QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 13:00)
Jau turejau ta "malonuma" kai endo operavo

, kai atejo traukti tai vos pagavo gydytoja

, ta pati istorija buvo kai siulus trauke

As kai pamaciau ta asmeni tai net silpna pasidare

, galvojau pjaus vel pilva

o man sios SPA paslaugos buvo naujoviskos, todel nezinojau ko laukti. Visu pirma, dar nepilnai atsigavusi po narkozes linksminau V

, kai netycia uzdejau ranka ant pilvo ir gavoju - kas cia per daikts

V sako -turbut slapimo, pasiciupineju - ne velnio, akys stai tokios

- is pilvo sniuras

Prabuvau as su juo viena dienele, ateina gydytoja ir sako, kilk is lovytes as tau drena istrauksiu is karto lengviau bus. As vos atsikeliau (spaudimas 60/50), dasliauziau iki procedurinio nieko neitardama, atsiguliau. Klausiu - ar labai skaudes? Atsakymas - na panasiai kaip siulus traukti

O is kur man zinot, as pirma karta ligoninej guliu, prima karta kateteri ir narkoze gavau. Raminu save -reiskia neskauda, visi isgyvena. Veiksmas: istrauke - pagal mane neisivaizduoju kaip jo ten tiek tilpo. O dabar sako "biski"pilvuka paspausiu, o ka man ten spausti, as jau 3 diena nevalgius, pilvas prie nugaros prilipes. Isgreze skura, papavydejo man, siule savo 10 kg, as mandagiai atsisakiau. Viskas. Jau norejau sokti nuo gulto, nes staiga pasijutau daug geriau, bet sesute pagavo, uzklijavo kryziukais zaizdele ir jau zvali zygiavau valgyt ligonines pusryciu - destos su juoda duona
Siulus eme poliklinikoj. is sonu iseme be problemu, o su bamba teko sesutems pavargti. Sake uzsiuvo kaip baliona uzriso. Dar viena tokia prijaucianti sesute pasitaike, sako - ai palik, ispuliuos ir patys iskris

Bet iseme. Siai dienai randukai matosi tik kada pati parodau kur jie yra, viskas graziai uzgijo.
Aciu Jurininku ligonines darbuotojams ir gydytojai Salygienei