Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(mars @ 2012 07 25, 12:49)
aš buvau prieš porą savaičiu, paskambinau tą pačią dieną priėmė, burė gal 20 min, paėmė 60 lt, šiaip tai tikrai nerekomenduočiau, labai nepatiko kad reikėjo tiesiai klausti jos visko, pati nieko ji nepasakė, tik atsakinėjo į klausimus

O pas ka tada rekomenduosite? Apie Virginija irgi nelabai kokie atsiliepimai cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Darija~: 25 liepos 2012 - 13:16
100 proc. teigiamų atsiliepimų apie nė vieną nerasit wink.gif
Pas Silviją neičiau net iš smalsumo g.gif
Jau geriau Virginija. Tik pasiruoškit, kad šnekės ne vien apie jus, mėgsta užsiplepėti pašalinėm temom biggrin.gif Man neseniai išsipildė jos pranašautas vienas dalykas, sakė, kad apsireikš toks žmogus iš praeities... blush2.gif taip ir nutiko. Kitų, svarbesnių, išsipildymų dar laukiu cool.gif
Tik atsiminkit, užsirašymas penktadieniais iki 8 ryto.

QUOTE(~Darija~ @ 2012 07 25, 15:08)
O pas ka tada rekomenduosite? Apie Virginija irgi nelabai kokie atsiliepimai cia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(~Darija~ @ 2012 07 25, 14:08)

Nežinau, čia kiekvieno asmeninis reikalas, pas Virginiją nebuvau, bet praeitą savaitę apsilankiau pas Sergėjų iš kirpyklos, na visai kitas reikalas, šnekėjo net neklausinėdamas, svarbiausia buvau pas jį prieš 2 metus, tai kai kas išsipyldė o ką sakė kad išsipildys po 4 metų, tai dabar tą patį pasakė kad po 2 metų, daug labai konkrečių dalykų nurodė ,mamos ligą, ką tikrintis, mašinos stabdžius kuo skubiau ir t.t. nekalbėjo užuominom o viską tiesiai šviesiai. po to jeigu nori gali dar ko nors užklausti.
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 07 25, 15:40)
ką tikrintis, mašinos stabdžius kuo skubiau ir t.t.

Gal matė, kaip išlipat iš mašinos arba laikėte rankoje raktelius? Jis klausinėja ar pats kalba? Kokiom kortom buria? g.gif
Esu girdėjus apie jį neblogų atsiliepimų, bet tiek pat kartų girdėjau, kad jis atėjusiam žmogui atsisako burti. Pas jį bijočiau eiti, nes man rodos, jis pernelyg tiesmukas ir aš nenoriu žinoti per daug.
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 07 25, 14:40)
Nežinau, čia kiekvieno asmeninis reikalas, pas Virginiją nebuvau, bet praeitą savaitę apsilankiau pas Sergėjų iš kirpyklos, na visai kitas reikalas, šnekėjo net neklausinėdamas, svarbiausia buvau pas jį prieš 2 metus, tai kai kas išsipyldė o ką sakė kad išsipildys po 4 metų, tai dabar tą patį pasakė kad po 2 metų, daug labai konkrečių dalykų nurodė ,mamos ligą, ką tikrintis, mašinos stabdžius kuo skubiau ir t.t. nekalbėjo užuominom o viską tiesiai šviesiai. po to jeigu nori gali dar ko nors užklausti.

Gal galite kontaktus parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 07 25, 14:54)
Gal matė, kaip išlipat iš mašinos arba laikėte rankoje raktelius? Jis klausinėja ar pats kalba? Kokiom kortom buria?  g.gif
Esu girdėjus apie jį neblogų atsiliepimų, bet tiek pat kartų girdėjau, kad jis atėjusiam žmogui atsisako burti. Pas jį bijočiau eiti, nes man rodos, jis pernelyg tiesmukas ir aš nenoriu žinoti per daug.

Jis kalba pats, kai viską pasako paklausia gal dar ko nori paklausti, aš pavyzdžiui paklausiau dar dėl sesers dalykėlių, apie save nebuvo ką klausti, iš visų pusių viską papasakojo. Dėl mašinos tai matė kaip mašina slista nuo kelio, kadangi atsisakė stabdžiai, bet ir pasakė kad nestipri bus avarija, mašina labai neusidaužys, prieš 2 metus sakė man kad bus smulki avarija, dabar pasakė kad mėnesio bėgyje ji gali atsitikti, kad kuo greičiau tikrinčiau butent stabdžius. gal galima tiesiog paklausti jo apie ką norėtum sužinoti ir jis išburs, ko nenori žinoti to neskys, buria paprastom kortom
Papildyta:
QUOTE(estik @ 2012 07 25, 16:40)
Gal galite kontaktus parašyti?  4u.gif

852498902 dirba centre, Aludarių gatvė lyg tai ten, kirpykloj
Atsakyti
Sveikos gyvos, Supermamytės,

mano mylimiausioji tetulė, kuri labai domisi būrimais ir pan. neseniai buvo pas būrėją, kaip supratau pas Gulnarą (ji minėta šioje temoje), nes pasakojo, kad būrėja yra kazachė ir kad buria iš pupų ar pupelių.

Tai vat, teta net neatsiklaususi nusinešė ne tik savo ir savo vaiko, bet ir mano ir mano šeimos nuotraukų, o po to džiaugsmingai man telefonu viską išpasakojo, nors niekas jos neprašė.

Pasirodo, ta būrėja prišnekėjo apie mano artimuosius labai daug blogų dalykų, liūdniausių prognozių ir blogiausių dalykų.
Susinervinau ne tas žodis, nuotaika sugadinta.

Gal kas esate ką nors daugiau girdėjusios apie Gulnarą? Ar esate susidūrusios? Labai jau knieti išgirsti daugiau nuomonių. Ir gal žinote, kaip su ja susisiekti?

Žodžiu, reikia objektyvios informacijos smile.gif

O dabar apie mano patirtį smile.gif

Studijų laikais pati esu būrusi draugėms iš kortų ir iš kavos tirščių. Vaikystėje mačiau, kaip draugės mama burdavo pažįstamiems, įsiminiau visokių kortų kombinacijų, po to susidomėjau ir prisiskaičiau knygų. Draugės sakydavo, kad viskas pildosi. Nežinau, kas ten pildosi, o kas ne, bet lengviau burti būdavo toms draugėms, kurios galėdavo labai susikaupti ir mąstyti apie konkrečius joms rūpimus klausimus. Man asmeniškai jausmas buvo toks: matai kortas, žinai, ką jos maždaug reiškia, matai paveiksliukus kavos puodelyje, bet kai pradedi kalbėti, šneki tokiu kaip srautu nesustodama, žodžiai liejasi savaime. O po būrimo tiesiog leisdavau draugėms gerai išsipasakoti, išsiverkti, apsvarstyti visus įmanomus variantus (pliusus ir minusus) ir patardavau apsispręsti pačioms.

Esu buvusi pas keletą būrėjų.

Kažkada buvau pas tokią armėnę Viktoriją. Ji būrė iš kavos tirščių. Pasakė įdomių dalykų, bet dalis neišsipildė. Dabar jau net neprisimenu, ko prisakė, nes tai buvo labai seniai.

Buvau ir pas čia minėtą Sergėjų. Ji yra išties toks truputį užburiantis ir žavingas tipas. Man asmeniškai tada patiko ne tiek jo būrimas, kiek jis pats smile.gif))))))))))))))))))))) Mat tada buvau 20 metų panelė, sugebanti greitai susižavėti žmogumi smile.gif O šiaip jis tada pasakė, kad ištekėsiu už gerokai vyresnio ir turtingo vyriškio užsieniečio ir iš reikalo, mat lauksiuos smile.gif He-he, ištekėjau už užsieniečio, bet nei jis vyresnis (mano vienmetis), nei turtingas. Vaikų kol kas neturime.

Keletą kartų man būrė Vincenta iš Šeškinės. Ji kiek neprigirdi ir kalba rusiškai (lietuviškai labai prastai moka), bet šiaip geranoriška moteriške. Burdavo iš kortų (paprastų ir Taro) ir iš kavos, pasakydavo nemažai gerų dalykų. Kažkas klausėte tel., kiek pamenu, buvo 2423703. Pas ją reikia ateiti su konkrečiais rūpimais klausimais ir neprašyti dešimtmečio prognozių smile.gif Tada tikrai padės išspręsti susidariusią problemą.

Visi trys man išpranašavo, kad mane nužiūrėjo, reikia tą nužiūrėjimą nuimti, tai tada lankiausi pas Katią (Šeškinėje). Labai ekscentriška ir griežta moteriškė. Darė kažką su žvakėmis ir meldėsi. Po to sakė eiti į bažnyčią ar į cerkvę užsakyti mišių. Tel. nr. neprisimenu, liko sename telefone.
Man išeinant ji leptelėjo, kad kažkas mirs, bet nelabai artimas. Nežinau, sutapimas, ar ne, bet po kiek laiko mirė klasiokas, su kuriuo vaikystėje labai draugavome.

Tuo pačiu tikslu (dėl nelemto nužiūrėjimo) buvau ir pas Liudmilą, kuri gyvena netoli Halės turgaus. Ji man pasirodė labai maloni. malonesnė už Katią, kalbantis nėra įtampos.

Nuo to laiko praėjo gal kokie penkeri metai. Gyvenau sau ramiai, ir čia dabar išdygo teta su Gulnaros pranašystėmis. Kaip jau sakiau, labai susinervinau. Šiaip nenoriu tikėti tais dalykais, noriu, kad viskas būtų gerai.
Man tik įdomu, ką ji man pačiai pasakytų, ar tą patį, ko prišnekėjo tetai.

O iš patirties išmokau, kad žmogus pats turi spręsti savo problemas ir gali tai padaryti, tik jį reikia tinkamai motyvuoti smile.gif

Jei turite kokių minčių apie Gulnarą ar šiaip, atsiliepkite smile.gif
Atsakyti
Teulės paklauskit būrėjos kontaktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2012 07 27, 12:22)
Teulės paklauskit būrėjos kontaktų mirksiukas.gif

Tai kad kaip tik su teta prasidėti nenoriu, nes jis panorės eiti kartu ir net pasisiūlys pati užsirašyti. Išvis nežinau, ar eičiau, bet jei eičiau, tai tikrai ne su teta biggrin.gif
Tiesiog įdomu, ar kas esate susidūrusios su šia būrėja ir ką apie ją galvojate.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Wassad @ 2012 07 27, 11:30)
O dabar apie mano patirtį smile.gif

Kaip smagu, kai žmogus ateina ir ką nors papasakoja, o ne tik telefoniuko paprašo 4u.gif
Dėl Gulnaros rašykit į až toms, kurios čia pasakojo.

Atsakyti
Jau ne kartą čia klausiau, bet niekas neatsiliepė, tai dar paklausiu: gal kas lankėtės prieš ~15 metų būrimo salone Kalvarijų g. pradžioj (o gal statmenai einančioj Juozapavičiaus g., neprisimenu), ten atrodo 2 aukšte būrė tokia moteriškė, lietuvė, dar nesena. Gal žinot jos vardą, kur ji dabar? Kažkas minėjo, kad lyg tai akvariumas tame salone stovėjo, lyg per miglą prisimenu jį g.gif Labai gerai išbūrė, nors tada netikėjau ir ne viskas rūpėjo, ką ji sakė doh.gif tik po keleto metų, kai pradėjo pildytis, prisiminiau, kad ji taip ir išbūrė.
Dar prisimenu, kad pas ją registruojantis buvau paprašyta nevėluoti, nes atseit paskui būrėjai autobusas paskutinis nuvažiuos... tai matyt, ji atvažiuodavo iš kažkur toliau...
Būčiau dėkinga už bet kokią info! 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
Gal kas nors zinote burejos Margaritos gyvenancios Pilaiteje Karaliauciaus 15-71 tel numeri. Tel numeris nurodytas senuose forumuose nepasiekiamas (: dekui uz info
Atsakyti