Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 31, 23:31)
tai šį kartą dariau trumpiau ir greičiau  blush2.gif džiaugiuosi, kad patiko  4u.gif

Tu saunuole.

As po saviskiu iki siol neatsigaunu unsure.gif
QUOTE(laurx @ 2011 07 31, 23:57)

Labai gerai.Kokia cia vieta?
Atsakyti
kadangi man rodos nevisiems pasileidžia filmukas, įdedu pora man labiausiai patikusius kadrus...

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 01:33)
Tu saunuole.

As po saviskiu iki siol neatsigaunu unsure.gif

ačiū ax.gif
nu baik tik,viskas pas tave ten gražuuu 4u.gif aukščiau nosį, aš taip kaip tu net nesugalvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 07 31, 23:32)
smile.gif tada klausimas is antros puses, kaip issaugot nuotraukas kai leidzia tik kaip saita saugot, pvz sita http://www.flickr.co...in/photostream/
Itariu kazkaip labai paprastai  ax.gif

spaudi desiniu ant foto, tada View page info, tada Media, is saraso issirenki kuri tavo ta foto ir darai Save as

gal ir lengvesnis budas yra, nzn. bet as situ naudojuos
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 31, 23:18)

įdomūs kadrai  4u.gif

Dekui.

QUOTE(Alabama @ 2011 07 31, 23:33)
Labai gerai.Kokia cia vieta?

Aciu, cia Birzuose Astravo rumai.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 00:14)
na dariau dariau ir pagaliau padariau  blush2.gif dalinuosi su jumis  blush2.gif

Krikštynos

Labai miela, šilta ir gražu. Manau tokiomis nuotraukomis ne viena šeima džiaugtųsi.

Laba diena. Bandysiu jungtis iš naujo į diskusijas. Jei dar nepamiršot..... blush2.gif
Šeštadienį turėjau itin svarbia FS, kai apdorosiu kadrus, pasidalinsiu su jumis.
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 01, 01:57)

pirmoji labai labai wub.gif ir centravimas cia labai tinka mirksiukas.gif
kikirike, krikstynu foto thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Prapuoliau darbe ir permainose, atsilikau nuo temos, o ir nuotaikaikos kažkokios sunkios....
Peržiūrinėju bent foto ir pasidžiaugiu, kad mano matymas dažnai sutampa su daugumos, o bet tačiau sugebėjimai.... Kaži kaži...

Ilgai galvojau ar kelt foto ar ne iš viesto šventės, pačiai lyg ir nieko, bet gal tik į savo albumą g.gif
Gal pakomentuosit, bus ačiū 4u.gif

Susipažinimui smile.gif

user posted image

Mano princesė

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 09:22)
Sveiki,

Prapuoliau darbe ir permainose, atsilikau nuo temos, o ir nuotaikaikos kažkokios sunkios....

Sveika.

Grazi moteris pirmoj nuotraukoj:)
Nepatinka jb, kazkoks purvinokas unsure.gif Mergaitei su skrybele truksta fokuso, o skrybele norisi labiau uzmauzt , nes dabar lyg ji krenta.

Trecioje truksta erdves zvilgsniui, per daug virsaus palikai.Labai grazi mergyte wub.gif

As va irgi uzsikasus.Pirma diena turiu laisvesne.Ana sestadieni turejau be proto sunkias krikstynas, o po to visa seima susirgo ir abu vaikai su 40 tempom, tai turejau ka veikt unsure.gif Sia savaite jei viskas gerai, 3 fotosesijos, o gal ir 4.
Vakar turejau moteriske su dviems vaikuciais fotografuot, bet issigando lietaus ir atsauke, tai griebem vaikus ir lekem i miska-
user posted image

O cia tos krikstynos, po kuriu as dar ilgai krupciosiu biggrin.gif (Nerodau cia zmoniu, nes nesitariau, kad galesiu det i foruma)

user posted image

user posted image

user posted image

O cia visiskai atsitiktinis katinas ir kadras, ienant pro sali-

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 01, 10:08)
Labai miela, šilta ir gražu. Manau tokiomis nuotraukomis ne viena šeima džiaugtųsi.

ačiū ax.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 01, 10:21)
QUOTE(laurx @ 2011 08 01, 01:57)

pirmoji labai labai wub.gif ir centravimas cia labai tinka mirksiukas.gif
kikirike, krikstynu foto thumbup.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti

QUOTE(laurx @ 2011 08 01, 00:57)

o man nepatinka viskas vienam taske, ta prasme durys,laiptai ir mergina,nezinau, gal cia taip turi buti,merginos ivertino gerai tas foto, bet man norisi mergina pastumti i kuri nors sona,arba kad pati kitokiu kampu butum atsistojus rolleyes.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 10:22)
Sveiki,

Susipažinimui smile.gif

malonu susipazinti 4u.gif
nepatinka grudas pirmojoje nuotraukoje ax.gif antrojoje mielas potretukas,bet truksta aiskumo,ryskumo nuotraukos smile.gif ir JB man pilkas visose foto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 01:37)
kadangi man rodos nevisiems pasileidžia filmukas, įdedu pora man labiausiai patikusius kadrus...

labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 10:36)
Sveika.

Grazi moteris pirmoj nuotraukoj:)
Nepatinka  jb, kazkoks purvinokas unsure.gif Mergaitei su skrybele truksta fokuso, o skrybele norisi labiau uzmauzt , nes dabar lyg ji krenta.
Trecioje truksta erdves zvilgsniui, per daug virsaus palikai.Labai grazi mergyte wub.gif

Ačiū blush2.gif Su viskuo sutinku, čia tokios atsitiktinės foto 4u.gif

Šiaip būtų buvę žymiai geresnių foto, pozom ir kadravimu, jeigu ne.... saulė doh.gif daugiau negu pusė foto išsvilusių totaliai unsure.gif

Labai gražios meškutinės foto ir portretukas wub.gif

Grudus užmečiau kai kur dėl maskirofkės biggrin.gif nes mačiau, kad trūksta kokybės... Žodžiu pažaidžiau ir tiek....
O kolkas aš žaidžiu tik su picasa minimaliai ir net nėra ūpo tobulėt su PS kažkodėl unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nu Kikirike nugriuvau, labai gražu rolleyes.gif

aš pagaliau iš po savaitgalio, fotiko nesivežiau, labai daug darbų turėjau.. pirmą kartą ėjau pas bites, medų traukėm, faina buvo smile.gif jau galvoju kaip čia sugalvot pafotkint visą procesą kaip medus išgaunamas, bet niekaip nesugalvoju g.gif ta dalis kaip medus iš avilių traukiamas, nzn kaip nufotkint g.gif nes su fotiku ten biški pavojinga eit biggrin.gif
Atsakyti