Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 23, 23:22)
Tai gal ir saunu visai  smile.gif  tik va man idomu ar nebus man salta su winter boots  kasdien pedinti i paskaitas,jei sake kad kai jau -7 buvo salta su jais  unsure.gif

Apie tuos Winter Boots daug nuomoniu ir teigiamu ir neigiamu smile.gif man atrodo, kol pačios nepabandysim tai nesužinosim teisybės biggrin.gif ax.gif
Draugė pernai nusipirko juos, tai ji nesigaili pirkusi, su mūsų žiemom sakė super gerai mirksiukas.gif
Mergaitės koperuojames ir perkam Winter Boot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei kas užsisakinėja iš užsienio, priimkit ir mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 23, 22:22)
Tai gal ir saunu visai  smile.gif  tik va man idomu ar nebus man salta su winter boots  kasdien pedinti i paskaitas,jei sake kad kai jau -7 buvo salta su jais  unsure.gif

nu man su jais buvo šilta ir prie -15 smile.gif tik kojinę apsiaviau vilnonę. Nos ir nestorą
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas gali rekomenduoti patogias crocs slepetes?Noreciau per pirsta.Buvau "open 24" Crazzy days nusipirkusi "Crocband Flipswitch"modeliuka
user posted image
bet nors mano dydzio,jauciausi,kaip su lastais...Sunkios,koja slydo,tarpupirsti spaude-grazinau.Bet kitam sezonui vistiek noriu isigyti .Gal koki kita modeliuka is patirties esate isbande?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 25 rugsėjo 2011 - 11:44
Mergaites, o kaip jums crocs kedukai? ar esate patenkintos, kurios turi? Ar verti jie tu pinigu? g.gif

http://www.open24.lt...e-up/?color=788
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 09 25, 14:59)
Mergaites, o kaip jums crocs kedukai? ar esate patenkintos, kurios turi? Ar verti jie tu pinigu?  g.gif

Tokiu pinigu kaip cia tikrai neverti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 09 25, 17:17)
Tokiu pinigu kaip cia tikrai neverti. biggrin.gif

Aha, jau nebespejau. bigsmile.gif Buvo akcija, kainavo 122 lt. Uz tiek tai gal ir pirkciau, kai vel akcija butu, jeigu tikrai patogus ir geri...
Atsakyti
o maxima nadių kopijas pardavnėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 26, 10:45)
o maxima nadių kopijas pardavnėja  doh.gif

net nepanasu i nadia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 09 26, 09:03)
net nepanasu i nadia lotuliukas.gif

nu bet išvaizda nušperinta kai reiklas, net te burbulukai ant bato viršaus smile.gif))))) Apie kokybę tai tyliu, iš tolo matos kad maaaxima
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 26, 09:35)
nu bet išvaizda nušperinta kai reiklas, net te burbulukai ant bato viršaus smile.gif)))))  Apie kokybę tai tyliu, iš tolo matos kad maaaxima

O kur dar galima tikru nauju "crocs Nadia"nusipirkti?kiek suprantu nebegamina?idomu ,kodel?-nepasiteisines modeliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2011 09 26, 11:00)
O kur dar galima tikru nauju "crocs  Nadia"nusipirkti?kiek suprantu nebegamina?idomu ,kodel?-nepasiteisines modeliukas? g.gif

Senas modelis, nuejes i praeiti, ateina nauji. Ebay yra.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 09 26, 10:47)
Senas modelis, nuejes i praeiti, ateina nauji. Ebay yra.

Aisku.Aciu 4u.gif ten tai nemoku apsipirkineti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti