Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija, Gibraltaras 2011

Stella klausimas del masiniuko... Nuomavotes kaip suprantu internetu? o kokia situacija buvo del deposito? kreditines korteles su tam tikra suma reikalavo ar ne? nerandu tame saite kokio dydzio deposito nori blush2.gif kitur praso 500-800 euru deposito arba uz kiekviena diena apie 10 euru+ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 09 20, 11:48)
Stella klausimas del masiniuko... Nuomavotes kaip suprantu internetu? o kokia situacija buvo del deposito? kreditines korteles su tam tikra suma reikalavo ar ne? nerandu tame saite kokio dydzio deposito nori  blush2.gif kitur praso 500-800 euru deposito arba uz kiekviena diena apie 10 euru+  g.gif

Aš ne Stella, bet pabandysiu atsakyti iš savo patirties. Dėl deposito parašykit elektroninį laišką ir Jums atsakys. Mes nuomavom su pilnu draudimu, tai kreditinėj rezervavo tik pilno kuro bako kainą, apie 100 eu. Grąžinus a/m, tuos pinigus grąžino. Jokio deposit nereikėjo. O paėmę pilną draudomą nesigailėjom, nes kažkas "nušvilpė" anteną, kitoj vietoj valytuvus. Nieko nereikėjo mokėt papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 09 20, 10:48)
Stella klausimas del masiniuko... Nuomavotes kaip suprantu internetu? o kokia situacija buvo del deposito? kreditines korteles su tam tikra suma reikalavo ar ne? nerandu tame saite kokio dydzio deposito nori  blush2.gif kitur praso 500-800 euru deposito arba uz kiekviena diena apie 10 euru+  g.gif

Taip, internetu ir reikėjo kreditinės, iš mūsų ėmė apie 1000 eurų, tai jei iš ten pat imt žadat pasitikslinkit, kad limitas kreditinės būtų mažiausiai 4000lt, nes mums tik trečia kreditinė tiko doh.gif Paskui grąžino tą užstatą smile.gif

Atsiprašau savo skaitytojų, kurie laukia tęsinio, bet kažkaip vis nerandu laiko prisėst rašymui paskutiniu metu blush2.gif Tikiuosi greit prisėsiu ir pagaliau užbaigsiu, jau mažai beliko 4u.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną patikrinu, o tęsinio vis nėr g.gif Labai jau smagiai skaitosi bigsmile.gif , malonu kartu dar kartą prisiminti tas pačias aplankytas vietas. Čia Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir labai laukiu tęsinio apie Portą, nes jaučiu, kad ten per mažai laiko praleidom verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 09 20, 21:42)
Kiekvieną dieną patikrinu, o tęsinio vis nėr g.gif  Labai jau smagiai skaitosi bigsmile.gif , malonu kartu dar kartą prisiminti tas pačias aplankytas vietas. Čia Jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir labai laukiu tęsinio apie Portą, nes jaučiu, kad ten per mažai laiko praleidom verysad.gif .

Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif O Porte man irgi per mažai laiko buvo ax.gif
Atsakyti
Taigi 14 dienos pavakare atvykstame į Porto, į "Hotel Antas". Gavom šį viešbutį su gera akcija už 35 eurus, naujas, neseniai veikiantis dar thumbup.gif

user posted image

Akcija tik vienai nakčiai, taigi kitas dvi likusias dienas kitame praleisime smile.gif Pasidedam daiktus ir lekiam vakarieniauti, nes pietums nieko gero nevalgėm ax.gif Užsimanėm kinietiško maisto, taigi vedam į GPS kinietiško restorano paiešką, randa vieną arti, nuvažiuojam, o jis atsidaro tik 19val. doh.gif Kaip dauguma, nes pas juos nuo tada vakarienės metas smile.gif Pažiūrim kainas ir susiradę kitą, tolėliau nuo centro, einam ten smile.gif Pirmieji lankytojai ir vieninteliai ten vakarieniavom biggrin.gif Kainos per pusę mažesnės thumbup.gif Patiekalai po 5 - 6 eurus, viso 16 eurų dviese palikom smile.gif Maistas patiko thumbup.gif
Tuomet jau einam po vakarėjantį Porto pasivaikščiot wub.gif

Rotušė:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar įkeliu kelias vakarinio Porto foto iš MB kelionės wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 09 22, 11:29)
Dar įkeliu kelias vakarinio Porto foto iš MB kelionės wub.gif  wub.gif

blink.gif oho... Be žado... Kokios meniškos ir gražios visos nuotraukos wub.gif Nenoriu, kad reportažas baigtųsi cray.gif cry.gif
Atsakyti
aš irgi noriu dar ir dar....kuo aš šildysiuos gūdžią žiemą? g.gif biggrin.gif

Stella superinis reportažas wub.gif nusivežk mane ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 22, 20:02)
aš irgi noriu dar ir dar....kuo aš šildysiuos gūdžią žiemą? g.gif  biggrin.gif

Stella superinis reportažas wub.gif  nusivežk mane ten biggrin.gif

Išties tokio šiltumo reportažas, kaip vasaros saulė blush2.gif Norisi įkišti čia nosį ir lauk nekišti, tik gėrėtis gėrėtis vaizdais...
Ateinančią vasarą truks plyš keliausim ir mes tais pačiais keliais biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 22, 21:03)
Išties tokio šiltumo reportažas, kaip vasaros saulė blush2.gif Norisi įkišti čia nosį ir lauk nekišti, tik gėrėtis gėrėtis vaizdais...
Ateinančią vasarą truks plyš keliausim ir mes tais pačiais keliais biggrin.gif  wub.gif

tai tada tu pasimk mane kartu thumbup.gif aš galiu ir bagažinėj biggrin.gif man kol kas ši kryptis dar per brangoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 22, 21:41)
tai tada tu pasimk mane kartu thumbup.gif  aš galiu ir bagažinėj biggrin.gif  man kol kas ši kryptis dar per brangoka blush2.gif

Mes su lėktuvu, tai į lagaminą vietoj rūbų jus su JB smile.gif
Atsakyti