot, o nezinau tiksliai ko ten reikia doh.gif nes P.V tepasake kad gydytoja turi zinot kokiu ten tyrimu reikia, o kam man tos gydytojos jei man is jos nieko nereikia isskyrus siuntimo ax.gif

berods reikia kali, gelezi, kresuma....o ka dar is tu elementu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 04, 20:14)
tikrai taip!

cistos isdavikes biggrin.gif
doh.gif o as maniau nueisiu pas gine ir jei nebus cistu, tai kaip ir viskas gerai ax.gif
Margumeli, su kelintu ciklu Jus nestuke.gif
man kazkaip P.V. nenustate laiko kiek bandyt pastot, o gines apie puse metu g.gif pas mane IV su >40 balu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 04, 18:29)
cistos isdavikes biggrin.gif
doh.gif  o as maniau nueisiu pas gine ir jei nebus cistu, tai kaip ir viskas gerai ax.gif
Margumeli, su kelintu ciklu Jus  nestuke.gif
man kazkaip P.V. nenustate laiko kiek bandyt pastot, o gines apie puse metu g.gif  pas mane IV su >40 balu... unsure.gif

is kur jus tuos balus suzinot ir ka jie reiske? pas mane israse as ju nerandu, tik , kad IV stadija parasyta g.gif
Atsakyti