Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija, Gibraltaras 2011

Stella7, kur dingo Jūsų gražiosios nuotraukos, kodėl man jų nerodo g.gif ...taip norėjau dar kartelį pasigrožėti , o čia tik keletas foto belikę ax.gif verysad.gif
tarp kitko, kuo toliau tuo labiau dairausi į Gibraltaro pusę, buvo minčių dar net šį rudenį Portugalijąpasiekti, bet laiko tam turime nedaug, bet jau labai traukia į Ispanijos pietus, bandau pigius bilietus "žvejoti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 05, 08:13)
Stella7, kur dingo Jūsų gražiosios nuotraukos, kodėl man jų nerodo  g.gif  ...taip norėjau dar kartelį pasigrožėti , o čia tik keletas foto belikę ax.gif  verysad.gif
tarp kitko, kuo toliau tuo labiau dairausi į Gibraltaro pusę, buvo minčių dar net šį rudenį Portugalijąpasiekti, bet laiko tam turime nedaug, bet jau labai traukia į Ispanijos pietus, bandau pigius bilietus "žvejoti" biggrin.gif

Aš ne Stella, bet atsakysiu. Mano irgi ankstesnių reportažų nuotraukos dingusios. Jas esu sukėlusi į fotki.com, o jie kažką kaip suprantu keitė tinklapyje, tai nebeveikia čia sudėtos nuorodos, deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 05, 09:13)
Stella7, kur dingo Jūsų gražiosios nuotraukos, kodėl man jų nerodo  g.gif  ...taip norėjau dar kartelį pasigrožėti , o čia tik keletas foto belikę ax.gif  verysad.gif

Nezinau as verysad.gif As per part.lt keliau, tai gal irgi kaip Vasariukas sako kazka jie ten keite tinklapyje.... unsure.gif
Kaip smagu, linkiu suzvejot gerom kainomis 4u.gif 4u.gif
As jau kaip pasiilgau planavimo ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Stella7 wub.gif 4u.gif

Manau, kad jau kitai vasarai galite kažką pradėti planuoti, tuo metu tikrai juk nebus jau jokių kliūčių kelionei rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 05, 09:13)

drinks_cheers.gif dėl foto verysad.gif
Atėjau dar kartą padėkoti Stella7 (nors šioje temoje dėkjau daug kartų, tik kitu niku), už šį reportažą ir už paskatą nukeliauti į šią nepaprasto grožio šalį wub.gif Abiems su MB patiko be proto. Vakar vėlai tik parskridome, todėl ir įspūdžiai dar nesusigulėjo blush2.gif
Esu laiminga wub.gif

Astra777, dėl Gibraltaro... Mane jis labai nuvylė verysad.gif Man priminė tipišką mūsų rusyno vaizdelį, kai tėvai ir seneliai eidavo pėsčiomis per sieną nusipirkti pigiau cukraus doh.gif
Gal kartą ir verta ten nuvykti, bet antrą kartą ir su primokėjimu nevažiuočiau - neužkabino visiškai schmoll.gif
Ir pats Nature reserve parkas man vaikų darželis pasirodė. Patiko bezdžionės, patiko St. Michael cave (nežinau ar taisyklingai parašiau), bet visi tie Siegel tuneliai - nežinau, man gaila pinigų paskui buvo. Pirkome bilietą su kilimu kabina į vieną pusę ir apėjome ant kalno visus gamtos parko objektus, paskui pėsčiomis nusileidome. Atsiėjo 150lt abiems, bet tikrai neverta, mano galva, tiek pinigų. Antrą kartą, kaip ir dauguma, pirkčiau bilietą kabina pirmyn/atgal ir lankyčiau tik St. Michael cave.
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 06, 11:26)

Astra777, dėl Gibraltaro... Mane jis labai nuvylė verysad.gif Man priminė tipišką mūsų rusyno vaizdelį, kai tėvai ir seneliai eidavo pėsčiomis per sieną nusipirkti pigiau cukraus doh.gif .....

Ačiū labai už nuomonę wub.gif 4u.gif Man ji svarbi planuojant šio rudens atostogas...taip tikiuosi, kad šį kartą pavyks ax.gif ...nors trumputės, bes vis viena ... rolleyes.gif Aš, kad ir nebuvus, bet ko gero pritarčiau drinks_cheers.gif ...kartais, kas labai išreklamuota, ne visada pasiteisina, bet vieną kartą vis viena norėtųsi nuvykti, tad jei pavyks normalia kaina pasiekti Ispanijos pietus, manau, kad Gibraltarą vertėtų įtraukti į lankytinų objektų sąrašą mirksiukas.gif Nors pernai ten apsilankę mano draugai, taip pat neliko labai sužavėti...
Džiaugiuosi už Jus, kad kelionė pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 06, 11:26)
drinks_cheers.gif dėl foto verysad.gif
Atėjau dar kartą padėkoti Stella7 (nors šioje temoje dėkjau daug kartų, tik kitu niku), už šį reportažą ir už paskatą nukeliauti į šią nepaprasto grožio šalį wub.gif Abiems su MB patiko be proto. Vakar vėlai tik parskridome, todėl ir įspūdžiai dar nesusigulėjo blush2.gif
Esu laiminga wub.gif

Labai dziaugiuosi, kad pagaliau apsilanket ten ir likot patenkinti thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Labai lauksim ispudziu wub.gif Butu nuostabu fotoreportaza gauti ax.gif wub.gif Manajam nebeliko foto, tai svieziu pasiziuretume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 07 09, 18:10)
.... Butu nuostabu fotoreportaza gauti ax.gif  wub.gif Manajam nebeliko foto, tai svieziu pasiziuretume mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš ir laukiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau Stella 7 tavo pasakoji, labai gaila kad nuotrauku nera.Mes isvaziuojam kita savaite, bet su dideliu galvos skausmu doh.gif -zinau tiktai kad zemiau Lisboa nevaziuosim, dumsim i siaure.neapsisprendziu nuo kur pradeti g.gif , galvoju nuo Guarda arba Tomar, nes mes atvykstam is Ispanijos puses.Bet as pasiimu istikima" biblija"- "lonely planet-Portugal" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 07 09, 17:10)
wub.gif Manajam nebeliko foto......

Kaip gaila, kad nerodo foto verysad.gif kad ir kokią lakią fantaziją turėčiau, vistik tik skaitant aprašymą, sunku įsivaizduot biggrin.gif

Nejaugi visiškai nieko negalima padaryti, kad tą grožį galėtume pamatyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2013 10 14, 11:35)
Kaip gaila, kad nerodo foto  verysad.gif 

Perskaičiau turbūt viską, kas šiuose forumuose yra apie Portugaliją blink.gif tai pradėjau "matyti" ir dingusias Stella7 nuotraukas biggrin.gif

Nuostabi šalis ta Portugalija wub.gif

Ačiū už puikų ir šiltą pasakojimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2013 11 11, 13:31)
Perskaičiau turbūt viską, kas šiuose forumuose yra apie Portugaliją  blink.gif  tai pradėjau "matyti" ir dingusias Stella7 nuotraukas  biggrin.gif

Nuostabi šalis ta Portugalija  wub.gif

Ačiū už puikų ir šiltą pasakojimą  4u.gif

4u.gif Aciu, kad skaitet mirksiukas.gif
Atsiprasau uz dingusias foto, bet jau neatgaivinsiu as ju verysad.gif
Atsakyti