Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 06, 21:40)
GRYŽAU... grįžau iš būrėjos... Na, iš Silvijos lvovog.
Iš pradžių galvojau - klausiu tai klausiu... kai pas ją nuėjau... pamiršau viską....
Bet ji liabai faina...  thumbup.gif

išmetė kortas, paprastas,...paskum dar trijų atrodo rūšių...
susakė viską kaip yra... Ir ateities perspektyva nupiešė ne juodom spalvom...
tik gaila, kad pamiršau dar kelių klausimų paklaust...
Svarbiausia kad su vyru bus gerai... (tikiuosi...)
tik va draugus mano pripažino netinkamais...tik sugėrovais  verysad.gif
Bet ir teisybė...

Užsirašyt reikia klausimus bigsmile.gif
O kaip jos bendravimas bigsmile.gif g.gif Nuotaikoj buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2012 01 07, 01:30)
Užsirašyt reikia klausimus bigsmile.gif
O kaip jos bendravimas bigsmile.gif  g.gif Nuotaikoj buvo bigsmile.gif

Žinau, kad reik užsirašyt... nebuvo kada... rodos elementaru - to, ano reik... o kai nuėjau - viską pamiršau.... blush2.gif
Ji labai maloni... pašnekėjom, patarė šį bei tą.. kaip ir psichologė... nenuvylė...

Tikrai kas nori pabandyti burtis - siūlau eit...
Pas paprastą psichologą irgi tokia kaina, kad pasėdi valandą...o čia dar ir kortas išmeta - kažkiek pažvelgi į ateitį, - pradedi vertinti tai ką turi, kitom akim pažvelgi į žmones ir pamatai kad teisybę sakė... lyg akis atveria...
Atsakyti
Labukas,

Siand as ir pagalvojau, kad noreciau apsilankuti pas bureja. Taciau nelabai zinau nei kurios geros, nei kiek jos kainuoja. Kiek pasiskaiciau senose temose galva susisuko ir konkretumo truko smile.gif Norisi, kad man paziuretu labiau i ateiti, kas bus kas laukia ir pan. Gal kokia rekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 10, 23:12)
Žinau, kad reik užsirašyt... nebuvo kada... rodos elementaru - to, ano reik... o kai nuėjau - viską pamiršau....  blush2.gif
Ji labai maloni... pašnekėjom, patarė šį bei tą.. kaip ir psichologė... nenuvylė...

Tikrai kas nori pabandyti burtis - siūlau eit...
Pas paprastą psichologą irgi tokia kaina, kad pasėdi valandą...o čia dar ir kortas išmeta - kažkiek pažvelgi į ateitį, - pradedi vertinti tai ką turi, kitom akim pažvelgi į žmones ir pamatai kad teisybę sakė... lyg akis atveria...

dziaugiuosi, kad Jums patiko:) Visiskai Jums pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 12 02, 14:32)
taip, ji buria paprastomis ir Taro kortomis.

Jos tel. 8 687 75188

Sakykit jus cia Silvijos nr. parasete? Gal galit pasakyt kokiu laiku geriausia skambinti?
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2012 01 10, 22:08)
Labukas,

Siand as ir pagalvojau, kad noreciau apsilankuti pas bureja. Taciau nelabai zinau nei kurios geros, nei kiek jos kainuoja. Kiek pasiskaiciau senose temose galva susisuko ir konkretumo truko smile.gif Norisi, kad man paziuretu labiau i ateiti, kas bus kas laukia ir pan. Gal kokia rekomenduotumet? 4u.gif

Lvovo gatveje gyvenancia bureja rekomenduociau.
pati nebuvau- drauge pasakojo
Atsakyti
QUOTE(liliok1982 @ 2012 01 15, 00:05)
Sakykit jus cia Silvijos nr. parasete? Gal galit pasakyt kokiu laiku geriausia skambinti?

taip, cia Silvijos tel. nr. As skambinu kada pati galiu kalbeti. Aisku, ne anksti ryte ir ne velai vakare. Nedarau tragedijos, jei kada ir nepakelia. Perskambinu veliau ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:44)
Lvovo gatveje gyvenancia bureja rekomenduociau.
pati nebuvau- drauge pasakojo

taip, cia apie Silvija kalbate.
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2011 03 31, 19:46)
Tai ar nebutu paprasciau parduot ir pirkt? Kokius jus matot keitimo privalumus?

Taip, apie Silvija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 11 29, 03:40)
Man patinka Silvija, dirbanti Lvovo g. Jau ne k. esu buvusi. Pildosi, ka ji isbure. Ir siaip labai maloni moteris - musu auros kazkaip sutapo:)

Na, va as pas ta pacia Silvija eisiu kita savaite smile.gif
QUOTE(mishkinuke @ 2011 12 21, 22:56)
Prisiskaičiau aš apie ją... daugiau liaupsių nei blogų komantarų... Jau senai noriu pas būrėją nuveit, tai sakau ir pasiskambinsiu...
Tačiau trupurėlį nusivyliau. Skambinau įvairiu laiku, - vakare, per pietus... nekėlė. O kai pagaliau pavyko prisiskambint iš ryto, tai taip nemaloniai kalbėjo... "ko nori? Ir ką? Nežinau ar galėsiu priimt. Ir kas čia neaišku..."
Pagalvojau gal prižadinau, bet po 10 jau buvo..
Gal kas dar skambino šią aną savaitėm? Ji ir jums atsakė? O gal visgi priėmė?

Ji su manim telefonu lyg ir visai normaliai kalbejo g.gif Na, taip, buvo sioks toks tonas, kaip cia issireiskus... grubokas, bet man kazkaip neuzkliuvo rolleyes.gif
QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 06, 22:40)
GRYŽAU... grįžau iš būrėjos... Na, iš Silvijos lvovog.
Iš pradžių galvojau - klausiu tai klausiu... kai pas ją nuėjau... pamiršau viską....
Bet ji liabai faina...  thumbup.gif

išmetė kortas, paprastas,...paskum dar trijų atrodo rūšių...
susakė viską kaip yra... Ir ateities perspektyva nupiešė ne juodom spalvom...
tik gaila, kad pamiršau dar kelių klausimų paklaust...
Svarbiausia kad su vyru bus gerai... (tikiuosi...)
tik va draugus mano pripažino netinkamais...tik sugėrovais  verysad.gif
Bet ir teisybė...

Va ir gerai, as irgi tikiuosi, kad man is kortu pasakys kaip ir ka ir kur smile.gif Dar ypac kai siuo metu labai daug visokiu abejoniu esu kankinama, tai gal gausiu koki patarima ar bent nusiraminima.
Atsakyti
Klausykit, o Silvija niekam nesiūlė dar kažko... pagal žvaigždes kažką padaryt... g.gif
Gal asmeninis horoskopas, ar tiesiog zodiako apibūdinimas... ax.gif
Jei siūlė - pasidalinkit... kas ten per "dalykas" ir ar verta... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pati vel zadu apsilankyti pas bureja, na kiek suprantu komentarai teigiami apie Silvija, bet gal kuri zinote kontaktus apir Kristina is justiniskiu? Perskaiciau senesnes temas, deja bet neradau jos kontaktu, tik komentarus apie ja

Busiu dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 17, 22:30)
Klausykit, o Silvija niekam nesiūlė dar kažko... pagal žvaigždes kažką padaryt... g.gif
Gal asmeninis horoskopas, ar tiesiog zodiako apibūdinimas...  ax.gif
Jei siūlė - pasidalinkit... kas ten per "dalykas" ir ar verta... mirksiukas.gif

man siule ir as pasidariau, bet nelikau taip suzaveta. Nors ir tiesa pasake..bet ten jos sunus. Tiesiog pagal kompiuterine programa paziuri, pakomentuoja. Man vis tiek smagiau ateiti pas ja ir pasikalbeti.
Atsakyti