QUOTE(raami @ 2011 08 19, 20:09)
o tai ta šilta auksinė spalva ar kokiam nors tipui tinka?
Viena mano draugė šiaip rudų akių, tamsi, oda irgi šilta, bet dažosi šviesiai, kad būtų ne tokia griežta. Anksčiau dažė taip šviesiai šviesiai, šalta, bet abi su kirpėja greitai suprato, kad geriau palikti ryžoką, net be tipų. Tai va, nežinau, ar jio pavasaris, ar ruduo, bet jai ta ryža geriau nei būtų balta.
QUOTE(daite @ 2011 08 19, 21:10)
Beje, turiu visoms klausimą, kas perkasi internetu:
ar naudojatės tarpininkių paslaugomis, kokie prekiniai ženklai neprasilenkia su kokybe ir kaina? Iš anksto visoms dėkoju.
Aš perku daugiausiai internete, labai mažai pardėse. Per tarpininkes mažai, nebent ko nors užsimanau iš Tommy Hilfiger, Victoria's Secret ar dar kažko. Labai patinka kokybė firmų iš Otto, be to, užsisakai ir gauni į parštą su 15 proc. antkainiu, atsiimdama susimoki ir ramu. Dabar dar Next pamėgau, irgi pati užsisakau, visai sakyčiau nebloga kokybė, apatinių patiko, Laredoute labai retai kada ir kokį gerenį drabužėlį, nes kokybė neypatinga jų. Dar iš Asos užsisakau kartais (iki šiol tik Nike pirkau, dėl kitų firmų nieko negaliu pasakyti), atsiuntimas nemokamas. Dar batus iš Amazon.co.uk užsisakiusi esu, geras aptarnavimas.