Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Aii @ 2007 03 07, 15:35)
Iskilo toks klausimas ax.gif
Kaip ziurite i tai, kai moteris sveikina moteri kovo 8 proga ir dovanoja geliu?
Ar jums tai priimtina?  g.gif

Keistai atrodo, bet jei darbe tik moteriškas kolektyvas, tai ka belieka biggrin.gif
QUOTE(magnifica @ 2007 03 08, 14:02)
Mane pasveikino ryte  wub.gif  Įteikė tulpių ir man, ir mano bendradarbėms  tongue.gif
O darbe kiek gėlių gavau, tai net nemoku apsakyti thumbup.gif  Kai mes, moterys, susirinkom į darbą (mes ateinam anksčiau už vyrus), radome ofise prie kiekvienos iš mūsų kompo po uždegtą žvakutę stiklinėse raudonose žvakidėse, po tris tulpes ir po pliušinę širdelę clap_1.gif  Vaizdas buvo nerealus  bigsmile.gif
O po to kiekvienas vyras ateidamas vis nešdavo ir nešdavo  bis.gif
Dabar turiu gal 20 tulpių, gal 10 rožių, vieną narcizą vazonėlyje ir tokią dirbtinę gėlytę iš siūlų  thumbup.gif
Sėdim dabar ofise, paskendę gėlėse  wub.gif

Kaip fain, argi nesmagi šventė, dažniau galėtų būt bigsmile.gif

Aš tai su 4 tulpėm sėdžiu ir čiokoladą gavau nuo kliento ax.gif Dar labiau pavasariu pakvipo, o dar toks oras gražus rolleyes.gif
Atsakyti
mielos moterys, kadangi ne visos dirbame tarp vyrų, ne visos būna sveikinamos tad kartais tenka viena kitas sveikinti, tad SVEIKINU SU KOVO 8 DIENA.

ir kaip viena gerb. forumietė *Maja* rašė mylėkime save, nes
Moteris gali 4 stebūklus:
1) duoti pieno nevalgydama žolės;
2) sudrėkti nelaistoma;
3)kraujuoti savaitę ir nemirti;
4)duoti net tada kai nieko neturi.

user posted image
Atsakyti
[COLOR=blue][B] Iš ko susideda moteris :[SIZE=7]
Paimkim rožes lapelio lengvumą, stirnos akių užburiantį žvilgsnį, pavasario vėjelio nepastovomą,pasipūtusio povo blizgesį, kregždės grakštumą. Pridėkim deimantų kietumą, medaus saldumą, tigro žiaurumą ,liepsnos karštį - visa tai esam mes 4u.gif Tad su švente
Atsakyti
prabalsuosiu kai pasveikins tongue.gif
Atsakyti
kabinete daug gėliu ....... 4u.gif
Atsakyti
siais metais tai pasveikino 4u.gif , gavau tupliu, bet pernai tai pamirso verysad.gif
Atsakyti
Pasveikino smile.gif .Turiu nuostabų vyrą kuris menkiausia proga sveina,dovanoja gėles be progos thumbup.gif
Atsakyti
Vyras visada sveikina, parnesa tulpiu ax.gif siais metais sampana ir tortuka nupirko.
Atsakyti
Kasmet vyras pasveikina, parneša gėlių ir kokio nors vyno thumbup.gif
Atsakyti
sveikindavo ir tada, kai dar "nebuvau moteris" smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as visa diena laukiau kol pasveikins, kai galu gale neiskenciau ir paklausiau, kodel mano mama pasveikino, o mane ne? blink.gif
o jis atsake, kad as dar ne moteris biggrin.gif jis mane laiko mergina, o cia taigi moteru svente lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane pasveikino tetis, brolis, abu seneliai, kriksto tetis ir, aisku, MB, kuris sveikina visomis progomis cool.gif wub.gif
Atsakyti