Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

AFS atradau planuodama nestuma. Bet vis pagalvoju, kas po to? Na pastosiu, leisiuos vaistus, pagimdysiu, kas po to. Ar dabar visa gyvenima aspirina gersiu? Koks gydymas???? Kazkaip isivazaizduoju, kad jo is esmes nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 08, 21:18)
AFS atradau planuodama nestuma. Bet vis pagalvoju, kas po to? Na pastosiu, leisiuos vaistus, pagimdysiu, kas po to. Ar dabar visa gyvenima aspirina gersiu? Koks gydymas???? Kazkaip isivazaizduoju, kad jo is esmes nera  g.gif

dėl aspirino gėrimo A . sakė man po gimdymo, kad gali reikėti jį gerti kasdien kai jau būsiu virš 40, kai prasidės tas ,,moteriškas" amžius ... bet manau reikėtų vis tiek dar pakartotinai pasidaryti tyrimus...
pvz mano uošvis geria apsiriną jua kuris laikas kasdien, bet tia jam jau palei 70... turi problemų su širdim....
o va dbr man kitas klausimas- ar ir vyrams būna AFS?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 08 lapkričio 2011 - 20:21
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 08, 22:03)
sveikutės,

Indriux, mes su tavimi ir laikom už tave kumštukus, kad trečias kartas nemeluotų 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
padrąsinkit ir jūs merginos mano draugytę, kad dėl visa ko geriant aspiriną nebus nieko blogo ir tikimės, kad tiek ir pakaks iki išsvajotojo tikslo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, ačiū sidrulka wub.gif wub.gif , man jau ir taip ramiau, kai turiu pagalbininkę, kuri daug daugiau už mane praėjus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 08, 22:19)
dėl aspirino gėrimo A . sakė man po gimdymo, kad gali  reikėti jį gerti kasdien kai jau būsiu virš 40, kai prasidės tas ,,moteriškas" amžius ... bet manau reikėtų vis tiek  dar pakartotinai pasidaryti tyrimus...
pvz mano uošvis geria apsiriną jua kuris laikas kasdien, bet tia jam jau palei 70... turi problemų su širdim....

Kiek žinau būna, tik moterims daug dažniau pasireiškia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 08, 21:19)
dėl aspirino gėrimo A . sakė man po gimdymo, kad gali  reikėti jį gerti kasdien kai jau būsiu virš 40, kai prasidės tas ,,moteriškas" amžius ... bet manau reikėtų vis tiek  dar pakartotinai pasidaryti tyrimus...

Man jau 40+............ku daryt daba? schmoll.gif Dar ir vaiku planuoju ....
Vyrams buna, bet kur kas reciau
Atsakyti

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 08, 21:32)
Man jau 40+............ku daryt daba?  schmoll.gif Dar ir vaiku planuoju ....
Vyrams buna, bet kur kas reciau

Nezinau ar mano suvokimas teisingas, bet as sumascius kol kas esu taip, kad jei dar planuosiu vaiku, tada pries planavima vel pradesiu aspirina. O kol kas jo kasdien nevartosiu po gimdymo, nebent lieptu gyd. matydami, kad 'del sirdies', kraujotakos, pasireiskus AFS simptomams ir pan. g.gif
Atsakyti
na, aš jau berods anksčiau rašiau, kad prieš abu sėkmingus nėštumus, net ,,nespėjau" gerti apsirino, nes nors ir labai labai lauktos buvo abi mūsų mažylės, tačiau neplanuotos.... ir va, pradėjau gerti vos tik pamačiusi II ir to pakako.... tik va, su clexanu nepakako laukiant širdelės veiklos....
Papildyta:
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 08, 21:37)
Ačiū, ačiū sidrulka wub.gif  wub.gif , man jau ir taip ramiau, kai turiu pagalbininkę, kuri daug daugiau už mane praėjus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kiek žinau būna, tik moterims daug dažniau pasireiškia ax.gif

prasivalyk až dėžutę, kol dar Rugilė man ir vėl kompo neatjungė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės turiu siuntimą į KMUK dėl AFS, tai nebežinau ką daryt. Esu ne kaunietė gal tad geriau klinikose pasidaryt tą AFS tyrimą, o jau tada pas gydytoją konsultacijai, nes pas E. Tvarijonavičienę man rodos didelės eilės, kad nebereikėtų keletą kartų važinėti? Gal kas galėtų parašyt kur tiksliai šiuos tyrimus daro Kaune ir ar ten reikia iš anksto registruotis, kaip suprantu tyrimai mokami. Ačiū už atsakymą
Atsakyti
As siandien klinikose ejau pas Abraiti.Paeme krauja AFS tyrimui.Sumokejau 151lt su centais. Ir siunte mus su vyru pas genetikus.Aisku lapkriciui jau negavau talonelio. Gal kas esate buve? Idomu kiek ten kainuoja g.gif
Atsakyti
Aureka, gal gali parašyti tiklsius kontaktus, kur ėjai? ir gal telefoną registratūros turi?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 11 15, 20:03)
As siandien klinikose ejau pas Abraiti.Paeme krauja  AFS tyrimui.Sumokejau 151lt su centais. Ir  siunte mus su vyru pas genetikus.Aisku lapkriciui jau negavau talonelio. Gal kas esate buve? Idomu kiek ten kainuoja  g.gif

ten nekainuoja nieko. smile.gif esam buvę.
Papildyta:
QUOTE(paryziete @ 2011 11 16, 11:54)
Aureka, gal gali parašyti tiklsius kontaktus, kur ėjai? ir gal telefoną registratūros turi?

google smile.gif Kauno klinikos moterų konsultacija registratūra smile.gif
registruotis pas daktarą Abraitį, bet garantuoju pasakys, kad tą daryti internetu ir laikus paskelbs kokia 21d. arba 28d. šio mėnesio. Tada registruokis per www.sergu.lt
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 11 16, 11:03)
ten nekainuoja nieko. smile.gif esam buvę.
Papildyta:

Jei nesunku parasyt, ka ten dare?  ax.gif  Krauja abiem ima? Turbut atsakymu irgi ilgai laukt reiks ane?

google smile.gif Kauno klinikos moterų konsultacija registratūra smile.gif
registruotis pas daktarą Abraitį, bet garantuoju pasakys, kad tą daryti internetu ir laikus paskelbs kokia 21d. arba 28d. šio mėnesio. Tada registruokis per www.sergu.lt

Aha as irgi bandziau per ta sergu.lt rolleyes.gif O tai pas genetikus irgi turbut per ten pat bandyt?Jis klinikose tik vienas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 16 lapkričio 2011 - 11:28
Dariausi ir aš šitą tyrimą, tačiau man jo nepatvirtino... Turėjau du pasikartojančius persileidimus. abu įvyko 3-4 sav. Tikėjausi kad patvirtins šitą simptomą, tai bent žinočiau, kad galima tai išgydyti, o dabar ir likau nežinioje su klausimu ar kada nors galėsiu išnesioti vaikelį... verysad.gif [I][FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekarita: 16 lapkričio 2011 - 12:31