QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 22:00)
Aciu

Reiks parduotuvej nors del idomumo apsirengti ka nors pilko

Nieko neturiu sio atspalvio... Man tai tokia niuri nuobodi..."pilkos pelytes" spalva....
Aš kai šviesiai pilka apsirengiu, kad ir paprastą golfą, net vyras atkreipia dėmesį, kad gerai atrodau. Ir nebesvarbu, kokia tai spalva, pilka pelytės ar dar kokia

Be to, žiauriai tinka prie visko, ypač kardiganas, ant visko užsimesi, ir nešalta, ir aprangai gražiai netrukdys.
QUOTE(bytte @ 2011 08 04, 23:01)
kažkur buvau radus kokios spalvos "maža juoda suknelė" turėtų būti kokiam tipui... bet kažkaip neįsidėmėjau

bet pilkos ten nebuvo lyg tai. Iš esmės kadangi kapsulės principu renkantis rūbus reikia pasirinkti vieną tamsią spalvą, vieną neutralią plius minus ir vieną ryškesnę. Tai manau "maža juoda" turėtų būt tiesiog tamsioji kapsulės spalva... bet toj mano rastoj nuorodoj tai nieko panašaus nebuvo, įsidėmėjau tarkim clear spring siūlomą ryškiai salotinei geltoną suknelę

, tik ten variantai ne kapsulei, o su kokia spalva koks tipas pritrenkiančiai atrodytų.
Dar mėlyna vasaroms galėtų būti pablukusi šiek tiek, man tinka
QUOTE(raami @ 2011 08 05, 06:58)
Viską perku ebay aukcione, kaina kaip pasiseka

. Už šitą apie 60 lt mokejau, bet žiurint, kad jos vertė daugiau nei 10 kartų didesnė, tai manau pasisekė. Kadangi pirkau ne ebay parduotuvėj, tai tokios pačios nelabai ir rasi
O iš kur žinai, kad originalas, kai tokia kaina?