paskambino ir pasveikino tetis, o mb panasu kad net nesiruošia, nors žino kad be galo mėgstu gėles, labai dažnai pati nusiperku kokią žydinčią ant stalo, arba kai būna tulpių, narcizų sezonas tai visada nusiperku pro turgų eidama. ir tikrai, jei nepasveikins, nusipirksiu pati gėlių nuėjusi, o brangusis galės kokią savaitę pietus valgyti mieste. jei jau nėra namie moters kurią reikėtų pasveikinti, tai nebus ir moters kuri pietus gamina. gal aš ir neteisinga šitu klausimu, bet jei jis ir žinodamas kaip man tai svarbu nesugebės nupirkti tulpytės, tai geriau jau aš savaitėlę vietoj stovėjimo prie puodų pasilepinsiu pati save...

dar nepasveikinu,nes išvažiavo dirbti
bet vakare tikiuosi sulaukti gėlių

QUOTE(Retisa @ 2009 03 08, 11:38)
paskambino ir pasveikino tetis, o mb panasu kad net nesiruošia, nors žino kad be galo mėgstu gėles, labai dažnai pati nusiperku kokią žydinčią ant stalo, arba kai būna tulpių, narcizų sezonas tai visada nusiperku pro turgų eidama. ir tikrai, jei nepasveikins, nusipirksiu pati gėlių nuėjusi, o brangusis galės kokią savaitę pietus valgyti mieste. jei jau nėra namie moters kurią reikėtų pasveikinti, tai nebus ir moters kuri pietus gamina. gal aš ir neteisinga šitu klausimu, bet jei jis ir žinodamas kaip man tai svarbu nesugebės nupirkti tulpytės, tai geriau jau aš savaitėlę vietoj stovėjimo prie puodų pasilepinsiu pati save... 

Is pat ryto pasveikino su tulpiu puokste

Nu va ta proga gal galėtų kas nors kokį nors šmaikštų sveikinimą parašyti? Nuo vyro moteriai. Gal žinot?
pasveikino

Laukėm ,laukėm ir sulaukėm
Ryte girdžiu - kažkas virtuvėj barška. Pažiūriu - MB baltą mišrainę pjausto
Apsisukau - ir atgal į lovą. Atseit - miegu. Padarė pusryčius, net grindis išplovė
Buvo, žinoma, ir tulpių. 
Nors ne nuo vyro moteriai, bet labai tinka šiandien. Gavau tokių posmelių el paštu.
Gi ši diena MOTERŲ SOLIDARUMO diena. Tai moterys moterims ir turi sveikinimus rašyt
O vyrai šiandien - į pašalius
* Nosį į viršų, papus į priekį,
Nenusimink, jei be tulpės lieki.
Jeigu iš pykčio daužos širdis,
Diagnozė tokia: tu moteris.
* Moterys storos ir plonos,
o-ho, neškimės vyno ir duonos!
Pinigelių kol yra, eikime darnia greta.
Susirinkę į kamputį
padarykime gramutį.
Būkime sau mes malonios!
* Mes moterys, mes tikros moterys, mes švelnios tarsi fėjos.
Pabūkime laimingos šiandien ant vyrų giminės padėję
* Moterys - gėlės, vyrai - vanduo,
o kad tos gėlės žydėtų reikia kuo dažniau keisti vandenį...
Su MŪSŲ diena

Ryte girdžiu - kažkas virtuvėj barška. Pažiūriu - MB baltą mišrainę pjausto

QUOTE(Guvilė @ 2009 03 08, 18:45)
Nu va ta proga gal galėtų kas nors kokį nors šmaikštų sveikinimą parašyti? Nuo vyro moteriai. Gal žinot?
Nors ne nuo vyro moteriai, bet labai tinka šiandien. Gavau tokių posmelių el paštu.

* Nosį į viršų, papus į priekį,
Nenusimink, jei be tulpės lieki.
Jeigu iš pykčio daužos širdis,
Diagnozė tokia: tu moteris.
* Moterys storos ir plonos,
o-ho, neškimės vyno ir duonos!
Pinigelių kol yra, eikime darnia greta.
Susirinkę į kamputį
padarykime gramutį.
Būkime sau mes malonios!
* Mes moterys, mes tikros moterys, mes švelnios tarsi fėjos.
Pabūkime laimingos šiandien ant vyrų giminės padėję
* Moterys - gėlės, vyrai - vanduo,
o kad tos gėlės žydėtų reikia kuo dažniau keisti vandenį...
Su MŪSŲ diena

visdėlto pasveikino
nuėjome į kaziuko mugę, tai žiūriu jau atsilikęs tulpes perka. tai taip vidury gatvės ir pasveikino.....

Pasveikino, gavau baltą orchidėją

Mano ir MB pirmoji kartu sutikta kovo 8-oji - nepasveikino. Visiškai pamiršo,kad tokia diena. O aš jau prieš tai visą dieną laukiau, galvojau, kad jau reiks skandalą kelt,jei ateis be gėlių ir tikėjaus,kad taip nebus. Bet kai atėjo tuščiom, nebesinorėjo nei skandalų kelt.. Nu taip abydna,kas per užmaršumas
Dūšioj dabar kaip priš*ikta
Mažai pažįstami draugai ir tai pasveikino.

Dar nebuvau nubudus kai anksti ryte MB pazadino zinute su sveikinimu
sake gelytes lieka skoloj

QUOTE(Guvilė @ 2009 03 08, 18:45)
maniskis isvykes ,zinau grys su gelem o internetu atsiunte su kovo 8 ir sms nuo ryt atsiunte