QUOTE(Astra777 @ 2012 07 05, 09:13)
Stella7, kur dingo Jūsų gražiosios nuotraukos, kodėl man jų nerodo

...taip norėjau dar kartelį pasigrožėti , o čia tik keletas foto belikę
tarp kitko, kuo toliau tuo labiau dairausi į Gibraltaro pusę, buvo minčių dar net šį rudenį Portugalijąpasiekti, bet laiko tam turime nedaug, bet jau labai traukia į Ispanijos pietus, bandau pigius bilietus "žvejoti"

dėl foto
Atėjau dar kartą padėkoti Stella7 (nors šioje temoje dėkjau daug kartų, tik kitu niku), už šį reportažą ir už paskatą nukeliauti į šią nepaprasto grožio šalį

Abiems su MB patiko be proto. Vakar vėlai tik parskridome, todėl ir įspūdžiai dar nesusigulėjo
Esu laiminga
Astra777, dėl Gibraltaro... Mane jis labai nuvylė

Man priminė tipišką mūsų rusyno vaizdelį, kai tėvai ir seneliai eidavo pėsčiomis per sieną nusipirkti pigiau cukraus
Gal kartą ir verta ten nuvykti, bet antrą kartą ir su primokėjimu nevažiuočiau - neužkabino visiškai
Ir pats Nature reserve parkas man vaikų darželis pasirodė. Patiko bezdžionės, patiko St. Michael cave (nežinau ar taisyklingai parašiau), bet visi tie Siegel tuneliai - nežinau, man gaila pinigų paskui buvo. Pirkome bilietą su kilimu kabina į vieną pusę ir apėjome ant kalno visus gamtos parko objektus, paskui pėsčiomis nusileidome. Atsiėjo 150lt abiems, bet tikrai neverta, mano galva, tiek pinigų. Antrą kartą, kaip ir dauguma, pirkčiau bilietą kabina pirmyn/atgal ir lankyčiau tik St. Michael cave.