Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 08 25, 17:01)
O kada jūs  organizuojatės? rolleyes.gif  Ar  prašalaitę žemaitę priimtumėt, jei laikas sutaptų su jūsų organizuojamu?

mes su Besijuokiancia snektelejom siek tiek ir sumastem, kad rugsejo men. galima butu kazka tokio pasiorganizuoti, gal atsirastu daugiau norinciu - tiesiog nusimatytume data ir tada jau butu lengviau atitrukti nuo seimos ir t.t.
jeigu butu daugiau norinciu- butu smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 26, 00:01)
mes su Besijuokiancia snektelejom siek tiek ir sumastem, kad rugsejo men. galima butu kazka tokio pasiorganizuoti, gal atsirastu daugiau norinciu - tiesiog nusimatytume data ir tada jau butu lengviau atitrukti nuo seimos ir t.t.
jeigu butu daugiau norinciu- butu smagu  4u.gif

Tik norinčios turėtų rėkt garsiai smile.gif , nes iš kur gi mums žinot, kad kas nors norėtų mumis aplankyt smile.gif . Jei iš anksto užsirezervintumėm kokį šeštadieniuką, gal ir pavyktų gausiau pasimatyt - būtų puiku thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 26, 08:38)
Tik norinčios turėtų rėkt garsiai smile.gif , nes iš kur gi mums žinot, kad kas nors norėtų mumis aplankyt smile.gif . Jei iš anksto užsirezervintumėm kokį šeštadieniuką, gal ir pavyktų gausiau pasimatyt - būtų puiku thumbup.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Voje, voje kaip jūs čia smagiai organizuojatės biggrin.gif
Mažu ir vilniečių atsiras, planuojančių ir norinčių prisijungti?
Atsakyti
Na aš rėkiu ir tikiuosi , kad likimas tam bus palankus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai simpatiškos Besijuokiančios šlepetės
QUOTE(kadabra @ 2011 08 25, 23:01)
mes su Besijuokiancia snektelejom siek tiek ir sumastem, kad rugsejo men. galima butu kazka tokio pasiorganizuoti,

Ačiū, kad šnektelėjote user posted image . Deja, dukra sumąstė į studijas vykti rugsėjo 6 d. (antradienį), o ne savaitgallyje, kaip buvom anksčiau planavusios. Ji dirba dar iki 09. 04. Na ką padarysi, vistiek kada nors pritaikysiu jus pamatyt mirksiukas.gif Jei ne šiemet-kitąmet. Atskirai važiuot į susitikimuką man kaip ir toloookai. Nors... kas tie atstumai irnesakyk.gif
Atsakyti
Vilnietės gal norėtų pas mane ant terasos pasiarbatinti? Šiemet terasa švarutėlė - nuo muilo putų lotuliukas.gif jokio lentų alyvavimo nebesimato doh.gif ale kaip smagiai taškosi ten, viduj tik sukloju tapkes, o veliu tik lauke vasarą.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 26, 12:46)
Vilnietės gal norėtų pas mane ant terasos pasiarbatinti? Šiemet terasa švarutėlė - nuo muilo putų  lotuliukas.gif jokio lentų alyvavimo nebesimato doh.gif ale kaip smagiai taškosi ten, viduj tik sukloju tapkes, o veliu tik lauke vasarą.

jei iki to laiko i6ras kas nors teleportą biggrin.gif
TU kažkur labai toli ane?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 26, 13:05)
jei iki to laiko i6ras kas nors teleportą biggrin.gif
TU kažkur labai toli ane?

aha, netoli jūros lotuliukas.gif šiaip troleibusai iki čia nevažiuoja, bet su mašina - 15 min iki centro: http://www.maps.lt/m...rid,stops,zebra
tiesa, dabar palei regitrą viaduką stato, tai kiek apsunkintas važiavimas, negalima piko metu, nes stringa. Atpratau čia gyvendama nuo kamščių mat, o šią vasarą "užfundijo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 26, 14:46)
Vilnietės gal norėtų pas mane ant terasos pasiarbatinti?

O ne vilniečių nekvieti? rolleyes.gif
Aš jau ir suskaičiavau, kaip puikiai mes į vieną mašiniuką telpam biggrin.gif . Juperi atalekia iki Kauno, ir lekiam Vilniun: Kadabra, Juperi, Katinytis, nu ir aš, jei tilpčiau.
Nu aišku, jos dar nieko nežino, kad jos į Vilnių planuoja smile.gif . Bet...?
Atsakyti
Nu aišku, jos dar nieko nežino, kad jos į Vilnių planuoja  . Bet...? 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tilps ir Kaunas biggrin.gif tuo labiau, kad čia visai Kaunietiška Vilniaus pusė pas mane
Atsakyti