QUOTE(index @ 2011 08 08, 21:50)
Garsėė mes savaitėle vyresni, tai draugausim, kartu drąsiau

Aš tai leidžiu ne visai statmenai, Abraitis man tada sakė 45 laispnių kampu. Iš manęs ten tokia ir kampų matuotoja, bet aš stengiuosi taip pasirinkti pusiaukėlę tarp statmenai ir gulsčiai ir va tokiu kampu leidžiu. Tik adatą visą iki galo sukišu. Mėlynę turėjau viena per pusę pilvo po pačio pirmo leidimo, daugiau - viskas normaliai.
Bet iš manęs tokia ir mokytoja, pirmą kartą išvis švirkštą į rankas paėmiau ir pirmą kartą leidau. Vaistukai man neišbėga, stengiuos taip pamažu juos leisti, truputį pagraužia kartais, bet sukandu dantis ir leidžiu. Tik kartais žiauriai skauda tą adatą įkišt, kad net ištraukiu ir dar kartą į kitą vietą bandau.
Tiesa, ar labai svarbu tas puses ten kaitaliot?
Aga, butinai draugausim

Skaiciau, kad labai panasiai jauciames

Net lengviau pasidare, kad cia galima issiklausineti ir susizinoti visko tiek daug rupimo dabar

Juk kalba gyva patirtis, o ne pasimetusi sesute ar popieriaus lapas...O tu, Index, adata, leisdama 45 laipsniu kampu, laikai 'ta kampa' i save, t.y. i pilva, palenkusi, ar nuo saves?...Hmh...Ar aiskiai issireiskiau?

Turbut isivaizduoju, kaip...Tai zodziu rezultatas paskaicius toks: vienos leidziasi statmenai, kitos gulsciai, vienos iki galo adata suleidzia, kitos iki puses, kad susidarytu puslele...O tai kaip geriau??? Gerai pagalvojus, manau reikia tiketi pacio Abraicio pavyzdziu, juk jums rode pats gydytojas, tai turbut tai ir yra tesingiausia. O jis kiek adatele patare susileisti? Pabandysiu siandien ir as ne iki galo, ir kampa prilaikysiu. Man tai taip idomiai su melynemis: vienoje puseje jos didokos ir ryskios, o kitoje ju kaip ir nera. O leidimosi budas vienodas

Bet vakar ir as skausmingai kazkur pataikiau, tai teko naujos vietos duriui ieskoti

. Jokios kompetencijos pas mane sioje srityje

As irgi pamenu, jog sake, kad Aspirinas iki 36 savaites, o leistis vaistukus 12 valandu iki gimdymo. Gali taip buti? Beje, del tu mamyciu, kurioms nenustate iki galo AFS, bet israse siuos vaistukus...Gal jums AFS pozymiai pasireiskia butent tik pastojus? Buna ir tokiu atveju...O juk tyrimus daretes dar pries organizuojant vaikuti...Ar as klystu? As pati galvoju, kad veliau, dar budama

butu gerai pakartoti tyrimus ir paziureti i rezultatus...Tik kad brangiai jie kainuoja
Papildyta:
QUOTE(index @ 2011 08 09, 09:28)
bet šiandien buvau pas ginę, pažiūrėjo viskas ok, auga, širdutė dunksi, gražu.
Kaip smagu!

As pasimatysiu su savo pilvuku tik sio menesio gale...Jau kaip laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.