Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija, Gibraltaras 2011

QUOTE(Aidluka @ 2011 08 11, 19:40)
*Na jau, nekalbėk nesąmonių - labai gražūs tavo vaizdai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai džiaugiuos, kad tave įkvėpiau jais pasidalint su visais keliaujančiais ligoniais ... thumbup.gif  ...Visiems kelionių mylėtojams tokie fotoreportažai tiesiog atgaiva sielai ax.gif 

*...O mano svajonių kelionės... Įsivaizduok Europos žemėlapį ir dėk ant jo trikampį -kiekvienas jo kampas veda į mano svajonę smile.gif Vienam kampe Norvegija - visa nuo apačios iki pat Nord Capo wub.gif  Antram kampe Portugalija, Ispanija, o trečiajam  (gal daug kam ir atrodys juokingai) - Rumunija ir Turkija automobiliu wub.gif  wub.gif  wub.gif Visos šios kelionės trukti turėtų maždaug po  mėnesį ax.gif Tikiuos iki kitos vasaros suplanuosiu visas tris ir... paskutinę akimirką nuspręsim kurion pusėn pasuksim... mirksiukas.gif

* blush2.gif Ačiū, na Portugalija labai graži, tai ir vaizdai gražūs, tik kai kur kokybės trūksta biggrin.gif lotuliukas.gif

* wub.gif Nuostabi trikampė svajonė bigsmile.gif thumbup.gif Mano svajonėse irgi jau senokai Norvegija kirba ax.gif Na ir dabar jau tolimoj ateity - svajonė pakartoti Jūsų šiuos 2 pasakiškus grandioziškus maršrutus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella7: 11 rugpjūčio 2011 - 20:30
Stella7, apžavėta esu tavo nuostabiom uolom wub.gif wub.gif wub.gif Nuotraukos fantastiškos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Aidluka @ 2011 08 11, 19:40)
...O mano svajonių kelionės... Įsivaizduok Europos žemėlapį ir dėk ant jo trikampį -kiekvienas jo kampas veda į mano svajonę smile.gif Vienam kampe Norvegija - visa nuo apačios iki pat Nord Capo wub.gif  Antram kampe Portugalija, Ispanija, o trečiajam  (gal daug kam ir atrodys juokingai) - Rumunija ir Turkija automobiliu wub.gif  wub.gif  wub.gif Visos šios kelionės trukti turėtų maždaug po  mėnesį ax.gif Tikiuos iki kitos vasaros suplanuosiu visas tris ir... paskutinę akimirką nuspręsim kurion pusėn pasuksim... mirksiukas.gif

...Jau seniai įsitikinom, kad Aidluka planuodama keliones kuklumu nepasižymi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...Vienas noras už kitą fantastiškesnis, viena kelionė už kitą gražesnė wub.gif wub.gif wub.gif O kad šios svajonės išsipildys - abejonių net nekyla...
Atsakyti
QUOTE(ARDUTE @ 2011 08 12, 06:42)
*Stella7, apžavėta esu tavo nuostabiom uolom wub.gif  wub.gif  wub.gif Nuotraukos fantastiškos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*...Jau seniai įsitikinom, kad Aidluka planuodama keliones kuklumu nepasižymi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...Vienas noras už kitą fantastiškesnis, viena kelionė už kitą gražesnė wub.gif  wub.gif  wub.gif O kad šios svajonės išsipildys - abejonių net nekyla...

*Ačiū blush2.gif Smagu, kad patinka 4u.gif

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grįžę iš nuostabaus pasiplaukiojimo, jau vakarėjant išeinam paskutinį kart pasivaikščiot savu tapusiam Praia da rocha paplūdimiu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakaras labai gražus ir ramus, regis visą amžinybę vaikščiotum ir nepabostų ta ramybė, grynas oras ir fantastiški vaizdai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Štai tokiu romantišku pasivaikščiojimu baigiam savo kelionę Algarvėje....Ryt keliam sparnus link šiaurės, kur laukia nauji įspūdžiai thumbup.gif
Labai gaila palikti pietinę daly, nes suprantu, kad išsimaudyt progų bus žymiai mažiau blush2.gif ax.gif Bet gal visgi pasiseks dar pasinert į didingo vandenyno bangas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Stella7,2011 08 12, 17:34]
Vakaras labai gražus ir ramus, regis visą amžinybę vaikščiotum ir nepabostų ta ramybė, grynas oras ir fantastiški vaizdai wub.gif

Ko jau ko, o fantastiškų vaizdų Portugalijoj tikrai netrūksta smile.gif Nekantriai laukiu tęsinio. Lisabonos apylinkes prieš kelis metus išmaišėm patys. Gaila, bet Algarvė ir Portas taip ir liko dar neįgyvendinta svajone.... Bet žinau, kad ten aš būtinai dar sugrįšiu. Atrodo dar vis iki šiol jaučiu nerealų portveino skonį, o mintyse vis išnyra galingos Atlanto bangos.....
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2011 08 12, 21:57)
Ko jau ko, o fantastiškų vaizdų  Portugalijoj tikrai netrūksta  smile.gif Nekantriai laukiu tęsinio. Lisabonos apylinkes prieš kelis metus išmaišėm patys. Gaila, bet Algarvė ir Portas taip ir liko dar neįgyvendinta svajone.... Bet žinau, kad ten aš būtinai dar sugrįšiu. Atrodo dar vis iki šiol jaučiu nerealų portveino skonį, o mintyse vis išnyra galingos Atlanto bangos.....

drinks_cheers.gif Portveinas labai skanus mirksiukas.gif ax.gif ....Kaip bebūtų gaila, bet Porto ir mes per mažai pamatėm verysad.gif Tikiuosi irgi ateity dar bus galimybė ten grįšti.....
Atsakyti
8 diena: Portimao - Lisabona

Ryto pradžia - krosiukas ir maudynės, vėliau pusryčiai ir mes jau pakeliui į Lisaboną wub.gif Važiavome pro Monchique miestelį. Čia daug žalumos mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kamštinis ąžuolas

user posted image

user posted image

Pakeliui sustojame į kaimo kavinukę nusipirkti ledų ir kavos smile.gif Šiaip ne taip išaiškinam bobulytei - pardavėjai ko norime biggrin.gif Ledus rinkomės iš sandėliuke esančio šaldytuvo biggrin.gif Unikalus vaizdelis lotuliukas.gif

user posted image

Tokiau traukiam link sines. Norėjome rasti tas nuostabias uolas, kur minėjo INGEL, kad yra tarp Sines ir Setubal, Aberta Nova paplūdimy...Tačiau įvedus į GPS Aberta Nova jis nerado, taigi išalkę nustatom artimiausią kavinę ir lekiam link jos smile.gif Deja, atvykstame po 3val. ir gauname tik gražų atsiprašymą, kad pietų metas jau baigėsi doh.gif Portugalijoj daug kur, ypač ne turistinėse vietose po 3val. pietų negausi jau doh.gif Belieka LIDL parduotuvė biggrin.gif Užkandę, mano didžiam džiaugsmui GPS nustatom artimiausią paplūdimy ir lekiam maudytis clap.gif clap.gif Oras gan gražus, tik vėjuota smile.gif Ech kokia aš laiminga, kad turėsiu galimybę išsimaudyti wub.gif Ir ką jūs manot, ogi GPS atveda tiesiai į ABERTA NOVA paplūdimy lotuliukas.gif thumbup.gif Grožis neišpasakytas, net rašoma buvo, kad šis paplūdimys kažkur išrinktas kaip vienas gražiausių lyg, jau iš tos laimės net neužfiksavau info blush2.gif
Žmonių vos vienas kitas, bangos didžiulės kaip ir vėjas beje mirksiukas.gif Man čia rojus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Stovėdavom tik pačiam krante, nes bangų jėga beprotiškai stipri ir laaaabai jau traukia gilyn į vandenyną. Draugai nelabai ir drįso maudytis, aš ten viena kaifavau ir niekaip išlyst nenorėjau ax.gif Tai vos ne vos iškrapštė mane iš bangų, nes jau reikėjo judėti... ax.gif
Papildyta:
Per maudynes deja neliko laiko pasivaikščioti paplūdimiu ir juo pasigrožėti, tik trumpam įkalbėjau, kad leistų man dar paėjėti šiek tiek kelis kadrus padaryti ax.gif
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na štai ir viskas verysad.gif Maudynės čia buvo pačios nuostabiausios wub.gif Atsisveikinu su savo rojaus kampeliu ir judam toliau...
Atsakyti
Pasižiūrim, kad mums teks keltis su keltu smile.gif Norint apvažiuot, kad nereikėtų, prireiks nemažai laiko, o jau vakarėja ax.gif Na tikimės, kad nebus labai jau brangu ir lekiam link kelto! Pasirodo be reikalo nerimavom, nes 1 žmogui gavosi 5 eurai biggrin.gif Ilgai laukti nereikėjo ir štai pasirodo mūsų gražuolis thumbup.gif

user posted image

user posted image

Persikėlėm gan greitai ir į Lisaboną atvykstam apie 9val. vakaro. Apsistojom "Student house" namuose 3 naktims smile.gif Kaina 3 parom 99 eurai smile.gif Čia tokiam senam name yra kaip ir butas su kokiais 6 kambariais, virtuve ir 2 vonios kambariais smile.gif Šeimininkė indė, labai maloni moteriškė. Mums čia patiko, kambarys jaukus ir vieta gera, netoli centro smile.gif Mašiną pasistatėm prie pat namo aikštelėj, nuo 9 vakaro iki 9 ryto ten nemokama. Šeimininkė iškart įspėjo, kad ryte susimokėtume, nes tikrai gausim baudą. Taigi ryte nuplanavom, kad visgi apie 10val. išjudėsim, tai iš vakaro netgi galima įmest pinigėlių ir išlenda čekis, kad apmokėta nuo 9 iki 10val. ryto thumbup.gif Valanda kainuoja 1,6 euro.

Senovinis liftas name, kur apsistojom smile.gif Ir durys, už kurių yra tas butukas su kambariais smile.gif

user posted image

Kambary betvarkė blush2.gif Bet jaukus jis man rolleyes.gif

user posted image

Beje, čia nebuvo kondiconieriaus, bet jo ir neprireikė thumbup.gif Kaip minėjau, kai paskutinę dieną Portimao atvėso, tai ir visos likusios kelionės metu didelių karščių nebebuvo ax.gif Tai mums vaikščiojimui buvo idealus orelis thumbup.gif
Atsakyti
Stella7, gal galėtum įmesti kokias nuorodas viešbučių. Labai praverstų... blush2.gif
Atsakyti
Stella, fantastiškas fotoreportažas 4u.gif Net šiurpuliukai bėgioja nugara pamačius tuos nuostabiuosius paplūdimius wub.gif Atgaivinai prisiminimus iš šios nuostabios šalies. Labai labai laukiu tęsinio, nes kraštas virš Lisabonos mūsų netyrinėtas, tai dar įdomiau bus. O jūs šaunuoliai labai daug pamatėt thumbup.gif
Atsakyti