QUOTE(fox. @ 2011 08 01, 12:15)
O as galvoju,kad man butu taip kaip keliems mano pazystamiems, kurie isigyjo super duper fotikus,bet nuotraukos deja, geresnes ir grazesnes nepasidare
Nuo technikos nuotraukos gali tapti tik labiau kokybiškos, su grožiu tai nelabai susiję.
Jau sakiau ir dar tūkstantį kart pakartosiu, kad cropas, lyginant su ff yra tas pats kas mautis kelnes per galvą.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 01, 12:20)
na, nes reikia praktikos

as tai tikrai zinau, kad nemesiu, nes man kiekviena diena norisi daaaar
Man irgi.. Porą dienų nepafotkinu ir pasidarau nervuota, kažkokia abstinencija suima
QUOTE(fox. @ 2011 08 01, 12:40)
Visiškai pritariu šiai minčiai. Su muiline tokios kokybės neišgausi. Ypač jei optika gera.
Beje, skaičiau apie ne vieną fotografą, kurie fotkina ant Auto, idant nepramazintų ir nesudirbtų gerų kadrų. Dėmesį skiria tik pačiai minčiai ar akimirkai užfiksuot, o toliau jau matyt tvarko su fotošopu.. Kita vertus jau seniai forume priėjome išvados, kad ne visada taisyklės, spalvos ar nukapotos galūnės yra svarbu, kai nuotrauka yra alsuojanti jausmu, idėja, estetika, grožiu, mintim...
Geriau ant auto puikus kadras, nei prarastas kadras kol reguliuojiesi iso ar išlaikymus.
P.S. vis dar fotkinu ant M. Prarandu daug kadrų