Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(REVO @ 2011 08 13, 15:08)
Labas brangiosios, laikinai nenescios, IUI koleges 4u.gif
Nu liudna cia pas jus nors stauk..... unsure.gif Bet tai kazkaip manau jau neuzilgo turetu pabyreti nestuke.gif
As gal apcyyyy ta proga soske.gif  2.gif  soske.gif ant visu jusu! wub.gif
Diskutuojat, kada geriau pries ar po O? Pasikartosiu, mano situacijoj, pirmas IUI buvo pries O ir nieko,antras IUI po O praejus kokioms dvylikai valandu (speju, tikslaus laiko nezinau) ir rezultatas dvigubas, tiesa ND buvo paskirta penktadieni, o IUI sekmadieni, tai mes sugriesijom sestadieni, tai gal ir tai prisidejo ax.gif kas cia zino dabar...
Dideliausios sekmes visoms, kanrtybes ir stiprybes, bukit geros ateikit greiciau i  nestuke.gif skyreli...apcyyyy 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

oho tai daug valandu buvo praeje po O g.gif o kiausialaste berods 24 valandas isgyvena po ov? ar as klistu? tai jus kaip ir uztaiket tada IUI ant kiausialastes gyvavimo laiko pacio viduriuko rolleyes.gif Tai taip iseina IUI reikia taikyti daryti po ov g.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 08 13, 15:19)
Dekui, dekui 4u.gif  4u.gif Gaudau virusiukus 4u.gif Beje, jei nepaslaptis kur dareisi IUI, kad netgi sekmadieni atlieka sia procedura?

Dariausi Klaipedoje pas gydytoja S, daro ji jei reikia ir sekmadieni, o tas sekmadienis dar buvo ir pirmoji velyku diena rolleyes.gif

QUOTE(astukijus @ 2011 08 13, 15:24)
oho tai daug valandu buvo praeje po O  g.gif  o kiausialaste berods 24 valandas isgyvena po ov? ar as klistu? tai jus kaip ir uztaiket tada IUI ant kiausialastes gyvavimo laiko pacio viduriuko  rolleyes.gif  Tai taip iseina IUI reikia taikyti daryti po ov  g.gif

na kazin ar galim daryti isvadas is vieno atvejo, noriu tik pasakyti, kad ivairiai buna, vienoms uzkimba pries O, kitoms po, jei butu konrekcios taisykles su isvadom, tai butu paprasciau, israsytu gydytoja receptuka ir visos butu nestuke.gif kada noretu ir dar pasirinktu lyti biggrin.gif Kiekvienas atvejis ir organizmas ir spermiukai yra individualu...
Atsakyti
As jau po, viskas pavyko gerai, gimda pasieke nesunkiai, sperma nors ir truputi prastesne nei praejusi karta, bet vis tiek gera (A+B 92%, 62 mln). Dabar beliko laukti ir ziureti, ar trecias kartas nemeluos. Ta proga ciumpu virusiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 13, 15:45)
As jau po, viskas pavyko gerai, gimda pasieke nesunkiai, sperma nors ir truputi prastesne nei praejusi karta, bet vis tiek gera (A+B 92%, 62 mln). Dabar beliko laukti ir ziureti, ar trecias kartas nemeluos. Ta proga ciumpu virusiuka  blush2.gif

nu, pagulek, atsipalaiduok ir mes labai tikimes, kad atsidarysi sezona... pagal viska - turetu tikrai buti pilvuks...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 13, 16:00)
nu, pagulek, atsipalaiduok ir mes labai tikimes, kad atsidarysi sezona... pagal viska - turetu tikrai buti pilvuks...

4u.gif

O tu nuo kada mmm nelauki?
Atsakyti
Tesent diskusijas ar pries O ar po O geriau ir sekmingiaui IUI

Per mano sekmingaji IUI dar nebuvo ovuliave smile.gif
Po iui iskart vaziavom i Belmonta pasivaikstinet. Ir ten pradejo nezmoniskai skaudet. Gal tai buvo Ovuliacija. O gal siaip po IUI sausmai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Tesiant pradeta tema - mano sekmingas IUI buvo taip pat po O, visi 4 fol jau buvo ovuliave ir manau taip pat pries 12 val. Nepamirstu siu namuciu, labai "sergu" uz jus 4u.gif . Liepos men. rezultatai nedziugina ax.gif REIKIA virusuoti 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
prisijungsiu prie virusiuku siuntimo 4u.gif APCYYYYY 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

per pirmas dvi IUI mano foliai buvo neovuliave, o per trecia vienas jau buvo sproges, o kitas ne 4u.gif be to dar is vakaro pries IUI atlikom ND, tai neaisku kas padejo labiau blush2.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 13, 11:27)
Zinau.... Pati tokia... As ir 7DPI esu dariusi... Nu siaip... Del savo nekantrumo. Kaip merginos atlaiko NT nedariusios iki pat 14DPI man misle...

po trecios IUI NT sugadinau tik 18 DPI, nes maniau jog nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 13, 10:02)
nu kad juos zalia ruta.... tada gaunasi, kad reikia labai tikslaus O laiko, IUI atlikti. Kitaip S (is dideles raides) gaunasi. Arba, kaip variantas, nusispjauti i IUI 48 valandu susilaikymo taisykle ir varyti ND, jeigu nera galimybes IUI cia pat. Nu zodziu.

Jo, jo, as irgi taip galvoju- spermiai praplauti tik 12 val isgyvena, kiausinelis nuo 12 iki 24 val- dar skaiciau, kad yra tokiu teoriju, kad kiasinelis gali tik apsivasinit per pirmas 6 valandas, o po to lyg tais tas apvalkalas sukieteja ir sunkiau praeina spermis, tai ir iseina S is dideles raides- nes jau labai tiksliai ant O reikia pataikyt... Gal todel ta iui statistika ne per geriausia...

Papildyta:
QUOTE(indry @ 2011 08 13, 21:35)
REIKIA virusuoti  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Ciumpu virusiukus ax.gif
Papildyta:
O siaip man ramybes neduoda ar buna kokie ypatingi nestumo pojuciai dar pries testuojant? Pvz. skausmai, dilgciojimai, berimai, ir t.t. pagaliau sapnai, nuojauta, ar dar kas...

Gal nestukes pasipasakotu... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 15, 16:25)
Jo, jo, as irgi taip galvoju- spermiai praplauti tik 12 val isgyvena, kiausinelis nuo 12 iki 24 val- dar skaiciau, kad yra tokiu teoriju, kad kiasinelis gali tik apsivasinit per pirmas 6 valandas, o po to lyg tais tas apvalkalas sukieteja ir sunkiau praeina spermis,  tai ir iseina S is dideles raides- nes jau labai tiksliai ant O reikia pataikyt... Gal todel ta iui statistika ne per geriausia...

Papildyta:
O siaip man ramybes neduoda ar buna kokie ypatingi nestumo pojuciai dar pries testuojant? Pvz. skausmai, dilgciojimai, berimai, ir t.t. pagaliau sapnai, nuojauta, ar dar kas...

Gal nestukes pasipasakotu... bigsmile.gif

1. Klausyk, o gal tada tokiais atvejais reiketu IUI daryti kas 12 val.... Aisku, kad pirma spermos doze butu geriausia, antra prastesne... As isitikinusi, kad imanoma kazkaip atitaikyti. Juk ziurek, kaip bebutu, vistiek po IUI liepia daryti ND, kad itvirtinti rezultata. Tai jeigu tas ND butu vel su praplautais ir "tiesiai i vieta", gal butu geresne statistika?

2. man maude pilva, grinai maude ir maude praejus kokiom 5-6 dienom po sueities dienos ir iki pat teigiamo NT ir toliau iki pat klecko atmetimo. Papai nepadidejo, bet speneliai it raudonas sviesoforas sviete ir skaudejo prisilietus. Toks deginantis skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 15, 18:10)
1. Klausyk, o gal tada tokiais atvejais reiketu IUI daryti kas 12 val.... Aisku, kad pirma spermos doze butu geriausia, antra prastesne... As isitikinusi, kad imanoma kazkaip atitaikyti. Juk ziurek, kaip bebutu, vistiek po IUI liepia daryti ND, kad itvirtinti rezultata. Tai jeigu tas ND butu vel su praplautais ir "tiesiai i vieta", gal butu geresne statistika?

2. man maude pilva, grinai maude ir maude praejus kokiom 5-6 dienom po sueities dienos ir iki pat teigiamo NT ir toliau iki pat klecko atmetimo. Papai nepadidejo, bet speneliai it raudonas sviesoforas sviete ir skaudejo prisilietus. Toks deginantis skausmas.

Man gine sake kad dvigubo iui nera prasmes daryt, nes pagal ja O. ivyksta po 34-36 val suleidus sprogdukus. Anksciau gali ivykt tik jeigu sprogdukai suleisti kai kiausineslis jau buna gerai paauges ir jau pats ruosesi sprogt.

Nezinau tiketi ja ar ne, bet visur JAV raso, kad dvigubas apvaisinimas negerina statistikos...Ka as zinau, reikia gal daug myletis pries ir po iui.

Deja as nuo pirmo menesio bandymu vasara 2009 metais vis ieskojau nestumo pojuciu- niekada nieko ypatingo nejauciau, va ir dabar nieko- pamaudenimai kazkokie tik jaucias kaip pries mmm, bet siaip nieko neskauda (iskaitant papus)... *****- kaip noreciua, kad mane taip gerai supykintu ir papai suskaustu- va jau ir butu ko tiketis...
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 15, 20:23)
Man gine sake kad dvigubo iui nera prasmes daryt, nes pagal ja O. ivyksta po 34-36 val suleidus sprogdukus. Anksciau gali ivykt tik jeigu sprogdukai suleisti kai kiausineslis jau buna gerai paauges ir jau pats ruosesi sprogt. 

Nezinau tiketi ja ar ne, bet visur JAV raso, kad dvigubas apvaisinimas negerina statistikos...Ka as zinau, reikia gal daug myletis pries ir po iui.

Deja as nuo pirmo menesio bandymu vasara 2009 metais vis ieskojau nestumo pojuciu- niekada nieko ypatingo nejauciau, va ir dabar nieko- pamaudenimai kazkokie tik jaucias kaip pries mmm, bet siaip nieko neskauda (iskaitant papus)... *****- kaip noreciua, kad mane taip gerai supykintu ir papai suskaustu- va jau ir butu ko tiketis...

1. vat. tai irgi rodiklis. tada kila klausimas kaip paziureti ta kiausineli.. echo? tada pries suleidziant ovitrelle reiketu apziuros.. ir tada arba leisti sprogtukus arba skubos tvarka IUI. ar taip suprantu?
jeigu dvigubas apvaisinimas negerina statistikos, tada kam iskarto po IUI (na, po 12-24 val kazkur) skiriami ND? Is esmes gi, IUI esme - buozgalviams sutrumpinti kelia ir laiku juos ten suleisti, tai jeigu jau atliekame IUI, savaime aisku, kad natur nesigauna.. Tai kokia prasme nuo ND tada? kai as paklausiau, man pasake, kad padidinti koncentracija, tai juk praplauti geriau sukoncentruoti.. Nu zodziu, prieinu nieko nebesupratimo riba.

Del pykinimo, na nezinau, man atrodo pikinti pradeda jau gerokai po II pamatymo, o ne iskarto.. O krutine - man vat neskaudejo labiau nei pries mmm. O vat pamaudenimai buvo. O kada nebelauki mmm?
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 08 13, 16:08)
4u.gif

O tu nuo kada mmm nelauki?

as tai ju labai laukiu rytoj. nes tada sedesiu ant OT, nes vyras pamates savo gerokai pagerejusius rezultatus noretu, citata: "tik budu seksualiai-naturalioju". Ka gi - nusileidziu, IUI nebus artimiausius 2-3 menesius. Man si pasibaigianti cikla buvo GN, o po jos rekomenduojama susilaikyti nuo vaiku darymo, bet sekanti cikla - prasome. Tai mes vengeme ND, nors ka cia - juk buvau O praradusi, o radau berots, kokia 20 cd, bet ir tai ne faktas, nes kazkaip kontroline juostele ryski prabuvo gal keleta valandu... nesamone, kurios man gyvenime nepasitaike. Gal GN taip viska pastume.. tiesa, as labai velai perskaiciau, kad savaite po GN negalima myletis, tai sugriesijau savo kalendorines O laikotarpiu... Bet ka as zinau, tikiuosi, ryt-poryt parsivilks mmm ir as kibsiu paranojiskai i darbus... Pagalvojus apie grafika siurpas krecia. Aj, dar prolaktina kartosiu, nes gali buti problemu. Zodziu - turiu veiklos as su savim... doh.gif
Atsakyti