Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

laba,norėčiau apsilankyti pas burėja,girdėjau justiniškėse yra neblogu tik va bėda kad nė vienos neradau internete unsure.gif gal žinote ir galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žinot gerą tarologę Vilniuje?

Neseniai teko lankytis pas Svetą iš Pašilaičių - tai nusivyliau. Buvau pasiruošus konkrečius klausimus pagal konkrečias - man rūpimas gyvenimo situacijas, tačiau vietoj patarimų, kaip geriausiai turėčiau elgtis tose situacijose teišgirdau, kad bus tas, bus anas ir pan. Be to, jautėsi skubotumas ir kažkoks atsainus požiūris iš jos pusės.
Atsakyti
Aš seniai lankiausi pas tarologę iš Žaliųjų ežerų g. Gavau atsakymus į klausimus.. nors kai vyras buvo, tai totalų grybą jam supjovė.. Tai net nžn kaip pasakyti ar gera ji ar ne.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
o ar yra tokiu, kurie gali pagelbeti nuo blogos akies, nuziurejimu, prakeikimu? g.gif gal buvote, galite rekomenduoti ka? 4u.gif
Atsakyti
O kas nors buvot pas Olia is L.Giros gatves?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2012 12 11, 18:14)
O kas nors buvot pas Olia is L.Giros gatves?

nors gyvenu salia, bet apie tokia pirma k. girdziu..Cia Vaivos kaimyne?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 12 11, 17:44)
nors gyvenu salia, bet apie tokia pirma k. girdziu..Cia Vaivos kaimyne?biggrin.gif

Kiek suprantu netoli Vaivos gyvena. Buvau pas ja, tai pasake gyvenimo fakta apie kuri zino tik kokie 3 zmones. Ir siaip tarsi labai gera psichologe visus mano slaptus jausmus atskleide. Idomu butu suzinoti nuomoniu apie ja is tu, kas irgi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2012 12 13, 13:11)
Kiek suprantu netoli Vaivos gyvena. Buvau pas ja, tai pasake gyvenimo fakta apie kuri zino tik kokie 3 zmones. Ir siaip tarsi labai gera psichologe visus mano slaptus jausmus atskleide. Idomu butu suzinoti nuomoniu apie ja is tu, kas irgi buvo.

na, dabar jau sudominote:) Laukiu ir as atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2012 11 22, 12:50)
Gal kas buvo pas Stasele is Paberzes gatves Vilniuje ?
Idomu kokie butu atsiliepimai

Taip, mane irgi domina:) Noreciau suzinoti ar issipilde jos pranasystes.
Atsakyti
Taip pat ieskau burejos Irinos kontaktu, seniau dirbo Pilaiteje, nuomuojamame bute, nezinau, kur dabar ji tiksliai galetu buti, gal dar ten pat. Pati asmeniskai pas ja nebuvau, bet buvo artimas zmogus, norintis ja vel susirasti. Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 18 gruodžio 2012 - 21:44
QUOTE(Apvalute @ 2012 07 14, 00:22)
esu labai nekokios nuomones apie Vaiva..ji salia manes gyvena.

Kodėl?

QUOTE(Davidoff @ 2012 07 31, 11:19)
Mano vienas draugas toje laidoje dalyvavo, tai Vaiva net jo gimimo datos nepaklausė ir tokių nesamonių pripasakojo, kad siaubas smile.gif)) Jis gejus, o ji pasakė, kad susituoks ir turės vaikų šiais metais  lotuliukas.gif

Bet labai įdomu ko vaikinas tokioje laidoje ieškojo, jei jis gėjus g.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti Jadvygos ir Silvijos kontaktais.
Persekioja nesekmes...
Arba rekomenduokit pas ka geriau bet ir tel. nr. parasykit, geriau i az.
Atsakyti