Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatos ir žolelės lieknėjimui

tikiuosi priimsit ir mane blush2.gif 4u.gif
na as arbatele nesiskundziu blush2.gif geriu vitax slim program,na sworis krenta bet ne wien matyt nuo jos.as tai gywenu taip,pasipasakosiu blush2.gif :
ryte butinai pawalgau pusrycius,nors truputi,kad ir kaip nenoriu ax.gif walgydama geriu sia arbata,po walandos pudas kawos biggrin.gif taippat geriu chroma kad taip salduskes newyliotu doh.gif per pietus pusantro sauksto uzplikau stikline wandens linu semenu nemaltu(gerai walo zarnyna,netaip maistas i mase eina,apsaugo,laiswina widurius)po to per walanda dar tris puodelius wandens reik isgert,kokia penkta dar uzwalgau biski,o wakare wel ta arbata(as ja gerdama jau pripratau aplamai ir kitu arbatu nesaldint blush2.gif )newengiu kartais koki pirageli ar saldaini suwalgyt blush2.gif bet rezultatai yra thumbup.gif
nesportuoju nes su dwiem waikais man judesio per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2008 08 15, 19:24)
vakar nusipirkau Regulavit 2 ax.gif  gal kas kokiu turit atsiliepimu apie sia arbata?  rolleyes.gif  g.gif

man ji thumbup.gif , na reguliuoja medziagu apykaita gerai
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 14, 13:20)
man ji  thumbup.gif  , na reguliuoja medziagu apykaita gerai

ane g.gif o man ji viduriavima sukelia blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites biggrin.gif as isbandziau zolininkes Jadvygos arbata lieknejimui,nr.22,tai zinokit tikrai apetita numusa,o jeigu stipresnes ikalu tai apie maista net minciu nera ok.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif va ir as susigundziau ir nusipirkau Pu-erh arbateles, aisku kg numesti noreciau, bet pirkau ja kad biskuti organizma pravalytu nes kiek girdejau tai ji valo gan gerai ax.gif kitos maciau kazkur rase kad lb neskani, nu bet as nusipirkau spanguoliu skonio, nu tai suuper zinokit, koke ji man skani thumbup.gif ax.gif tai va, gersiu ir ziuresiu kaip man sekasi su ja, einu ir dabar pasitaisysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 11 29, 15:16)
Indruti,
ar padeda tau spanguoline Pu-erh? Mazina alki, slopina apetita?  g.gif  O mityba kaip nors keisi, reguliuos? Ar meginsi tik arbateles pagalba keletu kg palengveti?  4u.gif  Po kiek puodeliu pu-erh isgeri kasdien?  ax.gif

nu vakare alki kazkiek mazina, bet vis dar is ipratimo einu prie saldytuvo kad ir valgyti nesinori biggrin.gif sunku man su ta mityba reguliuot, nes lb jau megstu pavagyt... blush2.gif na o isgeriu kaip kada, kai noriu arbateles tai pasitaisau ja, tai po kokius 2 puodelius isgeriu smile.gif bet va viena karta uzsitaisiau i arbatinuka, tai kai lb jau stipri buvo tai vos neapsivemiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As papirkau kosmariskai neskanios is juru kopustu arbatos,su mikroelementais, nu jau ketvirta diena valgyti nenoriu,ji nepigi,bet kai pagalvoji kiek suslamsti saldytuvo....tai visai nieko nekainuoja,o vadinasi ji "Algologie".
Atsakyti
sveikos mamytes prisijungiu prie jusu klubo smile.gif tikiuos maloniu,atviru pabendravimu..as turiu arbatele jadvygos nr.22 ja geriu jau dvi dienas kai isgeriu palieka silpna ir pan gal kuri zinot ka apie tai? blush2.gif
Atsakyti
As dabar geriu Adeles vaistazoliu misini Lieknek. Reikia gerti ne maziau kaip menesi, bet svarbiausia, kad nuo tos arbatos neviduriuojama. Mano kaimynas gerdamas du menesius ir nesilaikydamas jokios dietos numete 8 kg. Tikiuosi ir man pavyks ax.gif Bet siaip dabar pasiziuriu ka valgau ir kiek.
Atsakyti
As nusipirkau Gracija sistema - dvieju pakopu zoleliu arbatu rinkini. Man lb patiko malonus skonis smile.gif Gurksnoju kaip paprasta zoleliu arbata. Be to, rinkdamasi arbata ziurejau, kad sudetyje nebutu senos lapu- jie sukelia viduriavima ir daznas vartojimas nesveikas. O sita arbatele pasirode labai maloni, greitinanti medziagu apykaita.
Atsakyti
jei ta Adeles arbata butu tokia veiksminga,tai ir pati Adele nebutu tokia issipletusi...
Atsakyti
Labukas
aš irgi geriu Pu erh arbata jau kokius 7 metus su pertraukom. Svoris bent jau nedidėja.
Geriausiai gerti natūralią be jokių priedų. Jeigu gasdina specifinis skonis galima įsidėti citrinos ir medaus. kai pastoviai geri tai toks jausmas, kad pilve tuščia. Pirmas vaistas po vakarėlių ar sočiai pavalgius.
Atsakyti