Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(svirpile @ 2012 08 19, 18:47)
jei sezono pradžioj kojytė 14cm, tuomet turbūt USA9

Dekui 4u.gif .
Atsakyti
Ne ten pataikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 20 rugpjūčio 2012 - 22:10
Mielos ponios, gal galite papasakoti, kuo skiriasi sie du skirtingi batu modeliukai (isskyrus isvaizda ir tai, kad vienas su "lipuckom", kiti - be). 4u.gif
Kurie butu patogesni 1,5 m. mergytei? Kurie siltesni? 4u.gif
ACIU is anksto.
Foto skolinta.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sakurra @ 2012 08 20, 23:12)
Mielos ponios, gal galite papasakoti, kuo skiriasi sie du skirtingi batu modeliukai (isskyrus isvaizda ir tai, kad vienas su "lipuckom", kiti - be).   4u.gif 
Kurie butu patogesni 1,5 m. mergytei? Kurie siltesni?  4u.gif
ACIU is anksto.

su lipukais užkulnis kiek tvirtesnis, t.y. visa ta nugarinė dalis, ir nuo dėvėjimo nepasiraukšlėja ir nepasmunka - kadangi koja per čiurną lankstosi ir susidaro ta raukšlė, nors čia turbūt dar ir nuo nešiojimo dažnumo priklauso, na ir apauti kiek patogiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 21 rugpjūčio 2012 - 06:54
QUOTE(RutRut @ 2012 08 21, 06:45)
su lipukais užkulnis kiek tvirtesnis, t.y. visa ta nugarinė dalis, ir nuo dėvėjimo nepasiraukšlėja ir nepasmunka - kadangi koja per čiurną lankstosi ir susidaro ta raukšlė, nors čia turbūt dar ir nuo nešiojimo dažnumo priklauso, na ir apauti kiek patogiau:)

Labai aciu, Ponia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kur ieskot columbia batuku parsisiusti? g.gif

labai noreciau pilku tokiu kaip pas Sakurra pirmoj foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 21 rugpjūčio 2012 - 11:16
QUOTE(Pentarda @ 2012 08 21, 12:07)
kur ieskot columbia  batuku parsisiusti? g.gif

labai noreciau pilku tokiu kaip pas Sakurra pirmoj foto ax.gif

pernai buvo didesnis modelių pasirinkimas... šiemet aš net nežinau kokius pirkti...

šiaip galima žiūrėt www.columbia.com, www.sierratradingpost.com, www.6pm.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 21, 14:19)
pernai buvo didesnis modelių pasirinkimas... šiemet aš net nežinau kokius pirkti...

šiaip galima žiūrėt www.columbia.com, www.sierratradingpost.com, www.6pm.com 4u.gif

o tai nebus artejant sezonui didesnio pasirinkimo? g.gif nes taip noriu ir siais metais su lipukais bigsmile.gif
Atsakyti
mano merginos dabar peda 12 cm, tai pagal columbios lentele 7 dydzio reiketu.. bet iki ziemos gi dar gali paaugti... tai gal man 8 geriau ziureti? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 08 24, 19:53)
mano merginos dabar peda 12 cm, tai pagal columbios lentele 7 dydzio reiketu.. bet iki ziemos gi dar gali paaugti... tai gal man 8 geriau ziureti? kaip manot?

7 dydžio batukuose bus pakankamai atsargos/vietos.Neimčiau 8.Pernai kai kurios mamos pardavinėjo batukus ,kuriuos pirko pagal rekomenduojamus pėdos cm,išsigandusios ,kad per dideli smile.gif .Batukai šilti,kažin kiek kojinių nebereiks primaut.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 08 24, 18:53)

mes pernai rugsėjį įsigijom 7 su lygiai 12cm, gruodį koja buvo 12,5cm, vasario antroj pusėj ieškojom naujų žieminukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 08 25, 12:20)
mes pernai rugsėjį įsigijom 7 su lygiai 12cm, gruodį koja buvo 12,5cm, vasario antroj pusėj ieškojom naujų žieminukų lotuliukas.gif

Hm g.gif Batukuose būna beveik 2 cm atsargos.Jei nurodyta ,kad skirti 12 cm pėdai,tai bato viduje bus apie 14 cm,jei 8 dydis-13 cm pėdai-viduje apie 15 cm.Na nežinau,jei vaikiukui apmauti 3 cm per didelius bačiukus blink.gif Keista ,kad jums per maži buvo batukai,kurių viduje apie 14 cm g.gif Jei pėda ir 13 cm,net ir tada turėjo dar tikti pilnai unsure.gif
Mano panos pėda dabar 18 cm ir dar geri 17 cm pėdai rekomenduojami columbiukai .Kol kas geri biggrin.gif
Atsakyti