Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 24, 00:02)
Aciu,index 4u.gif

nėr už ką,. Tik paskubėk jei dar neužsiregistravai, nes tik 15 vietų likusių, kurios greitai tirpsta smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės,

Turėjau bėdelių dėl dviejų nesivystančių nestuke.gif verysad.gif todėl daktarai nutarė daryti įvairius tyrimus ir ieškoti priežasties. Praeitą savaitę pasidariau antifosfolipidinio sindromo tyrimą ir gavau keletą atsakymų (kažkaip dar vieno tyrimo nepadarė, ir jo atsakymai bus tik po kokių 2 - 3 savaičių, bet aš nelabai suprantu kaip ten išskirstė tuos tyrimus ir kokius atsakymus gavau šiandien unsure.gif ). Kadangi nėra paskirto gydytojo, kuris galėtų pakomentuoti šiuos atsakymus, labai prašau jūsų pagalbos, gal kas iš mergaičių žinančių ir nusimanančių galėtų pakomentuoti, nes kitaip išprotėsiu doh.gif verysad.gif pas mane atsakymų lape parašyta:

Lupus Antikoaguliantas LA1 36,8 (norma 31 - 42)
APC - R (aktyvuoto baltymo C rezistentiškumas) 157,9 (norma >120)

Ar reiktų man sunerimti unsure.gif pagal tas nurodytas normas kaip ir "įsipaišau" į normą, bet vistiek kai nepakomentuoja niekas, tai neramu ar gerai supratau tuos atsakymus unsure.gif aš išvis nesuprantu ką tie žodžiai ir skaičiukai reiškia blush2.gif

būsiu labai dėkinga, jei kas pakonsultuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 spalio 2011 - 13:06
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 24, 14:05)
Laba diena mergaitės,

Turėjau bėdelių dėl dviejų nesivystančių  nestuke.gif  verysad.gif  todėl daktarai nutarė daryti įvairius tyrimus ir ieškoti priežasties. Praeitą savaitę pasidariau antifosfolipidinio sindromo tyrimą ir gavau keletą atsakymų (kažkaip dar vieno tyrimo nepadarė, ir jo atsakymai bus tik po kokių 2 - 3 savaičių, bet aš nelabai suprantu kaip ten išskirstė tuos tyrimus ir kokius atsakymus gavau šiandien  unsure.gif ). Kadangi nėra paskirto gydytojo, kuris galėtų pakomentuoti šiuos atsakymus, labai prašau jūsų pagalbos, gal kas iš mergaičių žinančių ir nusimanančių  galėtų pakomentuoti, nes kitaip išprotėsiu  doh.gif  verysad.gif  pas mane atsakymų lape parašyta:

Ar reiktų man sunerimti  unsure.gif  pagal tas nurodytas normas kaip ir "įsipaišau" į normą, bet vistiek kai nepakomentuoja niekas, tai neramu ar gerai supratau tuos atsakymus  unsure.gif  aš išvis  nesuprantu ką tie žodžiai ir skaičiukai reiškia  blush2.gif

būsiu labai dėkinga, jei kas pakonsultuos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reiktu gydytojo komentaro, bet mano galva antras rodmuo virsija norma.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 24, 14:10)
Reiktu gydytojo komentaro, bet mano galva antras rodmuo virsija norma.

na va kaip skirtingai atrodo žmonėm unsure.gif o man atrodo, kad antro rodmens parodymai normalūs, nes norma yra 120 ir daugiau, o pas mane yra 150 g.gif vaje vaje vaje unsure.gif kiek nervų paklota dėl tų nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 24, 14:12)
na va kaip skirtingai atrodo žmonėm  unsure.gif  o man atrodo, kad antro rodmens parodymai normalūs, nes norma yra 120 ir daugiau, o pas mane yra 150  g.gif  vaje vaje vaje  unsure.gif  kiek nervų paklota dėl tų  nestuke.gif   doh.gif

>120 isivaizduoju yra iki 120. g.gif
Uztat ir rasaiu, verciau gydytoju klausti, nes mes cia daug ivairiu atsakymu galim surasti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 24 spalio 2011 - 13:25
gal kas panašius tyrimo atsakymus yra turėjęs ir gali pakomentuoti, bet jei ne, tai tada reik ieškoti gydytojo g.gif gal žinote kokių gydytojų, kurie telefonu galėtų pakonsultuoti, nes privažinėti į Kauną, Vilnių nėra galimybių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 24, 14:05)

o tu tik pagal šituos du darei?
Šiaip pagal 4 daro ir jei nors vienas blogas tada nustatomas AFS.
Žodžiu - mažoka, net jei šie bus normoj dar negali džiaugtis, jei kitų dviejų nežinai.

va tokius daro: (čia keliais postais anksčiau parašyta buvo)
1. antikunai pries beta2glikoproteina1
2. antikunai pries kardiolipina (AKA)
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR,
4. lupus antikoaguliantas 1 (LA1)
5. jeigu 4. teigiamas, lupus antikoaguliantas 2 (LA2)
Būtų visai naudinga, jei skyrelio prižiūrėtoja šią info įtrauktų į pirmąjį puslapį

Mano teigiamas buvo 1. 8 kartus viršijo normą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 spalio 2011 - 13:43
QUOTE(index @ 2011 10 24, 14:42)
o tu tik pagal šituos du darei?
Šiaip pagal 4 daro ir jei nors vienas blogas tada nustatomas AFS.
Žodžiu - mažoka, net jei šie bus normoj dar negali džiaugtis, jei kitų dviejų nežinai,

man pilną tyrimą darė, tik atsakymus šiandien gavau šiuos, o kitų sakė dar reikės palaukti apie keletą savaičių. Tai va ir nesidžiaugiu dar po kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 24, 14:23)
>120 isivaizduoju yra iki 120.  g.gif
Uztat ir rasaiu, verciau gydytoju klausti, nes mes cia daug ivairiu atsakymu galim surasti  biggrin.gif

ir aš taip suprasčiau, kad >120 yra iki 120.
<120 tada norma būtų DAUGIAU negu 120.
nu bet aš prasta matematikė, tai gal ir nusišneku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 spalio 2011 - 13:46
kažkaip jau pradedu nusiteikinėti blogiausiam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 24, 13:15)
nėr už ką,. Tik paskubėk jei dar neužsiregistravai, nes tik 15 vietų likusių, kurios greitai tirpsta smile.gif

Jau prisiregistravau thumbup.gif Pirmiausia bandziau internetu,bet taip ir iki siol nesulaukiu reikiamo slaptazodzio... schmoll.gif Taciau po 45min.atkaklaus numerio rinkimo ir kartojimo, sekmingai buvau uzregistruota tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 24, 14:48)
kažkaip jau pradedu nusiteikinėti blogiausiam  verysad.gif

o tu negalvok, kad čia labai blogai. Blogiau jei nerastum kame bėda. O čia žiūrėk, sužinojau, kad man AFS, pastojau, leidžiuos vaistus ir ką, pažiūrėk į liniuotę. Kol kas tpfu tpfu viskas kaip iš pypkės, duok D taip ir toliau. Ir tiek čia tų bėdų, nei kokių dirbtinių apvaisinimų reikia, nei dar kažkokių baisių gydymų ir pan. Tik nepamiršt vaistukų kiekvieną dieną. Zuikio dainos. Aukštyn nosį smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 24, 14:51)
Jau prisiregistravau thumbup.gif  Pirmiausia bandziau internetu,bet taip ir iki siol nesulaukiu reikiamo slaptazodzio... schmoll.gif  Taciau po 45min.atkaklaus numerio rinkimo ir kartojimo, sekmingai buvau uzregistruota tongue.gif  smile.gif

oj reikėjo sakyt, būčiau pagelbėjus, su savo prisijungimais tave užregistravus. Nes ten prisikambint tai reik nemažai kantrybės. Nu bet svarbu tikslas pasiektas :)Kada eisi?
Atsakyti