QUOTE(uolma @ 2011 07 27, 12:26)
Ir aš su klausimu, kaip su gorenje K477W?
Turiu bėdą, ar kas esate susidūrę. Nusipirkau tokią viriyklę. Kadangi daug kepu, apkepų, duoną, bulką, naudoju kepimą su ventiliatorium, bet man nuo ventiliatoriaus pusės neapkepa gerai, reikia vis persukt maistą, ta prasme netolygiai paskirsto karštį. Buvo atvaževęs meistras, neranda bėdų ir gedimų. ir dabar net nežinau ką daryt, suformino, kad gedimų nėra, bet problema tai visitiek išlieka. Kam aš tada rinkausi su funkija, kuri nedaro kaip priklauso. Tipo reikėjo rinktis su konvekciniu žiedu.
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2012 01 24, 08:50)
Aš tokia turiu, bet ji pirkta gal prieš 7-8 metus, žiuri beveik nepasikeitusi tik kaina aukštesnė Esu patenkinta, tik reikia vengti šveitiklių ir neplauti paveikslėlių kurie nurodo funkcijas. Orkaitė dirba gerai, bet pastebėjimas, kokios nurodytos kepimo temperatūros receptuose reikia bent -30 laipsnių, kitaip apdegs maistas, o ne iškeps. Procedūra "Aqua Clean" naudojau gal tik porą kartų, nieko mandro, stebūklo nėra. Valau orkaitę minimaliai, nes viską kepu kepimo rankovėse, o pyragai kepat nesitaško Perkant dujines virykles visad atkreipkite dėmesį, kad degikliai būtų paslėpti, šioje yra paslėpti todėl niekad ant jų nepatenka maisto ir visada dirba nepriekaištingai
O kaip tau kepa viskas tolygiai, kaip jungi ventiliatoriaus programą? Aš ir pastebėjau, kad reikia kepti mažesnėj temperatūroj. Nes pvz, jei rašo pagal receptą 25min. kept, jau man po 10-15min. užkepęs viršus būna.