gaminau pyragą, o gavosi puikus sodraus skonio ledų pyragas !!!
Šaldytas šokolado ir kokoso pyragas 


reikės :
300 gr kokoso drožlių
60 gr sviesto
170 gr juodo šokolado
500 gr kokoso pieno (riebaus)
5-6 arb.š. medaus (natūralaus)
Gaminimo eiga:
200 gr kokoso drožlių suberti į smulkintuvą kartu su sviestu ir sumalti iki vientisos birios masės.
Sukrėsti į gilų indą, suberti likusius 100 gr kokoso drožlių - išmaišyti.
Kokoso drožlių masę suberti į kepimo formą ( naudojau silikoninę apvalią), tolygiai paskirstyti , paspausti su delnu, suformuoti kraštelį ( nebūtinai).
Pastatyti kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių karščio kokias 7-10 min. iki dailiai apskrus. tada palikti kepti dar kurį laiką ( neilgai) iki pagrindas taps tvirtesnis.
Ištraukti iš orkiatės, pilnai atvėsinti.
Į kaitinimo indą supilti kokoso pieną, užkaitinti , tada nuimti nuo ugnies ir dar į karštą sudėti smulkintą juodą šokoladą bei medų. Išmaišyti iki šokoladas ir medus pilnai ištirps ir masė taps vienalytė.
Paruoštą pyrago įdarą supilti ant atvėsusio kokoso drožlių pagrindo. Atvėsinti. palikti šaltai per naktį šaldytuve.
Pyragas gausis itin minkštas, tad drąsiai galima jį perkelti į šaldiklį - taip gausim puikų kokoso/šokolado ledų pyragą !!!
Skanaus