Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Toliau giriamės, ką subaigėm...

Sena tema:
http://www.supermama...?...726978&st=0
Atsakyti
argano aliejus. Patiko, tikrai kartosiu 4u.gif
user posted image
ekologiška dantų pasta. Vos pabaigiau. Labai nepatiko. Tikrai nekartosiu 4u.gif
user posted image
Dukrytė sudaužė nagų lako buteliuką. Laaabai patiko, buvo vienas mylimiausių. Tikrai kartočiau, jei dar pamatyčiau pirkt.
user posted image
Soap&Glory kūno šveitiklis. Visai patiko, labai skalsus. Tik kvapas pabodo. Kartočiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 rugpjūčio 2011 - 13:48
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 14:10)

Kur pirkote šveitiklį ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 02, 14:44)
Kur pirkote šveitiklį ir kokia kaina? smile.gif


Draugė buvo iš UK parvežus 4u.gif
Atsakyti
kam naudojot argano aliejų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 02, 14:53)
kam naudojot argano aliejų? smile.gif


į mane TU, prašom 4u.gif
viskam... veidui, kūnui, plaukų galiukams.. greit susigeria, puikiai drėkina. Tikrai labai patiko. Vienintelis minusas, kad aš jį užuodžiu (nors kiti kam daviau pauostyt - ne), o kvapas nekooks.. nors ir nestiprus, ir jaučiasi tik prikišus nosį , bet galėtų jo nebūt 4u.gif
Atsakyti
yes to carrots šampūną baigiau, nekartosiu, plaukai labai vėlėsi ir tarpais išsiplovus atrodydavo kaip neplauti, nors tikrai išskalaudavau gerai.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 14:58)
į mane TU, prašom  4u.gif
viskam... veidui, kūnui, plaukų galiukams.. greit susigeria, puikiai drėkina. Tikrai labai patiko. Vienintelis minusas, kad aš jį užuodžiu (nors kiti kam daviau pauostyt - ne),  o kvapas nekooks.. nors ir nestiprus, ir jaučiasi tik prikišus nosį , bet galėtų jo nebūt  4u.gif

kur pirkai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 02, 15:43)
kur pirkai ?  4u.gif


sliceofnature.com 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Užbaigiau faberlic dušo kremą-parfė, buvo labai geras.
user posted image
ir šitą Avon duškę
Atsakyti
Ultraflesh lupu blizgis, spalva 'aurora' - kazkiek erzina pakuote kai nesimato kiek like ir pan, bet atsikratau (t.y. nesu grazint i parduotuve) ji del to, kad kiek pasitepu, tiek lupas sujautrina, lyg pusliukes kiltu (na toks jausmas, cia net nusivalius), tai po to tenka kokia diena tepliotis arbatmedziu.....
user posted image

Na o cia dalykai, kurie jau buvo i pabaiga ir po aqtostogu tiesiog nebenorejau pakuotis ir veztis likuciu namo (neismeciau, palikau draugei isbandyt):

Giovanni 'smooth as silk' sampunas ir kondicionierius - abu labai patiko, ne pirmakart naudojami ir tikrai bus dar kartojami.
user posted image

Acure Organics naktinis kremas - subaigiau kaip dienini. Vienu metu turejau si ir dienini, tai man per sunku odai buvo, atsirado miliumu (kazkodel sieju su tuo, kad pradejau abu kremus naudot), tai odyte daugiau pasveiciau, naktini kremuka i sona padejau, o vakarais aliejum pasitepdavau ir visi miliumai dingo. Na o subaigus dienini krema, pasiemiau naudot si naktini krema ir kuo puikiausiai jis man tinka rytais. Gal ir kartosiu ateityje, bet dar keletas kremu yra, kuriuos norisi isbandyt.
user posted image

John Masters Organics apelsinu-vaniles kuno pienelis - niamne wub.gif Ilgai noretas, ilgai lauktas, pagaliau gautas ir jau sunaudotas biggrin.gif Man atrodo nera labai skalsus, nors nera ir visai neskalsus.... Kvapas gan intensyvus, man labai patiko, drekinimo uztenka - dalykas vykes, bet kolkas nekartojamas. Namuose dar yra kuno drekikliu, o ir noru sarasas begalinis.....
user posted image

Beautiful Curls nenuplaunamas kondicionierius - turejau maza buteliuka, siaip skirtas garbanotiems plaukams, o mano tiesuteliai, bet puikiai tiko. Plaukuciai tapdavo lengvai issukuojami, svelnus, blizgus, o ir reikejo laabai nedaug. thumbup.gif Kolkas baigineju turimas pradarytas plauku priemones, bet sandeliuke dar toki turiu.
user posted image

Hugo Naturals 'shea butter and vanilla' duso zele - kvapas intensyvokas, saldokas, bet gana neutralus, visai patiko abiems su vyru. Kadangi namuose duso zeliu (iskaitant HN) begale, tai nekartosiu sio kvapo greitu metu.
user posted image


QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 14:10)
argano aliejus. Patiko, tikrai kartosiu  4u.gif


As tik megineli esu turejus (kitos firmos), tai man jis labai patinka veidui - zadu ateityje pirkt. Bet ta ateitis bus turbut tolimoka, nes dabar turiu dar neseniai pradetus tamanu ir makadamiju aliejus ir naudoju abu veidui vakarais.
Atsakyti
Ismetamas Loreal 'million lashes' tusas - kuo toliau, tuo labiau negaliu pakest jo kvapo, o ir pats tusas man nevertas demesio (nelabai tankina, lipina, neissukuoja blakstienu, ju graziai nesudeda). Siaip ne pats blogiausias, bet nekartociau net gavus dovanu.... ax.gif Tiesa, pacioj pradzioj jis nelabai man patiko (isvis nepatiko), po keliu savaiciu pradejo normaliau dazyt, bet vistiek nera grazaus vaizdo. Tai taip ir prasivoliojo stalciuj du menesius, nes vis laikiau su viltim, kad prades geret, graziau dazyt ir tt, bet deja....
user posted image

Taip pat metu lauk Lorac' multiplex 3d' tuso miniuka - buvo idomu ji pabandyt, tuo labiau gavus nemokamai, bet... Pradzioj tikrai apzavejo jis mane, graziai padaze, sudeliojo blakstienas, nors kazkokio didesnio tankinimo nedave, bet kuo toliau, tuo maziau jis man patinka, o ir teplioja aplink akis (tiek virsuj, tiek apacioj). Ir aisku didziausia problema, kad man Helena Rubinstein tusai patys paciausi, kaip tik dabar viena ju naudoju, tai nori nenori, bet visi kiti yra lyginami su man tobulu tusu ir kai neprilygsta jam, tai krenta zemyn mano akyse.... ax.gif
user posted image

Na ir dar vienas lupu blizgis su kuriuo nesusidraugauju - Fusion Beauty putlinantis blizgis, spalvyte 'rhinestone' (berods buvo limituoto leidimo, bet galiu ir klyst). Putlinimo nematau, tik jauciu lengva dilgciojima (bet pirkau del pacios spalvos, o ne putlinimo), skonis lyg truputi cinamona primena. Spalva labai lengva, zerinti, o man norisi daugiau ir pacios spalvytes, tai tada reikia daugiau tept blizgio, bet tas truputi sunku, nes nepatogus sepetelis, po mazai blizgio paima, tai tenka traukyt, dazinetis ir vel traukinet/sukinet. Ir siaip kazkaip ta spalva ne visada graziai pasidengia kai daugiau blizgio pritepta, tai nusprendziau apsieit be jo, o naudot ka turiu ir kas patinka.
user posted image
Atsakyti