Bg karšinys

QUOTE(raganele @ 2011 08 29, 19:34)
sudėjus daržus, auklę ir naujos mados kostiumėlius ir batus man į darbą - nelabai apsimoka 

mano lialiui nėra dar metų, tai metus atsargoj turiu, o po to ir vėl darbų karusėlė, vidurinis eis jau į mokyklą, tai reiks sukt galvą kas su juo pabus po pamokų....

Bulaukiux, karsinys visai neblogai tavo tapciuose ziurisi, saunuole, ir tie prakirpimukai dailus-
rytas labas, pupos-uogos

rytas labas, pupos-uogos
ačiū mergikės
Gražiai žiūrisi spalvikės tapkutėse
bulaukiux, spalvinis derinys gražus

Belaukiux, gražios tapcės
čia žalias Bg karšinys? Man kažkaip vis prisireikia žalių vilnų ir vis lekiu iki Lentvario parduotuvėlės
o prisipirktų turiu mėlynų mėlių,kurių kažkodėl visai nenaudoju, nesuprantu kaip čia gaunasi... Dar rožinė labai greit susibaigia
ir visutėlė natūrali

ačiū mergaitės. taip, čia abu Bg karšiniai.
bulaukiux, žavios tapkės. Tik kažką reik su fotkėm daryt, nes šviesos per daug, pasitikrink fotiko nustatymus 
o pas mane milijardas vilnų guli, o ranos nekyla, košmaras koks tai.
Papildyta:
mėlynas vieną kart dariau, viską nudažė. Subrokavau.. tuo ir baigės. o kunulas vilnos guli.

o pas mane milijardas vilnų guli, o ranos nekyla, košmaras koks tai.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 08 30, 14:20)
Belaukiux, gražios tapcės
čia žalias Bg karšinys? Man kažkaip vis prisireikia žalių vilnų ir vis lekiu iki Lentvario parduotuvėlės
o prisipirktų turiu mėlynų mėlių,kurių kažkodėl visai nenaudoju, nesuprantu kaip čia gaunasi... Dar rožinė labai greit susibaigia
ir visutėlė natūrali

mėlynas vieną kart dariau, viską nudažė. Subrokavau.. tuo ir baigės. o kunulas vilnos guli.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 30, 18:41)
bulaukiux, žavios tapkės. Tik kažką reik su fotkėm daryt, nes šviesos per daug, pasitikrink fotiko nustatymus 

aga, zadu rimtai istudijuot instrukcija ir visas funkcijas

Man tamsesnė mėlyna dažė, šviesi ne, dar juodą išbandžiau - antrą dieną sėdžiu pamėlusiais nagais... Nors susivėlė super ir faktūra ta susigarbanojus bulgariška graži.