Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Stikliukė,
Peržiūrėkit vaiko mitybos racioną. Kogero, tikslinga būtų atsisakyti pieno produktų, bent kažkuriam laikotarpiui.
ir soskiukas verčia skranduką papildomai darbuotis. Gal vertėtų jį keisti kramtukais ir pan.?
Dėl draugės situacijos: nebetinkamas laikas ieškoti priežasties (o ji labai aiški- po nėštumo moters organizmui atsistatyti reikia 2-3metų, ir net nėra svarbu- maitina ar ne; kaip visada medikai "sublizga"... visas bėdas nurašo žindymui)
Svarbiausia- turi du vaikučius, ir verta didelių pagyrimų, kad maitina abu. Sunku auginti pametinukus, stiprybės ir sveikatos visai jos šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 10 16, 16:56)
Stikliukė,
Peržiūrėkit vaiko mitybos racioną. Kogero, tikslinga būtų atsisakyti pieno produktų, bent kažkuriam laikotarpiui.

čia jam ar man? jis faktiškai jokių pieno produktų negauna schmoll.gif aš valgau sūrį, grietinę, kartais varškę...bet mažai blush2.gif
kai pamaitinu MP visada jo pilvelis labai gurguliuoja...suprantu kai kūdkiui taip būna, o tokiam didesniam? g.gif

Dėl draugės- raminu aš ją, bet atsakymo į jos klausimą neturiu-ar būdama nestuke.gif ir maitindama vyresnį atimi kas priklauso iš mažojo? jai rūpi atsakymas...o aš mėtausi, nes nuraminti ją galiu, bet ji nepasiduoda, prašo iš manęs faktų, klausia gal kur apie tai girdėjau ar skaičiau rolleyes.gif ir kas tą daktarę traukė už liežuvio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 16 spalio 2011 - 17:08
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 10 10, 11:01)
Sveikutės,
noriu paklausti, kaip Jūsų žirniukai miega naktimis, ar dažnai nubunda pienuko? O gal yra tokių, kurie visai nenubunda? Tiesiog įdomu, kaip miega vyresni vaikučiai, valgantys MP.

labas, miega n kartu uzsimanes MP naktim. doh.gif o jau 3m.ir 8men. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 18:08)
čia jam ar man? jis faktiškai jokių pieno produktų negauna schmoll.gif aš valgau sūrį, grietinę, kartais varškę...bet mažai blush2.gif
kai pamaitinu MP visada jo pilvelis labai gurguliuoja...suprantu kai kūdkiui taip būna, o tokiam didesniam? g.gif

Dėl draugės- raminu aš ją, bet atsakymo  į jos klausimą neturiu-ar būdama  nestuke.gif ir maitindama vyresnį atimi kas priklauso iš mažojo? jai rūpi atsakymas...o aš mėtausi, nes nuraminti ją galiu, bet ji nepasiduoda, prašo iš manęs faktų, klausia gal kur apie tai girdėjau ar skaičiau rolleyes.gif ir kas tą daktarę traukė už liežuvio doh.gif

Del jusu drauges vaikeliu, tai man kazkaip paciai atejo tokia mintis( nes ir pati zindziau ir nesiojau antra smile.gif ), kad juk moterys isnesioja ir 2 ir 3 ir daugiau vaikeliu vienu kartu, o cia tik vienas pivuky ir vienas ant ranku. Jei zindymas butu priezastis, vadinasi, visi tokie vaikai sirgtu, o juk taip nera? Juk jei ji naturaliai zinde ir naturaliai pastojo, vadinasi buvo tam pajegi ir lai tik dziaugiasi 4u.gif Gerai Kose MAlose raso, ne apie praeiti reikia galvoti, o dziaugtis dabartim 4u.gif
Tikrai ,jos tas nusiminimas ir jaudinimasis daug bedu prideda unsure.gif
Atsakyti

Dėl draugės- raminu aš ją, bet atsakymo  į jos klausimą neturiu-ar būdama  nestuke.gif ir maitindama vyresnį atimi kas priklauso iš mažojo? jai rūpi atsakymas...o aš mėtausi, nes nuraminti ją galiu, bet ji nepasiduoda, prašo iš manęs faktų, klausia gal kur apie tai girdėjau ar skaičiau rolleyes.gif ir kas tą daktarę traukė už liežuvio doh.gif

O del jusu paciu, tai yra toks maisto netoleravimo testas pameginkit pasidaryti. Siaip is atminties -tai gleives organizme padidina : kvieciai, ryziai, avizos, gyvulines kilmes produktai...
Rasiau anksciau apie savo seseri, tai jos dukryte niekam neelergiska pagal testus, bet daug produktu paprasciausiai netoleruoja ir jei gaudavo is kart puola gleives, sustoja zarnynas, vemia ir t.t. tai sesuo aprasciausiai atsirinko kas netinka, nebeduoda ir mergyte sveika auga. O tas pilvas ir suaugusiam gurguliuoja juk smile.gif
O del leukocitu- tai daug aisku gali priezasciu buti. Pvz i mesa musu organizmas reguoja kaip i svetimas bakterijas ir musu imunitetas ja atakuoja, del to jauciame toki lengva nuovargi daugiau pavalge. Arba nestumo metu pas mane irgi buvo padidejes leukocitu kiekis, tai gerai mano gydytoja paaiskino,kad tai normalu nesciai, o kita ginekologe israse antibiotiku doh.gif nors jokiu blogu simptomu nejauciau. Vadinasi kazkokiais atvejais tas padidejas kiekis nera blogai g.gif
Atsakyti
Berots paskutiniame Mamos zurnale buvo aprasinejamas Tandeminis zindymas, autorius Kazimieras Vitkauskas, gal ten nebus faktu, bet bent siek tiek pastiprinimo igaus paskaicius.

Atsakyti
Sveikos,
o as su kitokiom naujienom. Sestadieni visi valgeme torta. Sventeme, kad mano dukra jau tapo didele. mirksiukas.gif Jau savaite kaip nevalo MP. Pati labai to didziojasi! Labai patenkinta.
Stai ir atsisake. Tikrai patys vaikai atsisako. Musu dar vienas pavyzdis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 10 17, 09:11)
Sveikos,
o as su kitokiom naujienom. Sestadieni visi valgeme torta. Sventeme, kad mano dukra jau tapo didele.  mirksiukas.gif Jau savaite kaip nevalo MP. Pati labai to didziojasi!  Labai patenkinta.
Stai ir atsisake. Tikrai patys vaikai atsisako. Musu dar vienas pavyzdis. wub.gif

Labas 4u.gif

Sveikinam su graziu ir sekmingu nujunkymu 4u.gif

Del nestumo ir kito vaiko maitinimo, tai kazkada esu skaicius, kad pirmiausia visas svarbias mitybines medziagas gauna vaisius, paskui antroj vietoj zindomas kudikis, o mama lieka paskutinej vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2011 10 17, 10:55)
Del nestumo ir kito vaiko maitinimo, tai kazkada esu skaicius, kad pirmiausia visas svarbias mitybines medziagas gauna vaisius, paskui antroj vietoj zindomas kudikis, o mama lieka paskutinej vietoj.

Ir as esu ta pati kelis kartus skaiciusi. Kad vaikai uzauga sveiki, bet mamoms byra dantys ir truksta kalcio.

O siuo atveju vaiko sveikata galejo itakoti dar neatsistates organizmas po pirmo gimdymo. Lyg ir delfyje buvo straipsnis apie atliktus tyrimus ir irodymus, kad po gimdymo turi praeiti maziausiai 2 metai, kitaip moters organizmas yra dar nusilpes, nepakankamai aprupina vaisiu reikalingomis medziagomis ir daznai tokie mazyliai serga sirdies ligomis. Paieskokite delfio istorijoje. Manau su zindymu tai nesusije.
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 10 17, 08:11)
Sveikos,
o as su kitokiom naujienom. Sestadieni visi valgeme torta. Sventeme, kad mano dukra jau tapo didele.  mirksiukas.gif Jau savaite kaip nevalo MP. Pati labai to didziojasi!  Labai patenkinta.

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 10 17, 09:11)
Sveikos,

smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip as noreciau sulaukti to naturalaus atjunkimo:)
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 10 17, 06:11)
Sveikos,

4u.gif wub.gif Kaip miela wub.gif

(idomu kaip ji jauciasi dabar, papasakok mirksiukas.gif )
Atsakyti