Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Vėja30 @ 2012 09 28, 07:37)
Na vakar apsilankiau pas Jadvygą  smile.gif  internete atkapsčiau jos adresą  ax.gif  aš pas ją esu buvus gal prieš 5-6m., tai dar ir iš atminties kažkiek atsiminiau kur ją rast  ax.gif
Tai paliko gerą įspūdį kaip ir kažkada.. jokių grybavimų nebuvo.. tiesiog kalbėjo ir kalbėjo, ir viskas taip kaip pirštu į akį  smile.gif apie praeitį dabartį, tai jau tikrai taikliai, o apie ateitį pažiūrėsim dar  4u.gif  nusinešiau vyro nuotrauką, tai kai pradėjo pasakot apie jį, tai toks jausmas, kad ji jį pažįsta  biggrin.gif viską na taip taikliai pasakė.. Apie užkeikimus apsėdimus nieko nesakė.. 
Išėjus iš jos jaučiausi  lyg būčiau pažiūrėjus gerą kiną..  thumbup.gif  su gera nuotaika  bigsmile.gif

gal pasidalinsit adresu ir kontaktais su manim:)visgi noreciau nueiti pas ka nors,po sergejaus pasakymu apie prakeikimus ,antra karta pas ji nenuejau,bet vistiek noretusi pas kazka nueit
Atsakyti
Noriu_padovanoti nieko nesufleravau, nes nelabai buvo kada.. Ji kai tik isdeliojo kortas ir kai pasake viena dalyka, tai net akys issoko, nes butent del to ir ejau.. Ir kiek deliojo, tiek viskas tiko.. Nu gal jai cia pasiseke taip gerai isdelioti kortas.. biggrin.gif Ji tik vieno dalyko manes uzklause ar buvo netektis pries 3-5m, tai pasakiau nu gal.. smile.gif ir istikruju buvo..
Dabar neturiu kontaktu prie saves, bet forume yra.. Paieskok.. Nes as tik pirmadieni pasakyciau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2012 09 27, 09:07)
kai buvau gal prie 5 metus tai kalbejo tik rusiskai

Kalba ir lietuviskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 09 25, 10:16)
Patarčiau pas Virginiją iš Perkūnkiemio (užsirašymas tik penktadieniais 7-8 val. ryto, tlf. rasit internete). Ji buria taro.
Gal dar Jadvyga iš Geležinio Vilko patiks ... (nors man ji ne itin ... ). Ji buria paprastom kortom.
Pas Žaliuosius ežerus neičiau.
Čia mano kukli nuomonė  4u.gif

O man Virginija nelabai, na nežinau, gal bijolaukai nesutampa, bet tokia antipatija doh.gif ir šneka daugiau ne apie esminius dalykus bet daugiau apie visokius mokslinius sovietinius paaiškinimus ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi - gal kam pravers smile.gif
Pavasari buvau pas Virginija is Perkunkiemio. Daug sneka aplink ir siaip daug visko nereikalingo ir nelabi idomaus. Bet jei uzduodi jai rupima klausima - tai paaiskina,pasako kas ir kaip. Dar ji labai gerai nupasakoja asmenybes charakteri,ligas ir tai,kas yra siuo metu. Na o kaip bus ateity - tai taip ir likau nelabai supratus.
Vasara buvau pas Svetlana is Pasilaiciu. Pas ja tik su konkreciais klausimais,nes ji nepilsto is tucio i kiaura. Ir toks jausmas,kad nori kuo maziau kad jai uzduotum klausimu ir kuo greiciau baigti burima,nes pastoviai zvilgcioja demonstratyviai i laikrodi. Tai jos burimas buvo apie 15min,bet i rupimus klausimus man atsake konkreciai.
Vasaros pabaigoje susidomejau tarologe Lina Balse. Ji turi savo internetine svetaine ir nusiuntus jai konkrecia situacija ji ja komentuoja. Tiesiogine ta zodzio prasme - KOMENTUOJA. Isdesciau visa situacija kaip kas kur ir kada,o ji viska apverte savais zodziais ir gavau puse puslapio (su klaidom) savo pasakojimo jos zodziais. Nieko nesupratau,nes tai buvo tiesiog atpasakojimas. O kaina 90lt. Uz toki burima galeciau tik lita duot,nes pasivargino paskaityt.
Rudeni (neperseniausiai) buvau pas Zoja. LAbai daug optimizmo ir klausinejimo. Puikiai pasake zmoniu charakterius pagal gimimo data,idomiai nupasakojo mano asmenybe - viskas atitinka. Beabejo buvo ir netikslumu,bet man rupimi klausimai taip ir liko rupimais. Nors ir deliojo kortas noredama atsakyt i juos, bet konkretumo nebuvo. O siaip labai maloni ir idomi asmenybe. Tikrai nuteikia optimistiskai.
Zodziu mano situacijoj dvi burejos pasake vienaip ir dvi kitaip. Tai speju reik pas penkta nueit ziema biggrin.gif
O is situ 4 labiausiai rekomenduociau Svetlana,tada Virginija tada Zoja ir jokiais budais nerekomenduoju tarologes Linos Balses.
Sekmes!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnute1979 @ 2012 10 10, 16:56)
Noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi - gal kam pravers smile.gif
Pavasari buvau pas Virginija is Perkunkiemio. Daug sneka aplink ir siaip daug visko nereikalingo ir nelabi idomaus. Bet jei uzduodi jai rupima klausima - tai paaiskina,pasako kas ir kaip. Dar ji labai gerai nupasakoja asmenybes charakteri,ligas ir tai,kas yra siuo metu. Na o kaip bus ateity - tai taip ir likau nelabai supratus.
Vasara buvau pas Svetlana is Pasilaiciu. Pas ja tik su konkreciais klausimais,nes ji nepilsto is tucio i kiaura. Ir toks jausmas,kad nori kuo maziau kad jai uzduotum klausimu ir kuo greiciau baigti burima,nes pastoviai zvilgcioja demonstratyviai i laikrodi. Tai jos burimas buvo apie 15min,bet i rupimus klausimus man atsake konkreciai.
Vasaros pabaigoje susidomejau tarologe Lina Balse. Ji turi savo internetine svetaine ir nusiuntus jai konkrecia situacija ji ja komentuoja. Tiesiogine ta zodzio prasme  - KOMENTUOJA. Isdesciau visa situacija kaip kas kur ir kada,o ji viska apverte savais zodziais ir gavau puse puslapio (su klaidom) savo pasakojimo jos zodziais. Nieko nesupratau,nes tai buvo tiesiog atpasakojimas. O kaina 90lt. Uz toki burima galeciau tik lita duot,nes pasivargino paskaityt.
Rudeni (neperseniausiai) buvau pas Zoja. LAbai daug optimizmo ir klausinejimo. Puikiai pasake zmoniu charakterius pagal gimimo data,idomiai nupasakojo mano asmenybe - viskas atitinka. Beabejo buvo ir netikslumu,bet man rupimi klausimai taip ir liko rupimais. Nors ir deliojo kortas noredama atsakyt i juos, bet konkretumo nebuvo. O siaip labai maloni ir idomi asmenybe. Tikrai nuteikia optimistiskai.
Zodziu mano situacijoj dvi burejos pasake vienaip ir dvi kitaip. Tai speju reik pas penkta nueit ziema biggrin.gif
O is situ 4 labiausiai rekomenduociau Svetlana,tada Virginija tada Zoja ir jokiais budais nerekomenduoju tarologes Linos Balses.
Sekmes!!!!! biggrin.gif

Pas Svetlana esu busvusi ne viena ir ne du kartus,tai be valandos ji manes nepaleisdavo 4u.gif taip,reikia pasiruosti klausimu,bet ir siaip,mesdavo kortas pasakodavo apie praeiti ir esama situacija,ne karto nesamoniu nepasake rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. net nebežinau ko griebtis, tikrai, gal galėtumėt parekomenduoti į AŽ kontaktus ? būrėjos geros vilniuje.kuri ne tik 'psichologė'. ką ten skaičiau Sergejus, Silvija, Jadvyga ? .. prašau. neradau kontaktų kažkaip...
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš ir norėčiau sužinoti konktaktus Svetlanos, Jadvygos ar Zojos, pilnas internetas geru atsiliepimu , ir gal žinote kokios kainos?

Ačiūū
Atsakyti
Jadvyga 8 60479450 ima 50lt 4u.gif
Atsakyti
Zoja,kuri gyvena uz stoties 852629780. Kaip ji sake - "stafkes pas mane nera". Kiek duosi tiek gerai. Bet skambinti reikia pradeti nuo 21.55 iki 22.10. Pati as prisiskambinau 22.05 ir uzraso tik kitai dienai.
Svetlana Dausiniene is Gabijos gatves 867273561. Skambinau dienos metu ir uzraso kada patogu. Kainos nuo 40 iki 50.
Atsakyti
QUOTE(pakalnute1979 @ 2012 10 16, 17:25)
Zoja,kuri gyvena uz stoties 852629780. Kaip ji sake - "stafkes pas mane nera". Kiek duosi tiek gerai. Bet skambinti reikia pradeti nuo 21.55 iki 22.10. Pati as prisiskambinau 22.05 ir uzraso tik kitai dienai.
Svetlana Dausiniene is Gabijos gatves 867273561. Skambinau dienos metu ir uzraso kada patogu. Kainos nuo 40 iki 50.

Ar jos kalba lietuviškai? rusiškai nesuprantu ..
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2012 10 21, 12:58)
Ar jos kalba lietuviškai? rusiškai nesuprantu ..

neseniai buvau aps Svetlana, tai buvau su drauge( nes rusiskai nesuprantu). Siaip ji supranta lietuviskai ir sneketi gali, tik silpnokai. O kalbant rusiskai ji placiau pakomentuoja ir aiskiau. Zodziu, susisneketi lietuviskai imanoma.
Atsakyti