Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(debesuole @ 2011 12 15, 08:09)
sveikos, as irgi pradejau dometis apie sita AFS, nes man po antro persileidimo vis dar neramu.
gine siunte pasidaryt toksoplozmozes ir citomegalo, sake, kad sito tyrimo nelabai verta darytis, kadangi esu normaliai isnesiojusi viena vaika..
bet as pradedu abejot.. gal man tik po to gimdymo atsirado AFS, ar teisinga gydytojos teorija?  g.gif
gal eit visgi savarankiskai issitirt AFS  g.gif  ax.gif

Labas 4u.gif

Neteisinga gyd. teorija - pasidaryciau Tavo vietoj AFS'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 12 15, 09:09)
sveikos, as irgi pradejau dometis apie sita AFS, nes man po antro persileidimo vis dar neramu.
gine siunte pasidaryt toksoplozmozes ir citomegalo, sake, kad sito tyrimo nelabai verta darytis, kadangi esu normaliai isnesiojusi viena vaika..
bet as pradedu abejot.. gal man tik po to gimdymo atsirado AFS, ar teisinga gydytojos teorija?  g.gif

Na ka, as irgi esu normaliai viena isnesiojusi. Ir turiu AFS. Nzn, gal per laika uzgyvenau, bet manau kad jau tada turejau, pasiseke tiesiog. Nes kai prisimenu, simptomus jauciau nuo paauglystes. KOju skausmas vakarais, sanariu skausmas..
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 12 15, 08:27)
Na ka, as irgi esu normaliai viena isnesiojusi. Ir turiu AFS. Nzn, gal per laika uzgyvenau, bet manau kad jau tada turejau, pasiseke tiesiog. Nes kai prisimenu, simptomus jauciau nuo paauglystes. KOju skausmas vakarais, sanariu skausmas..

kai pradejau ieskotis informacijos apie si simptoma- tai irgi pozymiu atrandu. jau nuo mokyklos laiku .. siuntinejo gydytojai vieni pas kitus, nesuprato, kas yra.. pozymiai lyg varikozes, bet isoriniu jokiu..
dar va skaiciau, kad atsiranda raudonos demes g.gif
gal kam yra taip? gal galit nusakyt, kaip tai atrodo? ns man pastovejus ilgiau budavo ant kelio sanariu atsiranda raudonos karstos demes.. poto dingsta g.gif
gal cia del AFS doh.gif

siaip, kai koju skausmas dingo, - nurimau, kad viskas gerai. bet dabar galvoju- gal tai mano nelaimiu priezastis. g.gif

skaitysiu dar jusu temute, gal ka rasiu naudingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 12 15, 08:09)

Manau, darykis AFS tyrimą. AŠ irgi vieną vaiką turiu, sėkmingai išnešiojau, o po to - du nesivystantys. Pasidariau tyrimus ir ką... AFS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 12 15, 10:17)
Manau, darykis AFS tyrimą. AŠ irgi vieną vaiką turiu, sėkmingai išnešiojau, o po to - du nesivystantys. Pasidariau tyrimus ir ką... AFS  unsure.gif

o Jus savarankiskai ejot tirtis, ar gavot siuntima?

as galvoju, gal jei gine nesiuncia- tai prasyt seimos gydytojos g.gif

ir gal zinot apie sio tyrimo kainas?
issamu aisku kainyna internete radau tik SORPO g.gif

gal yra pigesniu variantu unsure.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 12 15, 10:28)
o Jus savarankiskai ejot tirtis, ar gavot siuntima?

as galvoju, gal jei gine nesiuncia- tai prasyt seimos gydytojos  g.gif

ir gal zinot apie sio tyrimo kainas?
issamu aisku kainyna internete  radau tik SORPO  g.gif

gal yra pigesniu variantu  unsure.gif 

aciu uz atsakymus  4u.gif

Gavau siuntimą iš ginės, nes ji man ir pasiūlė šį tyrimą darytis. Bet gali siųsti ir šeimos gydytojas.

Kainos aptartos psl atgal 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinukas: 15 gruodžio 2011 - 11:03
dekui, reiks tada mint toliau takus, kad issiaiskint, kur kreiptis, nes sorpo kai sudejau tuos 4 tyrimus- gaunasi 261 Lt g.gif

o jus cia per klinikas mazesnem kainom daretes g.gif

kaip suprantu, sudetingi tyrimai ir poliklinikos nedaro- juolab provincijoj. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 12 15, 12:24)
dekui, reiks  tada mint toliau takus, kad issiaiskint, kur kreiptis, nes sorpo kai sudejau tuos 4 tyrimus- gaunasi 261 Lt  g.gif

o jus cia per klinikas mazesnem kainom daretes  g.gif

kaip suprantu, sudetingi tyrimai ir  poliklinikos nedaro- juolab provincijoj.  doh.gif

taip darė man klinikose. Kaune. Mokėjau, berods, 151lt ar pan.
Siuntimą, manau tikrai gali išrašyt ir šeimos daktarė.
Būtinai išsitirk.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Norejau pasiteirauti, ar tikrai per menesines nedaro tyrimu del afs??? Rytoj turiu pas Abraiti vaziuoti, jau uzsiregistravusi esu, o kaip tik tos dienos..
Atsakyti
QUOTE(monika87 @ 2011 12 19, 14:54)
Sveikos mergaites  4u.gif

Norejau pasiteirauti, ar tikrai per menesines nedaro tyrimu del afs??? Rytoj turiu pas Abraiti vaziuoti, jau uzsiregistravusi esu, o kaip tik tos dienos..

Man darantis si tyrima (du kartus dariausi su skirtingais nesivystanciais), tai niekas neinformavo ir neklause apie tai. Uzsieniniuose puslapiuose informacijos nemazai, bet apie menstruaciju metu daromo testo rezultatus irgi niekur neuzsimenama.
Zinau tik tiek, kad tiriant sifili gali buti klaidingai teigiamas ir AFS testas (t.y. jei iskart po tyrimo sifiliui darotes testa AFS, ji gali parodyti teigiama, nors jo nera) :

"The reagents used to test for syphilis contain phospholipids and can cause a false positive result in patients with antiphospholipid antibodies." CIA PLACIAU apie tyrima - angliskai 4u.gif
Atsakyti
Bent jau Kauno klinikose, tai tikrai nedaro. Apie tai įspėjo pats Abraitis, ir dar sesutė, kuri ėmė kraują paklausė, ar tikrai šiuo metu nėra mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 12 19, 20:20)
Bent jau Kauno klinikose, tai tikrai nedaro. Apie tai įspėjo pats Abraitis, ir dar sesutė, kuri ėmė kraują paklausė, ar tikrai šiuo metu nėra mmm  ax.gif

nu jei jau paskutine diena, tai nemanau, kad kazkokia didele reiksme turi smile.gif man isvis nesirisa afs ir "tos" dienos. nesiruosiu laukti dar menesi, kad galeciau tyrima pasidaryt, be to manau, kad ji tikrai reiks kartot smile.gif
Papildyta:
Beje, ar yra mergaiciu, kurios tyresi kauno klinikose afs, ir nieks neklause apie menesines ? ax.gif
Atsakyti