Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco S3 ar Bebe Conforf High Trek



Arba ir chicco ir ema reiks nusipirkti blush2.gif rolleyes.gif
[/quote]


Na, chicco jau turim,beliko emuka nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
chicco s3? bigsmile.gif
tai tik sportine dali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 27, 23:27)
chicco s3?  bigsmile.gif 
tai tik sportine dali? g.gif


nea visas tris smile.gif

emos pirksim lopsiuka ir sportine dali, blush2.gif labai noriu isbandyti ir si... chicco bus i parduotuves, keliones emukas pasivaiksciojimams ...., isauge lopsius pasiliksim prie chicco rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Atgaivinu tema.. dabar jau keli vezimeliai pasirinkimu sarase... jane, bebe confort higth trec ir chico s3... jei galiu pasiteirauti sioje temeleje.. kas galetu juos palyginti? koki rekomenduotumete ? ka nors... be galo sunku issirinkti.. ir kur juos butu galim gyvai apziureti?
Atsakyti
QUOTE(Falandra @ 2015 01 29, 02:09)
Sveikos. Atgaivinu tema..  dabar jau keli vezimeliai pasirinkimu sarase... jane, bebe confort higth trec ir chico s3... jei galiu pasiteirauti sioje temeleje.. kas galetu juos palyginti? koki rekomenduotumete ? ka nors... be galo sunku issirinkti.. ir kur juos butu galim gyvai apziureti?

S3-mazas lopsiukas irlabai atvira sportine dalis- o jau ir modeliukas labai senas- kazin ar dar gaminamas. Jane turbut slalom turit omeny? - labai patogi sportine dalis. Plati. Lopsiukas - ziurint kuri pasirinksit, - vezimukas zemesnis uz higth trec,ka - bet ne toks griozdiskas. Window lopsiukas bebe confort mano manymu per siauras.
Jums reiketu atsakyt sau i kelis klausimus- ar aktualu svoris, kur ir kada daugiausia vazinesit, kada mazylis ateis, ar masiniukui uzteks vietos viska sutalpint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 02 vasario 2015 - 16:28