QUOTE(..seNse.. @ 2013 12 02, 12:58)
Na, dėl įrašo laiko kaip ir aišku, prašysiu kelionės dieną daryti, nes kaip k_azu sako, geriau laiko atsargoje turėti.
Bet visos pabrėžiat įrašų tvarkingumą. Mūsų šunė ne jauniklė, jau trečius metus laiku daromi skiepai, yra mikročipas. Ir viskas suklijuota ir surašyta. Tai dabar tereikės lipduko dėl kirminų, ir dviejų įrašų, kad tie vaistai suduoti ir kad gali keliauti? Siaubas, kaip aš nerimauju, kai ne pati viską darau...
O dėl pačios kelionės, tai kokios jau ten sąlygos bebūtų, bet juk tai tik kelios paros nepatogumo. Na, neišveda, tai neišveda, svarbu neuždusina, nepaleidžia kur ir atveža gyvą augintinį į vietą.

Dėl šeimos laimės aukotis ne tik šeimininkai turi.

Kiti šuniukai prie budų su grandinėmis nemankštintomis kojomis visą gyvenimą nugyvena...
Jei paskutinis pasiutliges skiepas buvo atliktas laiku ir jau praejo 21 diena tada taip, tik nuo kirminu vaistai ir irasai reikalingi
Na, man butu nesmagu zinoti, kad mano suo gali buti neisvestas daugiau nei para ir visa laika bokse prasedi... vis tik jus su juo nekeliaujate. Gyvunui tokia kelione sukelia nemazai streso. Isivaizduokit jus seimos nariai uzdaro i deze, perduoda kazkokiems nepazistamiems zmonems, jie jusu deze ideda i masinos bagazine, kur gal dar keli vargsai uzdaryti sedi ir daugiau nei para jusu niekas neisleidzia net tualeto reikalu atlikti. Jei jusu suo yra daug keliaves ir daznai tenka masinoje bokse praleisti ilgiau nei keleta valandu tai manau problemu gal ir nebutu. Taciau retas suo yra veziojamas taip ilgai automobiliu...