Juos adatėlėmis mokino pernai dailės mokytoja, tai aš kadangi pati nekenčiu vėlimo adatomis, tai kaip ir negražu mokyt to, ko nemyli ir nepatinka man adatos nors tu ka
Ačiū
Juos adatėlėmis mokino pernai dailės mokytoja, tai aš kadangi pati nekenčiu vėlimo adatomis, tai kaip ir negražu mokyt to, ko nemyli ir nepatinka man adatos nors tu ka
, čia kaip ir galbūt būtu išeitis , betttttttttt...........
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:40)
Ačiū
, čia kaip ir galbūt būtu išeitis , betttttttttt........... 
Jei nemiela pačiai, tada ir tos 45 minutės praeis nemielai, nors iš kitos pusės tik 45 min

Mergaitės galėtų karolius pasidaryti, o berniukai iš tų gabaliukų galėtų padėkliuką susiūti ar ką kitą.
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 23:40)
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:46)
Dėkui.
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos
.Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus
.Tikras galvalaužis man 
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos
O tu nori kažką su veltiniu ar nebūtinai? Galėčiau paieškot savo pamokų planuose,gal ką įdomaus rasčiau...
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:46)
Dėkui.
.Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus
.Tikras galvalaužis man 
tik ne su adatelem, taigi susibadys pirstus, bedos turesi
As tai galvoju, kad gal elementariai - vilnos kamuoliuku velimos slapiu budu (mergaites gali kokia sage susiformuoti, berniukai raktu pakabuka
45min - nedaug.
pasakok kaip seksis.
mano keturmetė vis gėles velia, kai aš ką nors klojuosi, patinka labai, nors dažniausiai blyninės gunasi
trečiokai jau gali ir neblynines
Tai vat pagalvojau , kad būtu labai graži ekspozicija mokytojai , jei visi nuveltu po gėle
, bet dar smarkiuose galvojimuose, kol viskas išsigrynins
.
Katinyti, siulau pabandyti nusivelti piestuku antgalius - kokius smagius personazus
. Vaikai jau prisigalvotu, ka noretu nusivelt. Veliama pradziai ant pirstuko slapiai "kunelis", toks kaip antpirstis, veliau, kai susitraukia - ant piestuko. Po to nuveliamas burbuliukas "galvyte", o jau toliau dekoruojama pagal fantazija
O jei bendrą ką nors, ale kilimėlis ant sienos, klasėj galėtų pasikabint.
Kokia zagatovke uz pagrinda jau atsinest, o toliau vaikai dekoruoja, privelineja ant to kilimo kas gele, kas drugi, kas sugeba atskirai gele velia, paskui galima ja prisiut/priklijuot ant kilimelio (butu trimatis objektas).
Arba abstraktus "art objektas", be personazu, tiesiog kas kokia garbanele, kas koki siula privelineja.
Jei daug vaaku gali 2 kilimeliai but, mergaiciu ir berniuku, kad visiems tektu.
Nezinau ar tai igyvendinama, cia tik siaip mintis kilo.
Ai, o dar labai fainu veltu egluciu maciau, net pamokeles internete yra (gal rasciau, jei reiktu), tokie smailus trikampiukai kaip nykstuko kepurytes suvelti, o paskui arba is karto galima dekoruot. Nusiveltu kiekvienas po eglute Kaledoms. Man rodos labai paprasta, vaikams igyvendinama. O ir reikalinga, gi eglute tusciavidure po ja galima ir dovanele kokia rast, saldainiu, arba dantuku fejai dantuka ten palikinet. Maniskei amzinos prolbemos kur ta danti det, kad feja atrastu
Arba kirmeliuka bendra. Kiekvienas po savo kamuoliuka suvelia skirtingu spalvu, skirtingu dydziu. Tau gale tik suvert ant kokios zilkos (neturetu kietai vaikai suvelt, gal greit suvertum). O snukuti - galvute turet atsinesus su akytem ir burnyte. Ir gausis bendras zaislas.
45 min labai mazai, reik kazka super primityvaus.
Kokia zagatovke uz pagrinda jau atsinest, o toliau vaikai dekoruoja, privelineja ant to kilimo kas gele, kas drugi, kas sugeba atskirai gele velia, paskui galima ja prisiut/priklijuot ant kilimelio (butu trimatis objektas).
Arba abstraktus "art objektas", be personazu, tiesiog kas kokia garbanele, kas koki siula privelineja.
Jei daug vaaku gali 2 kilimeliai but, mergaiciu ir berniuku, kad visiems tektu.
Nezinau ar tai igyvendinama, cia tik siaip mintis kilo.
Ai, o dar labai fainu veltu egluciu maciau, net pamokeles internete yra (gal rasciau, jei reiktu), tokie smailus trikampiukai kaip nykstuko kepurytes suvelti, o paskui arba is karto galima dekoruot. Nusiveltu kiekvienas po eglute Kaledoms. Man rodos labai paprasta, vaikams igyvendinama. O ir reikalinga, gi eglute tusciavidure po ja galima ir dovanele kokia rast, saldainiu, arba dantuku fejai dantuka ten palikinet. Maniskei amzinos prolbemos kur ta danti det, kad feja atrastu
Arba kirmeliuka bendra. Kiekvienas po savo kamuoliuka suvelia skirtingu spalvu, skirtingu dydziu. Tau gale tik suvert ant kokios zilkos (neturetu kietai vaikai suvelt, gal greit suvertum). O snukuti - galvute turet atsinesus su akytem ir burnyte. Ir gausis bendras zaislas.
45 min labai mazai, reik kazka super primityvaus.
as negaliu atsistebet- is kur jus tiek ideju turit??? as tai musiau kaip senas kelmas...nu galva tustutele...
QUOTE(Juperi @ 2011 09 29, 12:51)
as negaliu atsistebet- is kur jus tiek ideju turit??? as tai musiau kaip senas kelmas...nu galva tustutele... 
As tai kambariu plaut negaliu, idejos Katinyciui kunkuliuoja galvoj. Tuoj igrisiu