bumt nebuvo...i Kauna vaziavau antradieni praeita, uzia mano masiniukas,kazkas greiciu dezej, nuvaziavau, draugas juokiasi-sako muzika reikejo garsiau uzsileist (jie nezino, kad ne kiekviena lape-blondine, bet kiekviena blondine-lape ir dar su techniniu diplomu)...tai va...o ketvirtadieni vaziuoju is Kauno- vopshieeee... jau netoli namu- ziuu , kad nei vienas begis nepersijungia..

tai va...tiesiu taikymu pas meistrus... sako visa sankabos komplekta reikia keist, o sankaba -plaukiojanti, brangi ir reta... kainuke TIK 600 Lt, o darbas apie 400 Lt... nu tai man buvo zinokit sokas... ciut ko neatsisedau... tai va... taip ir vaikstau keip zemes pardavus, nei valgius , nei gerus- o reiks kiek isleist... nezinau, sake gal jau si ketvirtadieni sutvarkus,,,o reikalu melejoonai, vakar gi buvau jau patalpu parodai apziuret, suderinti visus niuansus, data jau numatyta 13 spalio...biski, ne nebiski, daug- bijau... ir visai nenoriu as tos parodos, pradejau ziuret i tas savo tapkes- jos mano akim jau ir nekokybiskos ir visai nemielos...
bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos
Juperi, nurimk, visada tamsiausia būna prieš aušrą. pinigai uždirbami, svarbu sveikatos būtų...