Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 3

Pasikonsultavau, tai galima atlikt operaciją prieš kelionę, tik negalės stebėt manęs. Operaciją darysiuos dėl tokių priežasčių Lasik. Tik dabar klausimas... Ar daug kam prireikė po šios operacijos konsultacijų ir komplikacijų buvo? Nes nežinau kaip ir daryt, nenoriu laukt pusės metų.. doh.gif
Atsakyti
sveikos, dziaugiuosi uz visas pasidariusias OP, as ir galvoju tik nesiryztu, bijau verysad.gif gyvenu airijoje tai ir neapsisprendziu kur geriau daryt LT ar cia, LAALA tu gal esi dariusi airijoje, jei taip gal galetai parasyti, kur dareis ir kokie atsiliepimai! aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edta: 31 rugpjūčio 2011 - 13:23
sveikutes,netycia uzmaciau tema,tai pasisakysiu ir as biggrin.gif viena diena truko kantrybe del trumparegystes,kai ryte uzsimiegojus nuejau praustis ir pradejau plaut veida pamirsus ,kad as su akiniais doh.gif lotuliukas.gif ,o kur dar akiniu rasojimas ziema...
pas mane buvo -3,5 ir 3,75. pries 5metus dariausiu LASIK Kaune,savanoriu pr esancioje klinikoje.operavo gutauskas. jau ta pati vakara po operacijos maciau ryskiai,tik kaip per ruka,kitos dienos vakare isvis be problemu.pries pora men tikrinaus akis tai abi vienetai thumbup.gif . esu labai patenkinta ir jei reiketu daryciaus vel thumbup.gif
Atsakyti
Amour, dziaugiuosi uz tave, kad viskas taip gerai ir tikrai dziaugiuosi, kad NZ dareisi Lasek, nes kaip minejau laukiu bet kokiu atsiliepimu del savo drauges.
Mistica, jei skaitei sia tema, ir dar pries tai buvusia, komplikaciju po Lasik buna dazniau nei po Lasek ir placiai isdiskutuota iki konfliktu net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 08 31, 22:41)
Amour, dziaugiuosi uz tave, kad viskas taip gerai ir tikrai dziaugiuosi, kad NZ dareisi Lasek, nes kaip minejau laukiu bet kokiu atsiliepimu del savo drauges.
Mistica, jei skaitei sia tema, ir dar pries tai buvusia, komplikaciju po Lasik buna dazniau nei po Lasek ir placiai isdiskutuota iki konfliktu net smile.gif

Labutis smile.gif
Kaip tavo akytės? Koks dabar regėjimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 08 31, 22:41)

skaičiau, bet blogai. biggrin.gif Nusikėliau operaciją, kai jau grįšiu, bus ramiau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2011 08 31, 22:52)
Labutis smile.gif
Kaip tavo akytės? Koks dabar regėjimas? smile.gif

Rašiau kad jau abi mato po 1, tik viena silpniau, reikia prisimerkti ir susiviepti. biggrin.gif O šiaip dabar nežinau, nes paskutinį kartą buvau liepos pradžioje, kitas vizitas-spalio mėn. Nemanau, kad pablogėjo, bet būna būna dienų lyg tyčia, kai kažkas pasilieja, lyg ir prasčiau atrodo, kad matau, bet gal man tik taip atrodo, nes nugi sunku patikėti, kad aš MATAU GERAI. biggrin.gif Rytais sausumas jau mažiau vargina, nekasryt jau lašinuosi ašaras, bet būna kažkokių paskaudenimų nuo to sausumo sumirkčiojus, tai bėgu lašintis. Nu patenkinta nerealiai esu vistiek, jetau, kaip smagu nenešioti linzių, dar va bjaurybės breketai nervuoja, tuos teks pakentėti dar gerus metus, o tada išvis kaifuosiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 09 01, 14:31)
Rašiau kad jau abi mato po 1, tik viena silpniau, reikia prisimerkti ir susiviepti.  biggrin.gif  O šiaip dabar nežinau, nes paskutinį kartą buvau liepos pradžioje, kitas vizitas-spalio mėn. Nemanau, kad pablogėjo, bet būna būna dienų lyg tyčia, kai kažkas pasilieja, lyg ir prasčiau atrodo, kad matau, bet gal man tik taip atrodo, nes nugi sunku patikėti, kad aš MATAU GERAI.  biggrin.gif Rytais sausumas jau mažiau vargina, nekasryt jau lašinuosi ašaras, bet būna kažkokių paskaudenimų nuo to sausumo sumirkčiojus, tai bėgu lašintis. Nu patenkinta nerealiai esu vistiek, jetau, kaip smagu nenešioti linzių, dar va bjaurybės breketai nervuoja, tuos teks pakentėti dar gerus metus, o tada išvis kaifuosiu. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Galvojau, kad po mėnesiuko gal dar geriau 4u.gif jau virš 1 wink.gif
Tikrai pritariu, kad labai smagu linzių nenešiot drinks_cheers.gif : aš jau užmiršau tą jausmą kai ryte ieškai akinių, po to dedi linzes, fea doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 01 rugsėjo 2011 - 17:39
QUOTE(Kristigri @ 2011 08 31, 08:22)
Na va, kaip šaunu girdėti, kad viskas taip gerai, na pagaliau ir iš Liremos po truputį daugėja atsiliepimų apie LASEK! Kaip pasisekė, kad po Lasek taip greit viskas taip puiku! thumbup.gif  Na, matau, akytės jau tikrai silpnos buvo - didelė trumparegystė, tai man dar įdomu, o astigmatizmo nė kiek nenustatė?

Nieko neminejo del astigmatizmo, bet po op. gavau pazyma, kurioje irasyta tokia diagnoze: MYOPIA III ET ASTIGMAT.OU g.gif Nepaklausiau per konsultacija nuvykus po op., pamirsau doh.gif Reiks paklaust, kai spalio pradzioj vaziuosiu.

QUOTE(*Ievka* @ 2011 09 02, 03:39)
aš jau užmiršau tą jausmą kai ryte ieškai akinių, po to dedi linzes, fea  doh.gif  smile.gif

Ir as jau pamirsau drinks_cheers.gif Nors ryt po op tik lygiai 2 savaites rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2011 09 01, 18:39)
Galvojau, kad po mėnesiuko gal dar geriau  4u.gif jau virš 1 wink.gif
Tikrai pritariu, kad labai smagu linzių nenešiot  drinks_cheers.gif : aš jau užmiršau tą jausmą kai ryte ieškai akinių, po to dedi linzes, fea  doh.gif  smile.gif

Jo, jau taip gerai, bet norėtųsi dar geriau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikiuosi virš vienetuko gal pavyks, bet kažko sustojo tas gerėjimas man atrodo, vis tik trys mėnesiai jau po operacijos. O konsultacijos jau viskas suretėjo, įtariu liko paskutinė, kuri bus maždaug po 5 mėnesių. Kiek žinau iki pusės metų tik jie stebi. Na žiūrėsim spalio mėnesį, kas bus. Parašysiu, vistiek čia įlendu, nes tuoj draugę operuosim NZ apie spalio galą, tai gyvenu vis dar tomis nuotaikomis, norisi padėt ir kitiems pasijusti laimingiems. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jums čia visom įdomiai, aš buvau tirtis gal rugpjūčio 12tą, o operacija sakė galima rugsėjo 24 wink.gif Kažkaip labai jau toli.. Tik vat nieko nekalbėjo nei apie Lasik nei apie Lasek, tik iš jūsų čia sužinojau, kad skiriasi. Tai kaip suprantu Lasek nepjausto akies taip?
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2011 09 01, 23:52)
Tik vat nieko nekalbėjo nei apie Lasik nei apie Lasek, tik iš jūsų čia sužinojau, kad skiriasi.
Tai kaip suprantu Lasek nepjausto akies taip?
Tai va apie tai mes čia ir diskutavom kiek anksčiau, kad jei nueini į konsultaciją nieko nežinodamas apie skirtingus operacijos būdus, tai niekas tau ir neaiškins ir nesiūlys to, kas galbūt būtų geriau, o darys viską standartiškai kaip ir visiems... Todėl pačiam labai svarbu viskuo domėtis ir aiškintis, kas, kaip ir kodėl, ir tik gerai apgalvojus priimti sprendimą. 4u.gif
Taip, tu maždaug teisingai supratai: LASEK metu atkeliamas tik ragenos epitelinis (paviršinis) sluoksnis (50 mikronų storio), kuris turi savybę atsinaujinti, o LASIK - atkeliamas ne tik epitelinis, bet kartu ir dalis vidinio ragenos sluoksnio (iš viso 100-180 mikronų!), kuris niekada pilnai nebeužgyja, todėl ragena susilpninama, dažnesnės komplikacijos ilgalaikiame periode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristigri: 02 rugsėjo 2011 - 12:12