Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 3

QUOTE(1000inis @ 2012 05 05, 00:04)
as jau irgi pasidariau, po 10 metu bijojimo doh.gif  jau  beveik 2 men; turbut Lasik (taip ant popieriuko parasyta, o tingejau dokum. issikelt) Bet tik dabar suzinojau, kad cia jos tokios yra skirtumu i ir e; Kai apsisprendziau, tai nieko neskaiciau, nieko neklausinejau, kad nepersigalvoti biggrin.gif Gailiuosi..., kad neapsisprendziau pries ta 10 metu biggrin.gif pas mane buvo -3.

Eina sau, kaip faina thumbup.gif
O aš tai vieną dieną noriu, o kitą vis bijau.

O šiaip tai laukiu, kada Lirema Kaune per kokį beta ar gr. akciją mestels. Nes Kaune daug patogiau būtų, o kaina čia dviguba nei NZ.
Atsakyti
Sveikos mergaites. As pasidariau LASEK liremoje Vilniuje kovo 28 d. bet pooperacine prieziura Klaipedoj. Zodziu, pirmos dienos praejo super,jokio skausmo, jokiu asaru ir iskart maciau super. Kaip dziaugiaus...Bet va dabar kazkas prasidejo negerai. Kakur po sav pradejau su kaire matyt zymiai blogiau, su desine buvo 100% .Daktare nuramino, kad atsistatys.. Praejus 3 sav po op. kairioji pradejo atsistatinet, o desine viena ryta "uzkrito" taip, kad bematau 0,6 verysad.gif ir taip tesiasi lyg siol...plius labai sukilo akispudis ir parasidejo galvos skausmai. Lakstau pas daktare kas savaite, lasinu visokius lasiukus, siaubas kaip neramu, tiek visko prisigalvojau....Kaip taip gali but sakau? Mane vis ramina, bet man vistiek baisu daros unsure.gif Gal kas susidure su tokia situacija. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2012 05 06, 22:13)
Sveikos mergaites. As pasidariau LASEK liremoje  Vilniuje kovo 28 d. bet pooperacine prieziura Klaipedoj. Zodziu, pirmos dienos praejo super,jokio skausmo, jokiu asaru ir iskart maciau super. Kaip dziaugiaus...Bet va dabar kazkas prasidejo negerai. Kakur po sav pradejau su kaire matyt zymiai blogiau, su desine buvo 100% .Daktare nuramino, kad atsistatys.. Praejus 3 sav po op. kairioji pradejo atsistatinet, o desine viena ryta "uzkrito" taip, kad bematau 0,6 verysad.gif  ir taip tesiasi lyg siol...plius labai sukilo akispudis ir parasidejo galvos skausmai. Lakstau pas daktare kas savaite, lasinu visokius lasiukus, siaubas kaip neramu, tiek visko prisigalvojau....Kaip taip gali but sakau? Mane vis ramina, bet man vistiek baisu daros unsure.gif Gal kas susidure su tokia situacija. Aciu.

Aš irgi bematau 0,6 . jaučiu teks kartoti operaciją sad.gif
Atsakyti
QUOTE(GeographyI @ 2012 05 16, 10:28)
Aš irgi bematau 0,6 . jaučiu teks kartoti operaciją sad.gif

O, kiek laiko praėjo po operacijos???
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Na pasiskaičiau ir aš gal 10 temos puslapių atgal, informacijos ir patirčių daug, tame tarpe ir nelabai linksmos...

Aš jau nežinau kiek metų mąstau apie šitą operaciją, tai užeina tas noras baisus, pasiskaitau, vėl praeina, dabar vėl nerealiai užėjo doh.gif , ir atsibodo su akiniais/linzėm vaikščiot 15 metų...

Visos tik kalba apie gyd. Liną Socevičienę, bet aš pagooglinau, kad ji dirba tik Vilniaus Liremoj ar atvažiuoja ir į Kauną? Nes norėčiau pas ją Kaune pasikonsultuot, gal apramintų mane, kad ragena per plona ir dingtų tada visi mano norai... Sakiau bent į 2 klinikas norėčiau nueiti, kad išgirsti nuomones, bet kiek ir suprantu, kad nemaža dalis kauniečių į Vilnių važiuoja operuotis g.gif

Ir apie akių lazerinės chirurgijos centrą Kaune nelabai daug info iš praktinės pusės... Taip nesinori operuotis tik vadovaujantis SM merginų praktika, bet lygiai taip pat nesinori "papulti" ant neprofesionalaus gyd., kuris negali pasakyti, kuo skiriasi Lasik nuo Lasek...

Mano trumparegystė OS -7,5D ir OD -8D, nemaža...

Ir dar klausimas - toms merginoms, kurioms drumstumas pasireiškė po operacijos - kaip jūs jį jaučiat, trukdo gyvenimo kokybei ir ar kažkaip kovojat su tuo g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 23 gegužės 2012 - 15:29
Ir kaip suprantu, čia nurodyta 1 akies korekcijos kaina ar abiejų g.gif ?

http://www.akiuklini...wavefront_LASIK
Atsakyti
Man drumstis atsirado vienoje akyje, kai pripratau nebetrukdo, na zinoma kai skaitau kazka baltam fone matau toki kaip seseli plaukiojanti,arba kai ziuriu i sviesa, bet nera taip, kad negaleciau gyventi o kovot su ja neimanoma, kaip sake gydytoja cia jau visam gyvenimui smile.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2012 05 23, 16:18)
Sveikos, merginos,

Na pasiskaičiau ir aš gal 10 temos puslapių atgal, informacijos ir patirčių daug, tame tarpe ir nelabai linksmos...

Aš jau nežinau kiek metų mąstau apie šitą operaciją, tai užeina tas noras baisus, pasiskaitau, vėl praeina, dabar vėl nerealiai užėjo  doh.gif , ir atsibodo su akiniais/linzėm vaikščiot 15 metų...

Visos tik kalba apie gyd. Liną Socevičienę, bet aš pagooglinau, kad ji dirba tik Vilniaus Liremoj ar atvažiuoja ir į Kauną? Nes norėčiau pas ją Kaune pasikonsultuot, gal apramintų mane, kad ragena per plona ir dingtų tada visi mano norai... Sakiau bent į 2 klinikas norėčiau nueiti, kad išgirsti nuomones, bet kiek ir suprantu, kad nemaža dalis kauniečių į Vilnių važiuoja operuotis  g.gif

Ir apie akių lazerinės chirurgijos centrą Kaune nelabai daug info iš praktinės pusės... Taip nesinori operuotis tik vadovaujantis SM merginų praktika, bet lygiai taip pat nesinori "papulti" ant neprofesionalaus gyd., kuris negali pasakyti, kuo skiriasi Lasik nuo Lasek...

Ir dar klausimas - toms merginoms, kurioms drumstumas pasireiškė po operacijos - kaip jūs jį jaučiat, trukdo gyvenimo kokybei ir ar kažkaip kovojat su tuo  g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 05 23, 15:18)
Sveikos, merginos,

Aš jau nežinau kiek metų mąstau apie šitą operaciją, tai užeina tas noras baisus, pasiskaitau, vėl praeina, dabar vėl nerealiai užėjo  doh.gif , ir atsibodo su akiniais/linzėm vaikščiot 15 metų...

Visos tik kalba apie gyd. Liną Socevičienę, bet aš pagooglinau, kad ji dirba tik Vilniaus Liremoj ar atvažiuoja ir į Kauną? Nes norėčiau pas ją Kaune pasikonsultuot, gal apramintų mane, kad ragena per plona ir dingtų tada visi mano norai... Sakiau bent į 2 klinikas norėčiau nueiti, kad išgirsti nuomones, bet kiek ir suprantu, kad nemaža dalis kauniečių į Vilnių važiuoja operuotis  g.gif

Ir dar klausimas - toms merginoms, kurioms drumstumas pasireiškė po operacijos - kaip jūs jį jaučiat, trukdo gyvenimo kokybei ir ar kažkaip kovojat su tuo  g.gif ?

As operavausi Kaune klinikoj Lirema pas gydytoja Soceviciene. Jau praejo keturi menesiai ir matau kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2012 05 23, 16:38)
Man drumstis atsirado vienoje akyje, kai pripratau nebetrukdo, na zinoma kai skaitau kazka baltam fone matau toki kaip seseli plaukiojanti,arba kai ziuriu i sviesa, bet nera taip, kad negaleciau gyventi o kovot su ja neimanoma, kaip sake gydytoja cia jau visam gyvenimui  smile.gif

Labai tikėtina, kad ta drumstis jau buvo, tiesiog tik dabar pastebėjote, nes geriau matot smile.gif nes šiaip jei drumstis plaukioja ir gydytojai nediagnozavo ragenos drumstumo, dažniausiai tai stiklakūnio drumstys, kurios labai dažnai atsiranda trumparegiams, nepriklausomai nuo to ar akys operuotos 4u.gif Aš tas drumstis pastebėjau dar prieš operaciją kai teko labai daug skaityti ir pastebėjau, kad kažkas "plaukioja" ir trukdo. Šiaip dabar pastebiu tik į baltas lubas žiūrėdama ar į žydrą dangų be debesų ax.gif
Ragenos drumstis turėtų nejudėti, tiesiog jei pastebite - trukdyti regėjimui. jei yra intensyvi, ir tai vienintelė drumstis, kurią gali sąlygoti operacija - t.y. ragenos drumstumas. Jis atsiranda po ragenos uždegimo (ką gali sąlygoti ragenos epitelinio sluoksnio atkėlimas), dėl to po Lasek operacijos vartojami kortikosteroidiniai vaistai. Tai vienintelė komplikacija, kurios ir bijojau, bet... visdėlto juk pasirinkau Lasek, nes bet kokiu atveju Lasik komplikacijos dažnesnės ir labiau apsunkinančios gyvenimą wink.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, labai už atsakymus.
Jau tiek metų dvejojau - dabar kaip bus - taip.
Bandysiu registruotis pradžiai į Liremą pas Liną Socevičienę, o kur dar Kaune patartumėt nueiti, kad išgirsti kitą nuomonę? Kažkaip po to 1 neigiamo komentaro apie Akių lazerinės chirurgijos centrą net eit nebesinori... Galų gale jei ten visi už Lasik, o aš labiau linkstu prie Lasek.
Atsakyti
Žinokit pasiskambinau į Liremą - tai deja, bet gyd. Lina Socevičienė nebekonsultuoja Kaune sad.gif, pasiūlė pas Jankauskienę. Tai sakiau, kad pagalvosiu ir perskambinsiu. Dabar nežinau, ar važiuot į Vilnių pas Socevičienę ar Kaune pas Jankauskienę? Gal turit apie šią kokių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 05 24, 14:00)
Žinokit pasiskambinau į Liremą - tai deja, bet gyd. Lina Socevičienė nebekonsultuoja Kaune sad.gif, pasiūlė pas Jankauskienę. Tai sakiau, kad pagalvosiu ir perskambinsiu. Dabar nežinau, ar važiuot į Vilnių pas Socevičienę ar Kaune pas Jankauskienę? Gal turit apie šią kokių atsiliepimų?

O kur Kaune garsusis Gutauskas konsultuoja??/
Atsakyti