Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Puk @ 2011 07 30, 09:47)
Maidenana, kur tu, ar dar turi vietos ant baudos suolelio g.gif čia viena dama (gitana)iš pat ryto prašosi visam savaitgaliui pasėdėti biggrin.gif
Papildyta:
O už tokias kalbas, tai jau garantuotas baudos suolelis doh.gif  rolleyes.gif

Soriukas, nesiprašo blush2.gif ti garsiai svarsto , kad nieko gero......... doh.gif
Atsakyti
Man nelengva, nelabai turiu su kuo pasitarti pakalbeti jau daug metu kovoju su pastojimu, tevai tai visiškai nesupranta unsure.gif o vyrukas lieka vyrukas , tad...... aišku kad jai šis kartas nepavyks bandysiu dar karta ........ tad jai jau pasiguodžiu ar paklausiu kokiu vejų , "nebauskite" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 30 liepos 2011 - 11:32
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 12:31)
Man nelengva, nelabai turiu su kuo pasitarti pakalbeti jau daug metu kovoju su pastojimu, tevai tai visiškai nesupranta unsure.gif  o vyrukas lieka vyrukas , tad...... aišku kad jai šis kartas nepavyks bandysiu dar karta ........ tad jai jau pasiguodžiu ar paklausiu kokiu vejų , "nebauskite" bigsmile.gif

group.gif klausk, nusisnekek, pasigosk...tam mes ir esam cia

Labas mergytes 4u.gif
o man tai ir nepraejo problemos su WC, sorriukas uz smulkmenos, bet jau 3-a diena nu nekaip nepavyksta, uzketejo vidurius tikiosiu cia geras zenklas biggrin.gif
nuo atnradieniu bandysiu taip pat gadinti NT, tai gitana pasitrauksi, uzleisi man viena ant baudos suoleles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 08:49)
Pabandžiau NT (11d po IUI) nu ir nieko jokio vaiduoklio, jaučiu nebus  jokio pastojimo  verysad.gif  O pilvas gurguliana ir gasdina turbut prieš mmm. unsure.gif

o man trap kit ko irgi labai po IUI gurguliavo. O vat dabar kai pastojusi buvau - maude per implantacija. grynai toks maudimas, tempimas...

QUOTE(Puk @ 2011 07 30, 09:47)
Maidenana, kur tu, ar dar turi vietos ant baudos suolelio g.gif čia viena dama (gitana)iš pat ryto prašosi visam savaitgaliui pasėdėti biggrin.gif
Papildyta:
O už tokias kalbas, tai jau garantuotas baudos suolelis doh.gif  rolleyes.gif
Turiu. Ten kolkas tik Pupuk sedi. Dar kokia nors nesamone is serijos 'nutraukti dupha' ir garantuotai atsises ir sedes iki memiu.

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 10:22)
Soriukas, nesiprašo blush2.gif  ti garsiai svarsto , kad nieko gero......... doh.gif
ajajajajajjjjjj... daryk kas ryta NT ir ziuresim kas bus. kai kurioms NT tik 18 DPI vaidoklioti pradeda.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 30, 13:26)
o man tai ir nepraejo problemos su WC, sorriukas uz smulkmenos, bet jau 3-a diena nu nekaip nepavyksta, uzketejo vidurius tikiosiu cia geras zenklas  biggrin.gif 
nuo atnradieniu bandysiu taip pat gadinti NT, tai gitana pasitrauksi, uzleisi man viena ant baudos suoleles  biggrin.gif
tfu tfu tfu... tfu tfu tfu.... tfutfutfu...
antradieni atsisesi... o kaip (.)(.)????
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 11:31)
Man nelengva, nelabai turiu su kuo pasitarti pakalbeti jau daug metu kovoju su pastojimu, tevai tai visiškai nesupranta unsure.gif  o vyrukas lieka vyrukas , tad...... aišku kad jai šis kartas nepavyks bandysiu dar karta ........ tad jai jau pasiguodžiu ar paklausiu kokiu vejų , "nebauskite" bigsmile.gif

Teisingai, tam mes čia ir esam, kad išklausytume, apkalbėtume, apkabintume, pasitasrtume, paguostume ir pasidžiaugtume group.gif nereikia ant jokių suolelių. bet dar gal šiek tiek anksti? 11 DPI tikrai gali nieko nerodyt, o kiek mergaitės kitos rašė, kurios jau tapo nestuke.gif , tai pojūčiai būna labai panašūs, kaip ir prieš mmm. taip kad kai tikrai sulauksi mmm, tada bus aišku, kad šį kartą dar ne. atsipūsi, ir vėl iš naujo kartosi 4u.gif o gal vis dėlto pavyko mirksiukas.gif ir gerk duphastona kaip gydytoja liepė, neužsiimk savigyda.
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 30, 12:26)
group.gif klausk, nusisnekek, pasigosk...tam mes ir esam cia

Labas mergytes  4u.gif
o man tai ir nepraejo problemos su WC, sorriukas uz smulkmenos, bet jau 3-a diena nu nekaip nepavyksta, uzketejo vidurius tikiosiu cia geras zenklas  biggrin.gif 
nuo atnradieniu bandysiu taip pat gadinti NT, tai gitana pasitrauksi, uzleisi man viena ant baudos suoleles  biggrin.gif

nu labai tikimės, kad čia geras ženklas biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, net ašara nukrito 4u.gif
Atsakyti
Pas mane 10 DPI, viena diena mažiau nei pas gitana36. visiškai jokių pojūčių, jokių nuojautų, absoliučiai įprasta eiga kaip kiekvienam cikle. Krūtinė kaip prieš mmm patinus. NT gadinsiu 14 DPI (trečiadienį), kaip ginė ir sakė. nervai ir kantrybė pas mane geležiniai, tai anksčiau tikrai nesupsixuosiu ir nedarysiu biggrin.gif nedaug jau čia beliko palaukt.
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 13:06)
Ačiū mergaitės,  net ašara nukrito 4u.gif

Kad tik padėtų ir tau lengviau būtų console.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 30, 14:18)
Pas mane 10 DPI, viena diena mažiau nei pas gitana36. visiškai jokių pojūčių, jokių nuojautų, absoliučiai įprasta eiga kaip kiekvienam cikle. Krūtinė kaip prieš mmm patinus. NT gadinsiu 14 DPI (trečiadienį), kaip ginė ir sakė. nervai ir kantrybė pas mane geležiniai, tai anksčiau tikrai nesupsixuosiu ir nedarysiu biggrin.gif nedaug jau čia beliko palaukt.
Papildyta:

Kad tik padėtų ir tau lengviau būtų console.gif

laikysiu kaip sako " spygutes " už tave - Ursule_Elena angel.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 14:06)
Ačiū mergaitės,  net ašara nukrito 4u.gif

jautrumas padidejes? biggrin.gif bigsmile.gif g.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 30, 14:18)

nu laukiame ir mes treciadienio. TEIGIAMO!!!!!
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 07 30, 14:42]jautrumas padidejes?  biggrin.gif  bigsmile.gif  g.gif

Žiauriai padidėjas  verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 30 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 30, 13:55)
tfu tfu tfu... tfu tfu tfu.... tfutfutfu...
antradieni atsisesi... o kaip (.)(.)????

man ir prie mmm papai nieko nerodo , niekada nebuna jautrus, ir dabar nieko
kai buvo man uzkibimas tai (.)(.) pradejo tik 5 sav pabaigoje skaudieti, ir tai tik kai crinone pradejau vartuoti, todel sios vietos man ne rodykle biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, IUI dariausi Klaipėdoje Jolsanoje ... smile.gif dėl dufo tada pasiskambinsiu ginei pasiklausiu kaip čia man bereikia su juo daryti g.gif o kažkuri mergaitė klausė koks mano p, tai tikrai nebeatcimenu, nes jis senokai darytas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(baskule @ 2011 07 30, 17:57)
Sveikutės, IUI dariausi Klaipėdoje Jolsanoje ... smile.gif  dėl dufo tada pasiskambinsiu ginei pasiklausiu kaip čia man bereikia su juo daryti g.gif  o kažkuri mergaitė klausė koks mano p, tai tikrai nebeatcimenu, nes jis senokai darytas blush2.gif

Labai ačiū už šiltą priėmimą, labai tikiuosi ilgai čia neužsibūti, juk viltis durniu motina smile.gif
Atsakyti