Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Pabaigiau šampūną Profisilk, nelabai patiko, kažkoks keistas pasirodė, nekartosiu schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Saimita, ar naudojant argano aliejuka plauku galiukai kiek atsigavo ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 03, 07:53)
Saimita, ar naudojant argano aliejuka plauku galiukai kiek atsigavo ?

žinok, megaliu pasakyt, nes mano ir nebuvo labai nušiurę ax.gif bet gal kiek ir suminkštino labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 03, 03:08)
Ismetamas Loreal 'million lashes' tusas

Kaip keista skaityt atsiliepimą, nes man šitas tušas labai patinka (kaip tik šiuo metu yra naudojamas ir kaitaliojamas su kitais tušais). Jokių lipinimų kol kas nepajutau, košės nekrauna, nes lyg ir yra dozatorius šepetėliui, jeigu kelis kartus juo padažau blakstienas, tai labai gražiai atskiria ir paryškina jas. Tik va, tik dėl kvapo tai su jumis sutinku, tikrai toks keistas ir truputį erzinantis, bet kentėt galima smile.gif
Reziumė: pirkčiau dar ne kartą, jeigu rasčiau su akcija biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau Iwostin Purritin matinę emulsija, buvo perkama ne pirmą kartą, drėkino odą, nesausino, rašo, kad šalina riebių odos zonų blizgumą, tačiau dienos eigoj veidukas pradėdavo blizgėti. Vietoj jos - Cattier gelis riebiai odai ir Avon solution kremo riebiai odai likučiai smile.gif
Avon 4 spalvų šešėliai iš Tiger Eyes serijos išmainiau, man jų spalvos per daug švelnios ir ne pigmentuotos smile.gif
Atsakyti
pribaigiau ir as si bei ta blush2.gif
user posted image
visai gal ir patiko, skalsus, suminkstindavo plaukus, bet kolkas nekartosiu, nes yra kitu norimu isbandytio kondicionieriu, kaukiu 4u.gif
user posted image
seip nelabai patiko, nelabai gerai plaukelius salino, kartojamas nebus, i jo vieta Joana depilecinis kremas 4u.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi kai plaukelius šiaip skuti nuo to, kai "nuskuti" su putom? ilgiau neatauga? blush2.gif

Net nežinau kaip apibūdint. Mano riebiai-mišriai odai jis iš pradžių lyg tiko, vėliau nebe, vėliau vėl tiko..kartais keldavo "purvo spuogelius", dažnai viduryje dienos oda labai blizgėdavo, grauždavo paakius ir ant jo nelabai kaip atrodė užtepta krempudra ar maskuoklis, bet taip pat man padėjo susitvarkyti odą. Užtepus ant žaizdelės ant veido ji greičiau užsitraukdavo.. Kartot nekartočiau, bet nieko labai blogo pasakyt negalėčiau. Esu išbandžius šios firmos 3 veido kremus, šis vienintelis buvo perkamas antrą kartą. Dabar žvalgausi naujo, nes dabar dieninio kremo išvis neturiu, bet tuoj saulė ding, prasidės žiema ir reiks odą palepint ir apsaugot daugiau.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau 50ml dušo želė, atrodo toks mažulytis buteliukas, bet užteko beveik 3 savaitėms, skalsi labai.
user posted image
Nenusivyliau, visai nebloga pasta
user posted image
Turėjau likutį, patiko, nes lengvas, neriebus, gerai susigeria, bet neapsaugo nuo blizgesio dienos eigoje. Šiaip visai kartotinas
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau Bobbi Brown lūpų balzamą (atrodo kaip šie lūpdažiai, tik visiškai skaidrus). Buvo tiesiog puikus, nes drėkino, labai maloniai tepėsi ir jautėsi ant lūpų, nelipino. Gaila tik kad gana greitai susinaudojo.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 03, 12:41)
o kuo skiriasi kai plaukelius šiaip skuti nuo to, kai "nuskuti" su putom? ilgiau neatauga?  blush2.gif

Man skirtumas tame, kad putos dar ir balina oda doh.gif taip pat kaip ir depiliaciniai kremai.
Atsakyti
Baiginėju jau gal 4 ir tikrai vėl pirksiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baikammm @ 2011 08 04, 17:01)
Baiginėju jau gal 4 ir tikrai vėl pirksiu smile.gif

user posted image

Kodėl taip patiko? smile.gif Nesausina odos?
Atsakyti