QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 18:08)
čia jam ar man? jis faktiškai jokių pieno produktų negauna

aš valgau sūrį, grietinę, kartais varškę...bet mažai
kai pamaitinu MP visada jo pilvelis labai gurguliuoja...suprantu kai kūdkiui taip būna, o tokiam didesniam?
Dėl draugės- raminu aš ją, bet atsakymo į jos klausimą neturiu-ar būdama

ir maitindama vyresnį atimi kas priklauso iš mažojo? jai rūpi atsakymas...o aš mėtausi, nes nuraminti ją galiu, bet ji nepasiduoda, prašo iš manęs faktų, klausia gal kur apie tai girdėjau ar skaičiau

ir kas tą daktarę traukė už liežuvio
O del jusu paciu, tai yra toks maisto netoleravimo testas pameginkit pasidaryti. Siaip is atminties -tai gleives organizme padidina : kvieciai, ryziai, avizos, gyvulines kilmes produktai...
Rasiau anksciau apie savo seseri, tai jos dukryte niekam neelergiska pagal testus, bet daug produktu paprasciausiai netoleruoja ir jei gaudavo is kart puola gleives, sustoja zarnynas, vemia ir t.t. tai sesuo aprasciausiai atsirinko kas netinka, nebeduoda ir mergyte sveika auga. O tas pilvas ir suaugusiam gurguliuoja juk
O del leukocitu- tai daug aisku gali priezasciu buti. Pvz i mesa musu organizmas reguoja kaip i svetimas bakterijas ir musu imunitetas ja atakuoja, del to jauciame toki lengva nuovargi daugiau pavalge. Arba nestumo metu pas mane irgi buvo padidejes leukocitu kiekis, tai gerai mano gydytoja paaiskino,kad tai normalu nesciai, o kita ginekologe israse antibiotiku

nors jokiu blogu simptomu nejauciau. Vadinasi kazkokiais atvejais tas padidejas kiekis nera blogai