Kadangi pati esu ne visiškai klaipėdietė, o kilusi iš Gargždų, tai ir vaiką krikštyti turėtumėm Gargždų bažnyčioj pagal viską, bet aš griežtai atsisakiau, nes klebonas labai jau nemalonus buvo. Paaiškinau visą situaciją dėl krikšto tėvų, kad pas mus nėra plati giminė ir visas jaunimas arba gyvena susimetęs, liaudiškai tariant, arba visai neturi dar antros pusės. Gražiai pasakiau, kad norim itin atsakingos krikštamotės ir jei negali būti dvi (ko griežtai atsisakė, net akys išsprogo tai išgirdus), tai nors mano sesuo lai viena būna, tai pasakė, kad negaišę laiko geriau pasieškotume vedusios poros, nes viena krikštamotė gali būti nebent labai jau išsimtiniu atveju, vos ne ligos ar mirties, suprask

prieš tai internete teko skaityti bažnyčios įžadus, kuriuose aiškiai juoda ant balto parašyta, kad gali būti tik vienas krikšto tėtis arba tik viena krikšto mama, o jis, matai, savo įstatus pasirašė. Taigi perskambinau keletą Klaipėdos bažnyčių ir mes apsistojome ties Šv. Juozapo Darbininko bažnyčia. Jie tokie tolerantiškiausi ir neprikišantys savo įsitikinimų man pasirodė. Tiesa, dviejų krikštamočių neleido niekur, kaip ir dabar yra naujas pakeitimas, jog krikšto tėvais negali būti nesusituokusi pora. Jau geriau viena krikšto mama arba vienas krikšto tėtis. Nu įdomiai čia viskas dabar. Bet mums tinka

bet tai aš visiškai nepasidomėjau dėl pačių apeigų. Sakote, jau nebėra asmeninių krikštynų??? Nu čia dabar?? Pirmą kartą girdžiu, aš šoke
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama...