QUOTE(merselle @ 2012 08 20, 12:39)
gal galite parasyti kur ieskoti NZ kainu, paslagu? ( nerandu internetinio puslapio) 

http://lt.eyes.by/
As jau po operacijos, negaliu atsidziaugt, seniai reikejo man ryztis

QUOTE(Sawanna @ 2012 08 20, 14:02)
Pakomentuokit placiau operacija ir savijauta

QUOTE(ugniesdeive @ 2012 08 20, 13:31)
Pati operacija visai nebaisi ir neskausminga, baisiausia buvo laukti savo eiles.
Zodziu, kad operuojama grupem tai cia turbut zinoma. Apvelka ten tokiais chalatais, kepuraitem ant galvos, sulasina lasiuku ir kviecia po viena i operacine. Nuskausmina, isplecia aki, uzdeda kazkokia pompyte vakuumui (va cia turbut pati nejaukiausia dalis, bet neskausminga) ir tada jau "skrudina"(tuo metu net kvapas biski jaucias lyg svilintu oda) tuo lazeriu

Iskart po operacijos vaizdas lyg pro ruka, ir po kurio laiko ima perstet ir asarot akys, norisi but uzsimerkus. Tokia savijauta trunka kokias 3val (as puse to laiko tiesiog pramiegojau), veliau skausmas dingsta, vaizdas issiryskina, bet biski jauciasi lyg svetimkunis akyje. Bet jau vaziuojant namo, tegul ir pro ruka, bet galejau perskaityt visus uzrasus, zenklus, kuriu anksciau neizlibinau

O kita diena jau atsikeli ir matai pasauli ryskiai ir spalvotai be jokiu pasaliniu pojuciu

As irgi dairinejuos, ieskau informacijos. Man trumparegyste -4, jau 5m nesioju kontektinius lesius, bet matyt organizmui jau priesinga reakcija, nes su jais akys kaip smelio pripiltos daznai buna. Kuri gydytoja ir klinika jus patartumete?
QUOTE(linosska @ 2012 08 20, 15:06)

As irgi dairinejuos, ieskau informacijos. Man trumparegyste -4, jau 5m nesioju kontektinius lesius, bet matyt organizmui jau priesinga reakcija, nes su jais akys kaip smelio pripiltos daznai buna. Kuri gydytoja ir klinika jus patartumete?
As jau apie 7 metus su lesiais ir man jokie nebetinka

Mano kontaktiniu lesiu stazas - 12 m, tai patikekit kaip buvo atsibode
Operavausi NZ, treciadieni eisiu kontrolinei apziurai, tikiuosi viskas bus ok, nors dabar tai atrodo, kad matau netgi daugiau negu su lindzem (nes jos pasirodo man net nepritaikytos buvo, nes kiti gydytojai nemate astigmatizmo, tik sitoj klinikoj nustate
)

Operavausi NZ, treciadieni eisiu kontrolinei apziurai, tikiuosi viskas bus ok, nors dabar tai atrodo, kad matau netgi daugiau negu su lindzem (nes jos pasirodo man net nepritaikytos buvo, nes kiti gydytojai nemate astigmatizmo, tik sitoj klinikoj nustate

O ar tiesa, kad pries operacija negalima lesiu savaite nesioti?
Kiek mokejote sioje klinikoje uz oreracija?
QUOTE(linosska @ 2012 08 20, 14:39)
O ar tiesa, kad pries operacija negalima lesiu savaite nesioti?
Kietuju - savaite, minkstuju - maziausiai para. As issiemiau pries 2 dienas.
Dabar vyksta akcija tai mokejau 2000Lt uz abi akis, siaip man rodos kaina didesne

QUOTE(Sawanna @ 2012 08 20, 14:57)
Pati operacija visai nebaisi ir neskausminga, baisiausia buvo laukti savo eiles.
jus daretes LASIK budu?

Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2012 08 20, 15:42)
Kietuju - savaite, minkstuju - maziausiai para. As issiemiau pries 2 dienas.
Dabar vyksta akcija tai mokejau 2000Lt uz abi akis, siaip man rodos kaina didesne

ju psl nieko neraso apie kainas

beje pas kuri gydytoja operavotes?

QUOTE(merselle @ 2012 08 20, 15:12)
jus daretes LASIK budu? 
Papildyta:
arba as nerandu prasau padekite.

Papildyta:

Lasik, pas A.Radzko
Is pradziu buvau nusiteikus operuotis Lasek, bet nuejus ten ir pasikonsultavus su gydytoju - apsigalvojau.
QUOTE(Sawanna @ 2012 08 20, 16:16)
Lasik, pas A.Radzko
Is pradziu buvau nusiteikus operuotis Lasek, bet nuejus ten ir pasikonsultavus su gydytoju - apsigalvojau.
kodel apsigalvojote?
klausiu nes pati esu dvejonese

ir domina del akinos, kaip suzinoti kokia dabar akcija