Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 13:43)
nuo pirmo pasimatymo, ir taip 10 metų  blush2.gif

Iš tikrųjų viskas SUPER thumbup.gif Nes žymiai blogiau yra kai nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 13:34)
kristinuke,
Na jau dabar laikom kumštukus už tavo C,

Dabar aš toj stadijoj,kai book.gif + listen.gif + 000164.gif + construction.gif = ?

Mes su vyru irgi pajuokaujam, kada gi tas noras smileysex.gif praeis, bet abu pasitaikėm triušiukų giminės, tai nėr ką kaltint friends.gif Tik MB nepageidaujamai svoris krenta, tai be visų kitų įtarinėjimų dėl ko čia taip ir naktidarbius į sąrašą įtraukiau, tik kad nėr kada patikrint.
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 06:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius, esam be proto laimingi  bigsmile.gif  tikekit! svarbiausia tikekit, kad viskas bus gerai!

Viskas bus puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikekimes ir mes ta virusiuka pasigausim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 07 28, 07:35)
labas visoms,smagu labai sveikinu Margumeli,dabar saugok labai save ir zirniuka  4u.gif  4u.gif
vakar su vyru buvom abu TA.pagal savaiteles augam labai gerai,sirdukas plaka rankutem ir kojytem maskatuoja  wub.gif  vaizdelis nerealus. wub.gif nors mes ir maziukai dar bet imkit virusiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Gaudau virusiuka 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimioką. Gal kas nors leidotės "Diferiliną"? Domina pats leidimo būdas - kas kaip umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 10:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius, esam be proto laimingi  bigsmile.gif  tikekit! svarbiausia tikekit, kad viskas bus gerai!

labai dziaugiuosi su tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 28, 19:45)
Turiu klausimioką.

jetaus tu gal su juo neprasidėk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 28, 09:44)
Dar pasake kad tokia padetis trukdo pastoti, o ypac su endo  doh.gif Supratau kad jau nieko nepadarysi ir gimda i reikiama padeti neatstatys  verysad.gif

man gydytojas kazkada sake, kad gimdos padetis daznai atsistato pagimdzius. bet cia gal tais atvejais, kai ji netaisyklingoj padetyje buna ne del endo?
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 07 28, 11:35)
vakar su vyru buvom abu TA.pagal savaiteles augam labai gerai,sirdukas plaka rankutem ir kojytem maskatuoja  wub.gif  vaizdelis nerealus. wub.gif nors mes ir maziukai dar bet imkit virusiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as ir viena ciumpu
dziaugiuosi del jusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 21:05)
jetaus tu gal su juo neprasidėk  blink.gif

Pagal planą C teks blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
pirma apie save nes kai pradedu komentuot pamirstu ka apie save norejau pasakot ax.gif
tai vat...kankinuosi su 'gimdymo' skausmais doh.gif 2 kart dienoj nuskausminamieji....laukiu nesulaukiu LP nes jau atsibodo kankintis...snd apsisprendziau kad jamsiu atostogas jei kas duos(nors abejoju kad bus delto patenkinta valdzia(bet ot man ne dzin...jei neduos jamsiu bilioteni...tikiuosi uzteks man tu 2 sav atsigauti, jei ne teks imt bilioteni ax.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 13:09)
na, gydytoja vis dar už kasytes stato, o aš jau pradedu tuo patikėti  wub.gif

kol siguli, nelaikysi kasyciu ant ranku tol as reksiu kad bus bahuriukas...na ko as cia db taip uzisciklinau nzn...bet man taip atrodo ir ka tu nori ta daryk lotuliukas.gif
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 09:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius, esam be proto laimingi  tikekit! svarbiausia tikekit, kad viskas bus gerai!

SUPER NAUJIENOS thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 13:03)
Norit pajuokinsiu? Su tom pozom jūs vėl mane gundot Vėl vyras bijos į lovą atsigult. 

jau tiek prajuokinot mane su tais savo ir vel... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka jai vargsei daryt jei vyrs i ja neziuri?
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 13:44)
Iš tikrųjų viskas SUPER thumbup.gif Nes žymiai blogiau yra kai nesinori  doh.gif

vat vat cia mano situacija...bet as kazkodel kaltinu KT g.gif skaiciau kad tai galimas salutinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 28, 19:45)
Turiu klausimioką. Gal kas nors leidotės "Diferiliną"? Domina pats leidimo būdas  - kas kaip umn.gif

As, as leidausi. Ka papasakot? smile.gif Leidiesi kas 28 dienas i uzpakali ir psio.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 28, 20:25)
Pagal planą C teks  blink.gif

Pupa, o nebijai kad kiaušidės visai užmigs? Man jau šiaip jis baisiai skamba, o dar su tavo FSH g.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 28, 21:19)
vat vat cia mano situacija...bet as kazkodel kaltinu KT g.gif skaiciau kad tai galimas salutinis poveikis g.gif

Laura, nu va nors tu mane supranti biggrin.gif o dėl KT ir noro mylėtis tai tikrai yra ryšys, nors aš ir 8 metus gerdama KT pasiutusiai to norėjau, bet kai jau mečiau jas tai seksas kaifiškas pasidarė wub.gif
Te balioniuką dėl skausmų 4u.gif ir siūlau imti biuletenį, nesakyk kad planinis, pasakysi, kad ryt guldo į ligoninę extra ir psio g.gif
Atsakyti
Pasakysiu tik tiek- šiandien tikiu labiau nei vakar (nes nei teplionių, nei mmm NESULAUKIAU biggrin.gif ), bet virusiukus dalinsiu tik po pirmo pasimatymo (t.y. kitą penktadienį) wub.gif
Pilvą TIKRAI maudžia mažiau, šiąnakt net nespazmavo thumbup.gif Ir tuo pačiu pasiguosiu- vakar pridaviau hCG, tai atsakymas GERIAUSIU atveju bus tik šiandien VAKARE doh.gif Ir čia veiksmas vyksta Kaune doh.gif Tundrynas doh.gif

Paveizėkit blush2.gif Čia nuo šeštadienio blush2.gif
user posted image
Atsakyti