Sveikos, štai ir mes jau porą savaičių aktyviai naudojame daugkartines sauskelnes
Mūsų patirtis tokia: nusipirkome keletą tų brangesnių iš Rasakilos - Babykicks ir Flufyfy ir pigesnių iš pupkio (paprastų kišeninių medvilninių ir vienerias bambukines Pūkuotukas). Iš esmės tarp pupkio bambukinių (jos neperšlampančios su išore PUL) ir Babykicks skirtumo nematau - ir tos, ir tos patogios, niekas neprabėga, savo funkciją atlieka ir pasiūtos gražiai.
Pupkio medvilninės paprastos mums irgi tikrai tinka. Dėl prabėgimų pro šonus, kaip čia kažkuri mama rašė, tai aš irgi manau, kad galima pabandyti papildomai įklotuką įdėti. Mums - neprabėga.
Taip pat labai patenkinta esu aprišamais vystyklais - bent jau kolkas, kol vaikutis mažas (mums beveik 2 mėnesiai), tai tikrai labai patogu.
Ir labai geras išradimas karščių metu, kuri padariau forumo mamų patarta - vilnos įklotukai. Nusimezgiau (mezgiau perliuku, kuo tankiau) iš rasakiloje parduodamų specialių siūlų - super

tikrai nepraleidžia drėgmės. Nes kai karšta, tai vilnonių prilaikančių niekaip neišeina uždėti, tai tie vilnos įklotukai - tikrai gera išeitis. Beje, su jais ir aprengti geriau vaikiuką - ne toks storas tas sumuštinis sauskelnių gaunasi

Kai naudoji daugkartines sauskelnes ar aprišamus vystyklus, man tuomet vilnos įklotukai geriau nei prilaikančios kelnytės. Prilaikančios kelnytės, manau, geriau tik kai vystai į vystyklus (pvz. trikampiuku, ar su snapiais), tada reikia, kad kažkas ir prilaikytų.
taigi, kolkas esame patenkinti pirkiniais, žinoma, kiek ilgai jie tarnaus, dar negalim pasakyti, bet kolkas tikrai viskas su jais tvarkoj