QUOTE(sidrulka @ 2011 07 30, 21:11)
Abercrombie, kaip šaunu, kad viska toliau einasi gerai- tikimės ir laikome kumštukus, kad daugiua nebekiltų jokių negerumų ir po sav- 2, kaip kad jums sakė guyd., viskas eisis puikiai
o kiek jau savaitėlių turite?
jurgita, kaip ir rašiau sėkmingasis nėštumas man taip pat buvo su daug nerimo, nepasitikėjimo ir pan.... net ir ligoninėj prašiaus, kad tik mane kuo ilgiua laikytų, stebėtų.... bet jūs kaip suprantu turite jau vieną vaikelį- be jokių vaistų? tuomet da rnebuvo AFS?
oi, kaip užgrūdina tie išgyvenimai.... vbent pati save sau tyliai pasigiriu, kad esu stipri, kad nenuleidau rankų, tikėjau ir ... pavyko
nespalaikymo iš artimųjų, netgi vyro jau nebebuvo absolut jokio... tik iš draugų 

jurgita, kaip ir rašiau sėkmingasis nėštumas man taip pat buvo su daug nerimo, nepasitikėjimo ir pan.... net ir ligoninėj prašiaus, kad tik mane kuo ilgiua laikytų, stebėtų.... bet jūs kaip suprantu turite jau vieną vaikelį- be jokių vaistų? tuomet da rnebuvo AFS?
oi, kaip užgrūdina tie išgyvenimai.... vbent pati save sau tyliai pasigiriu, kad esu stipri, kad nenuleidau rankų, tikėjau ir ... pavyko

Poryt mums prasidės dvylikta sav.

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 02, 18:44)
Taip turiu aš vieną vaiką, naudojau hepariną dėl AFS ir kt. Turėjau sunkų nėštumą, prieš tai netekau 3-jų,po tokių nesėkmių ir surado man tą AFS. Nors kiek skaitau tai visos turite sveikus vaikučius, bet man ne taip pasisekė. Mano sūnus gyvena vien dėl to, kad gavo iš tėčio dalį kepenų. Be transplantacijos mes ištempėm iki 2,5 metų. Nors įgimto kepenų defekto gydytojai nesieja su mano AFS, bet priežasties niekas ir nenustatė. Gal kartosiuosi, bet toms kas neskaitė praeitos temos noriu pasakyti, geriau naudoti zibora ar Clexane, o ne hepariną ar fraksipariną, jie senesni, maziau išvalyti,priskiriami prie pavojingų nėščiai, taigi ir šalutinis poveikis didesnis.
Beje dėl to paties AFS negalėjau būti donore savo vaikui.
esu 9sav.
visi tyrimai rodo, kad viskas gerai, bet tos rusvos išskyros mane varo į neviltį, mano gyd. dėl to nieko neskiria, pirmad. važiuoju pas A žiūrėsim ką tas pasakys.
Nebuvau girdėjus apie vit. c gėrimą, apskritai šaunu, kad čia visos dalijasi savo patirtimi, galiu rasti naudingos info, kai laukiausi praeitą kartą, tiek info nebuvo.
Ačiū visoms, kurios skiria dalį savo laiko čia užsukti.
Papildyta:
Kai per praeitą nėštumą leidausi hepariną reikėjo 2xdienoje, tai pabaigoj į šlaunis leidausi, nes jau visur buvo ištisa mėlynė
Beje dėl to paties AFS negalėjau būti donore savo vaikui.
esu 9sav.

Nebuvau girdėjus apie vit. c gėrimą, apskritai šaunu, kad čia visos dalijasi savo patirtimi, galiu rasti naudingos info, kai laukiausi praeitą kartą, tiek info nebuvo.
Ačiū visoms, kurios skiria dalį savo laiko čia užsukti.

Papildyta:
Kai per praeitą nėštumą leidausi hepariną reikėjo 2xdienoje, tai pabaigoj į šlaunis leidausi, nes jau visur buvo ištisa mėlynė
Vajė net dukart paroj leistis

Vitaminas C , o konkrečiau preparatas RUTINOSKORBINAS veikia kaip ir dycinone, kurį trumpai aprašiau. Man ne pirma gyd jo skyrė prasidėjus kraujavimui ar tepliojimui. Apie rutinoskorbina:
"SUDĖTIS
25 mg rutino,
100 mg askorbo rūgšties
Rutinas - tai flavonoidas, kuris vartojamas medicinoje dėl gebėjimo mažinti kapiliarų laidumą ir oksidacinių - redukcinių savybių, saugančių vitaminą C nuo oksidacijos. Dėl to rutinas vartojamas kaip vaistas kraujavimo, dėminių kraujosruvų (ekchimozių) ir venų varikozių profilaktikai..."
P.S. "SPECIALŪS PERSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: Rutinoscorbin reikėtų atsargiai vartoti...nėščiosioms per pirmąjį nėštumo trimestrą. " Žodžiu, kaip visada, atsižvelgti į gyd. rekomendacijas