QUOTE(Pupukas24 @ 2011 08 02, 10:41)
as tai kai ant pauzes sedziu, tai net nezinau ar turiu teise reikstis darbar....
uzsiemus celiulito salinimu intensyviai.... dar menesio gale issioperuosiu venas savo, kad

buciau jau grazi
be jokios menkiausios abejones gali reikstis, tik su viena salyga - tik pozityviai. Baudos suolelis skirtas persiorentuoti is negatyvo i pozityva. Vat
Nu saunuole. mano drauge irgi venas operuojasi. Jai kazkoks baisus kompleksas, sako, kad negali pliaze buti jau tokia negrazi jauciasi.
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 10:44)
Nu tie aprasymai nieko panasaus , man ?????????? man atsiranda kas kelias diena tokios idomios lyg tirstos gelsvos????? bet daugiau nieko jokiu pojuciu, o gali buti su geltonkuniu susyje ?????
Papildyta:
tai kad naujienu ner nei menesiniu nei teigiamo testo rezultato ?????????????
ne, nieko panasaus. Kazkokioje temoje as buvau radusi nuoroda i puslapi, kur labai issamiai aprasytos gleives, pradedant ciklo pradzia ir baigiant pabaiga, kaip jos keiciasi, ka kokios reiskia. kokios turi buti vaisingumo pozymis, kokios - ne ir t.t. Reikia atkapstyti. Paieskosiu tuoj ir nukopinsiu.
Na, kaikurioms tik 18 DPI islenda vos imatomas vaiduoklis. Aprasyk kaip jautiesi, tik objektyviai, neprisigalvojant. kaip papai, kaip savijauta, net sapnus aprasyk (nes as kai liepa pastojau, man laimos sapnininkas taip ir isaiskino, tiesa pasakius. as dar zvengiau, kad to buti negali, pasirodo - klydau).
Papildyta:
QUOTE(Rita Matulionytė @ 2005 11 10, 14:28)
Ciklo pradžioje išskyros labai negausios,baltos vidutinio tirštumo. Ciklo viduryje jų pagausėja, jos skaidrios, tąsios(primena kiaušinio baltymą). Antroje ciklo pusėje, jos vėl tampa baltos, tirštos, gali būti gana gausios.
Viso ciklo metu jos turi būti bekvapės.
cia akuseres-ginekologes atsakymas. Tuoj ieskosiu to straipsnio.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.